• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Minör RTA Talep, Fiyat Ve Satış Bilgilendirme

Belki yeri değildir ama şuan en çok ilgi gören yet bu başlık ve belirtmek istedim.
Buraları terk ediyorum, sadece burası için değil tüm esigara platfromlarından ayrılıyorum
Hakkına girdiğim varsa af ola. Hoşçakalın.
Adminnler hedabımı silebilir.
Herkese saygılar sevgiler.

Belki yeri değildir ama şuan en çok ilgi gören yet bu başlık ve belirtmek istedim.
Buraları terk ediyorum, sadece burası için değil tüm esigara platfromlarından ayrılıyorum
Ben dahil çok kişide emeğiniz var hocam.
Yolunuz, bahtınız açık olsun, huzur içinde yaşayın, sevgiyle kalın.

Değerli @Uzi Mods 'a yardımsever yaklaşımları nedeni ile teşekkürü bir borç bilirim.LÖSEV e yapılan bağış karşılığı gönderdikleri ürünlerini bu gün teslim aldım.genel görünümünü çok çok beğendiğimi belirtmek isterim.ürünün öznel kullanım değerlendirmelerimi paylaşmayı kendimi yetkin görmediğim için yapmayacağım.satış sonrası bu ürünü temin eden değerli arkadaşlarımızın .yorumlamalamalarını sabırsızlık ile bekliyor olacağım .????

Ekli dosyayı görüntüle 57269Ekli dosyayı görüntüle 57270Ekli dosyayı görüntüle 57271
Güzel günlerde kullan abi

Sağlıcakla kal güzel insan.

Geri