benim ki küçük bir fitil ateşlemesi... sizler daha iyi incelersiniz eminim ki.Valla gelse karantina bitmeden, az bucuk bizde bir seyler anlatirdik ama zaten @GaziHazar onden bir anlatim yapmisti sagolsun.
[email protected]Satış başlamış bu kadar sürünce görmemişim. Kaçırdık mı ? Ne yapmam gerekiyor. Ön sipariş için kayıt olmuştum.
Üstat chimneyi tanka takarken çok fazla yukarı iteklerseniz vidalama aşamasında chimnet bir miktar yukarıda kalabiliyor. ve akıtmaya sebep olabiliyor. likiti doldurup decke vidaladıktan sonra ters çevirmeden önce driptipin arkası ile chimneyi itekleyin. boşluk varsa otursun. sonrasında muhtemelen sorununuz çözülür.yav ne yaptıysam akıtmanın önüne geçemedim, acemide değilimki anlamadım bir türlü. foto atarım birazdan. . .
Teşekkürler, maillerime bakınca görmemişim, mesaj sihirlibuhardan gelmiş uzimods diye aramıştım. . Bu kadar bekleyip alamayınca indirimsiz fiyattan alacağımı sanmıyorum
yav ne yaptıysam akıtmanın önüne geçemedim, acemide değilimki anlamadım bir türlü. foto atarım birazdan. . .
@GaziHazar
Kullanıcı için tüyolar;
Baca çift o-ring ile bellcap içindeki yuvasına sıkıca oturduğu için iç kısımdan tutup çıkarmaya uğraşmak yerine driptipi ters cevirip bacaya üstten bastırırsaniz baca rahatlıkla çıkacaktır.
bacayı bell cap'e takarken dibine kadar oturtmaz, ikinci o-ring de içeri girdiği noktada bırakırsanız ve bu halde likit doldurursanız tank maksimum likitle boşluksuz dolacaktır. bunun bir diğer avantajı ise bellcapi takarken yanma odası da deck üzerindeki yerini kusursuz bir şekilde alacak olmasıdır.
Yüzük kısmında stoper olmadığı için eldeyken bellcapi sökmek zor olacaktır, bunun yerine mod yada tab üzerinde 510 tamamen vidalandiktan sonra açmak çok kolay ve sorunsuz. eğer ki yine de sorun yaşayan olursa hava yüzünü çıkartıp o-ring kısmından tutarak bellcapi çıkartabilir.
Teşekkürler, maillerime bakınca görmemişim, mesaj sihirlibuhardan gelmiş uzimods diye aramıştım. . Bu kadar bekleyip alamayınca indirimsiz fiyattan alacağımı sanmıyorum
uzi usta hazırlıyor. kullanıcı kulübü açacakBence bir an önce kullanıcı sayfasını açmanız lazım.
est. başkası yazsada ben atlardımSazanım ben.