kardeşim şu mod dan nereden alabiliriz hoş duruyor ve kullanımı nasıl desek burda uygunmuKayfun wave style diye satılan şeffaf ve füme çok uyumlu.
Bir diğer tercih de Pioneer driptip. Beyaz ve şeffaf olarak bulunabilir
Ekli dosyayı görüntüle 57255
Ekli dosyayı görüntüle 57253
Ekli dosyayı görüntüle 57257
Ben dahil çok kişide emeğiniz var hocam.Belki yeri değildir ama şuan en çok ilgi gören yet bu başlık ve belirtmek istedim.
Buraları terk ediyorum, sadece burası için değil tüm esigara platfromlarından ayrılıyorum
Hakkına girdiğim varsa af ola. Hoşçakalın.
Adminnler hedabımı silebilir.
Herkese saygılar sevgiler.
Güzel günlerde kullan abiDeğerli @Uzi Mods 'a yardımsever yaklaşımları nedeni ile teşekkürü bir borç bilirim.LÖSEV e yapılan bağış karşılığı gönderdikleri ürünlerini bu gün teslim aldım.genel görünümünü çok çok beğendiğimi belirtmek isterim.ürünün öznel kullanım değerlendirmelerimi paylaşmayı kendimi yetkin görmediğim için yapmayacağım.satış sonrası bu ürünü temin eden değerli arkadaşlarımızın .yorumlamalamalarını sabırsızlık ile bekliyor olacağım .????
Ekli dosyayı görüntüle 57269Ekli dosyayı görüntüle 57270Ekli dosyayı görüntüle 57271
Hocam ya ilan açarak yada telegram sayfalarını takip ederek denk getirmeye çalışacaksınız gibi görünüyor. Piyasada kalmadı zira. Bulmak zor.kardeşim şu mod dan nereden alabiliriz hoş duruyor ve kullanımı nasıl desek burda uygunmu
Sağlıcakla kal güzel insan.Belki yeri değildir ama şuan en çok ilgi gören yet bu başlık ve belirtmek istedim.
Buraları terk ediyorum, sadece burası için değil tüm esigara platfromlarından ayrılıyorum
Hakkına girdiğim varsa af ola. Hoşçakalın.
Adminnler hedabımı silebilir.
Herkese saygılar sevgiler.
Sanırsam doldu,ama isterseniz bana gelecek olan bir tane fazlalık var size yönlendirmeye çalışayım..Merhaba arkadaşlar ben yeni gidebildim foruma. Kod gönderilmiş ama süresi dolmuş, indirimden yararlanamıyormuyum ????
Sen nasıl bir kralsın ya elinden geldiğince herkese yardımcı oluyorsun varlığın daim olsun abiSanırsam doldu,ama isterseniz bana gelecek olan bir tane fazlalık var isterseniz size yönlendirmeye çalışayım..
Çok teşekkür ederim hocam. Sizi sıkıntıya sokmayacaksa bu durum memnun olurum.Sanırsam doldu,ama isterseniz bana gelecek olan bir tane fazlalık var isterseniz size yönlendirmeye çalışayım..
Yav bu arada hangi kargo ile geliyor hic sormadik, ona gore fitik olma suremizi hesaplayalim Son zamanlarda bir seyde almadik ama 20 tl gibi bir kargosu olur zannimca
Yav bu arada hangi kargo ile geliyor hic sormadik, ona gore fitik olma suremizi hesaplayalim Son zamanlarda bir seyde almadik ama 20 tl gibi bir kargosu olur zannimca
Majör de sürat ile gelmisti yanlış hatirlamiyorsam.kargo değişmiş ???? ters köşe yaptı @Uzi Mods beni ????