• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Minör RTA Talep, Fiyat Ve Satış Bilgilendirme

Doldurdum formu @KeaSH07 kaptı sanırım 07 yi o yüzden önemi kalmadı numaranın :)
Fiyat gerçekten şuan ki piyasaya göre oldukça güzel olmuş.Sar doldur iç karmaşıklık yok, detay yok, basit ve kullanıcı dostu tasarım.Tam benlik...

Son düzenleme:
@Epek üstat doğru düşünmüş. tanışıklıkları var ve görüşüne güvendiği için onada denemesi amacıyla yolladı diye biliyorum.
diğer tarafta tedarikçi olduğu için burada üye değil kendisi. sıkıntı diğer taraf yönetiminden, buradan değil tahmin edebileceğiniz gibi ;)
ve yorumlamasını da mecburen orada yaptı herhalde.
ve her iki tarafta da üye olanlar var. bana soran arkadaşta oradan görmüş ve sormuş zaten.
ama demin de bahsettiğim gibi üreticinin inisiyatifinde bazı şeyler.
bende sizler gibi bi tüketiciyim alt tarafı. sizlerden ne bir eksiğim ne de bir fazlam var.
tek yaptığım tanışıklığım sebebiyle üreticiyle yaptığım görüşmede işlerinin yoğunluğu sebebiyle foruma giremediğinden iletmemi rica ettiği bazı bilgileri sizlerin faydalanabilmeniz için paylaşmak.
bunun dışında farklı bir etkim yok.
içinizde olan biteni bilen bir kaç değerli kardeşim var. tek uğraşım sbtv ailesine bir fayda sağlamak. ilk önce ve daha uygun almasını sağlamak.
o yüzden fazlada bana gelmeyin. elçiye zeval olmaz.

zaten satış zamanı @Uzi Mods gereken bütün açıklamaları yapacaktır muhtemelen.

Geri