• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Minör RTA Talep, Fiyat Ve Satış Bilgilendirme

Elinde olan sayin yetkili arkadaşlar danismadan bekleniyorsunuz, daha once yazildi ama bi daha yazin, yetmedi bi daha, bos birakmayin buralari :)

@Nacruno birader de haydeee :)

Su anda deneyen ve elinde olan az kisiden biri olsam, her gun millete nispet yapar gibi anlik atardim :P

Bir kerede biz olalim nolmus, olmaz mi hocam :) ama bana bakmasin kimse ben alirim sonra cekilirim koseme. Olay alana kadar.
Ben ilk 11 deki geri dortluyu yerli yapma gayretindeyim :p
atoyu beğenen, resim paylaşan haypçı yaftası yiyor bu konuda. suçlanmamak için herkes tırsıyo artık :D
geri dörtlü değil de iyi bir sağ-sol açık olur bence. defansada gelir gol de atar ;)

atoyu beğenen, resim paylaşan haypçı yaftası yiyor bu konuda. suçlanmamak için herkes tırsıyo artık :D
geri dörtlü değil de iyi bir sağ-sol açık olur bence. defansada gelir gol de atar ;)

Amann varsin desinler, bu is zaten birinin gaziyla olmayacagini herkesin bilmesi gerek. Ben bu atoyu sekline yada ekstralarina bakarak degil, tamamen chimneye bakarak almaya karar verdim, gerisi teferruat. Denemeden kimse neyin ne oldugunu bilemez. Milletin begenmedigi Kayfun Prime dan 2 tane kullaniyorum, 3. Ye göz kirpiyorum. Herkesin zevki farklidir

Hocam benim bekler her zaman gol atar :) o benim Rosier im olacak ( ama gecen seneki Rosier , bu seneki tirt ;) )

Majör v2 ye göre buhar ve aroma olarak nasıl net bir şey söyleyebilirmisiniz
Majör V2 ye göre.
27-28 tellerle hissedilir derecede daha ılık.
29-30 ha teller ile çok az hissedilir İran'da daha ılık.
Genel olarak ılık buhar diyebilirim.
Aroma ise her telde hissedilir oranda daha yoğun.
Kullanılan aroma gurubuna göre değişiklik gösterebilir.
Likitin tadını da şekerlendirmeden veriyor. V2 ye benzer bir profili var o konuda.

@murcix bu isaretlemeye calistigim yere deyecek mi pamuk? Alt taban yani

9e812a3c120836729c7eec4aba450ced.png

Geri