Elinde olan sayin yetkili arkadaşlar danismadan bekleniyorsunuz, daha once yazildi ama bi daha yazin, yetmedi bi daha, bos birakmayin buralari
@Nacruno birader de haydeee
Su anda deneyen ve elinde olan az kisiden biri olsam, her gun millete nispet yapar gibi anlik atardim
yorumlanmıştı daha önceMajör v2 ye göre buhar ve aroma olarak nasıl net bir şey söyleyebilirmisiniz
haypçımı olucan başımıza. ????
atoyu beğenen, resim paylaşan haypçı yaftası yiyor bu konuda. suçlanmamak için herkes tırsıyo artıkBir kerede biz olalim nolmus, olmaz mi hocam ama bana bakmasin kimse ben alirim sonra cekilirim koseme. Olay alana kadar.
Ben ilk 11 deki geri dortluyu yerli yapma gayretindeyim
atoyu beğenen, resim paylaşan haypçı yaftası yiyor bu konuda. suçlanmamak için herkes tırsıyo artık
geri dörtlü değil de iyi bir sağ-sol açık olur bence. defansada gelir gol de atar
Majör V2 ye göre.Majör v2 ye göre buhar ve aroma olarak nasıl net bir şey söyleyebilirmisiniz
bana göre ondan daha sıkısı, aromatiği ve kolayıanladığım kadarıyla drop kitin v2 si gibi olmuş sanırım ?
senin oraya gelmiyim, aman. sıkıntılı ora ???? sen gel, tükkan senin ????he o bu muydu abi buralardan geçerken bekleriz efenim
Değse de sıkıntı yok değmese de. Yeter ki aşırı miktarda pamuk tıkıştırılmasın. 2mm çap pamuk ideal, 2.5 kullanılırsa tiftiklemek yada bir miktar keserek inceltmek gerekiyor
Valla sanırım yaşlandıkça daha seçici oluyorum sanırım.@GURCANN arkadasimiz vardi bir ara, oda soruyordu, birden kayboldu. Onuda etiket yapalimda gelir belki
Elinde olan sayin yetkili arkadaşlar danismadan bekleniyorsunuz, daha once yazildi ama bi daha yazin, yetmedi bi daha, bos birakmayin buralari
@Nacruno birader de haydeee
Su anda deneyen ve elinde olan az kisiden biri olsam, her gun millete nispet yapar gibi anlik atardim