Mehmet1965
Community
Bence de bir isim yazila bilir en azından kimler alicak kişi sayısı belli olur az çok ama yeni bir başlıkla diye düşünüyorum birde bir iki resim görsek gözümüz bir bayram etse
Gercekten mantikli olmus. Peki ortalama hangi cumaya denk gelecek plana göre bir aksilik olmaz ise.Şuan için onun önlemini almaya çalısıyorum web sitesi güclendirme ve hızlı kargo için
Ön talep bu kadar olmasını beklemiyorduk muhtemel satışı cumaya getirip bütün kargoları pazartesi günü cıkarmayı planlıyoruz
Herkes eldeki para bitecek sıram kaçacak korkusu yaşıyor tıpkı benim de yaşadığım gibi. Umarım öyle bir durumla karşılaşmaz hiçbir buhardaşımız.Gercekten mantikli olmus. Peki ortalama hangi cumaya denk gelecek plana göre bir aksilik olmaz ise.
Aynen bir çoğumuz ayni korkuyu yasiyoruz sanirim.Herkes eldeki para bitecek sıram kaçacak korkusu yaşıyor tıpkı benim de yaşadığım gibi. Umarım öyle bir durumla karşılaşmaz hiçbir buhardaşımız.
@comandante hocam sbtv için indirimli fiyat 400₺ denildi ama esf de de fiyatına 400 deniliyor. Hani sbtv ye özel indirim olacaktı?
Ekli dosyayı görüntüle 56493
Cuma derken umarım yarın ki cumadır ????Şuan için onun önlemini almaya çalısıyorum web sitesi güclendirme ve hızlı kargo için
Ön talep bu kadar olmasını beklemiyorduk muhtemel satışı cumaya getirip bütün kargoları pazartesi günü cıkarmayı planlıyoruz
@comandante hocam sbtv için indirimli fiyat 400₺ denildi ama esf de de fiyatına 400 deniliyor. Hani sbtv ye özel indirim olacaktı?
Ekli dosyayı görüntüle 56493
esfde Aslanhan diye birisi paylaşmış bir kaç senedir sbtv deyim burada hiç öle bir isimle karşılaşmadım. Ayrıca @comandante hocamın dediği gibi bizi aydınlatacak olan kişi @Uzi ModsSonuç olarak bu forumda olan insanlar oradada mevcut ve orayada bilgi aktatılıyor bundan kaynaklı olabilir mi bu durum ?
esfde ******** diye birisi paylaşmış bir kaç senedir sbtv deyim burada hiç öle bir isimle karşılaşmadım. Ayrıca @comandante hocamın dediği gibi bizi aydınlatacak olan kişi @Uzi Mods
???? adam da sansür var a s l a n h a n diye birisi******** dan bahsediyorsunuz sanirim. Kendisi orada tedarikci ve anladigim @Uzi Mods ile tanisikliklari var. Onada denemesi icin yollayip yorum almak istemis olabilir.