@murcix driptip tavsiyesi versen mi abiÜrünü sipariş gectim ama gomutanimin verdiği anlık zehir ile sipariş gectim ne aldigimi bile bilmeden şimdi baktım da kutu içeriği oldukça guzel görünüyor. Tek aklımda olan soru işareti görsel olarak sanirim her driptiple güzel görünmeyebilir uyum olarak diye düşünüyorum
Ürünü sipariş gectim ama gomutanimin verdiği anlık zehir ile sipariş gectim ne aldigimi bile bilmeden şimdi baktım da kutu içeriği oldukça guzel görünüyor. Tek aklımda olan soru işareti görsel olarak sanirim her driptiple güzel görünmeyebilir uyum olarak diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim hocam elinize kolunuza sağlık.Hocam telefon dandik, hele geceleri rezalet çekiyor, yine de işinize yarayabilir diye çekip yollayayım dedim.
Ekli dosyayı görüntüle 57258Ekli dosyayı görüntüle 57259Ekli dosyayı görüntüle 57260
Geçmiş olsun. Umarım tez zamanda atlatırsınız.Abi Allah razi olsun, yani baya hafif masallah hatta yok desem yeridir . Uzun zamandir arayipta bulamadigimi yasiyorum. Odaya kapanmak, kitap okumak, pufflamak ve sonsuz dizi film. Terapi gibi geldi, tabi keske boyle bir durum olmasaydi ama bunada sukur. Su anda bu durumun her turlu avantajlarini kullaniyorum
Hayırlı uğurlu olsun, genç çifte mutluluklar.Arkadaşlar bugün kız kardeşimin dügün merasimine katılacagımdan dolayı mesajlara cevap veremeyebilirim gece gec olsada dönüş sağlıycam
@murcix Bishop ile minor 1 2 cümle ile benchmark alabilirmiyiz musait olduğunda rica etsem
Sıkılık
Sessizlik
Aroma
Vurum
Bana gerek kalmadan halletmişler olayı ????
Senin içim tipinde gereği yok aslında, çünkü nbase ve minimum aromalı nbase içiyorsun. Plastik tank istemiyorsun. Bu bakımdan panzehir.
Beri yandan fiyat şu an için gerçekten çok avantajlı. Basit klon atolar bile $25-30 olmuş. Düşün ki onlar bile yurda giriş yapınca nasıl iki katı fiyatına çıkıyor.
Gomtan en tatlı ????ı da salıvermiş.
Ben de küçük bir ısırık alayım bari ????
Minör ile içim yaparken bishopta boğaz vurumu olmadığını fark edeceksin ☺
Minör, flash ve birde Era pro bulursam Hacı olup emekli vaper moduna geçerim diye düşünüyorum o haldedaha net bi cevap yazayım. yakında bishop satılır, minör de yedeklenir @murcix te
Resimlerden dolayımı bilmiyorum, bellcapın taban kısmı çıkık gibi duruyor.Kayfun wave style diye satılan şeffaf ve füme çok uyumlu.
Bir diğer tercih de Pioneer driptip. Beyaz ve şeffaf olarak bulunabilir
Ekli dosyayı görüntüle 57255
Ekli dosyayı görüntüle 57253
Ekli dosyayı görüntüle 57257
beauty ring var.Resimlerden dolayımı bilmiyorum, bellcapın taban kısmı çıkık gibi duruyor.
@murcix Bishop ile minor 1 2 cümle ile benchmark alabilirmiyiz musait olduğunda rica etsem
Sıkılık
Sessizlik
Aroma
Vurum
Biri ikinci elde 800 TL civarı, diğeri malum zaten