O zaman fikirlerimi yazayım, inceleme tadında olsun bitsin ????
Bahsedilen atoları kullandım ama mevcutta elimde hiçbiri yok, satalıda baya oldu ama hatırladığım kadarıyla yazayım. spica pro 5 yapraklı kullanım gibi sıkılık. İon v2den daha sıkı, primedan kesinlikle daha sıkı. Aroma olarak ne koysanız içirtir. Buhar sıcaklığı gayet iyi bence, ni80 28ga 2mm ve 2.5mm 6 tur olarak tecrübe ediyorum 2 gündür. Majör v2 drop kitli nasılsa aynısını diyebilirim. Buhar sıcaklığı kullandığınız tele göre değişkenlik gösterir ama aroması kullandığım teller değişmeksizin ion v2den de spica prodan da iyi, bu majör v2 drop kit içinde geçerliydi. Kurulum oldukça basit, deck her türlü tele izin veriyor, ister düz tel ister mtl clapton takın vidalar iyi yakalıyor, zaten spica prodaki gibi teli tutturduğunuz yerde duvarlar var, tel vidaya kıvırmanıza bile gerek kalmıyor. 2-2.5mm ideal. Pamuk havuzları tam 2mm için ideal, 2.5mm de sararsanız pamuk uçlarını hafif tiftiklerseniz sorun olmaz beslemede, zaten beslemesi oldukça başarılı ne fazla ne de dry hite yakın. İdeal yani. Sıkılık olarak da ek not, benim gibi dvarw-skyline-integra kullanan adam için bir tık daha havadar olsa iyi olurdu dedim ama en büyük hava deliği ortalama 1.1-1.2mm gibi bir hissiyatı var. Geriye 2 seçenek daha sıkılık var ama onlarda 1mm ve 0.8 mm gibi, oldukça sıkı bana göre. En büyük delikte içim hissiyatını sevdim. Buraya kadar herşey normal, ama benim en sevdiğim konu sessizlik oldu. Sürekli besleme yapan bir ato olmasına rağmen her pufta aynı sessizlikte içim yapabildim. Fazla beslemeden dolayı fokurdama etme olmadı. Atomizer alttan dolum zaten basınç kaynaklı akıtma ve benzeri dertleri eledik baştan. Temizlik basit zaten driptip dahil 5 parça atomizer, sökmesi takması basit. Chimneyi driptipi ters çevirip itince çıkıyor, esas konu bellcapi deckten ayırmak. Onu da şöyle yaptım, atoyu moddan sök, hava ayar yüzüğünü atodan sök, deckte hava ayar yüzüğünün altında kalan oringten tut, diğer ellimle bellcapi çevirdim ve çıkardım. Alttan dolum yap decki yerleştir yüzüğü tak atoyu moda tak aynen devam. Dediğim gibi oldukça basit ve aroma odaklı bir atomizer olmuş, boğaz vurumu spica pro, ion v2, majör serisinden hertürlü düşük ama benim gibi integra, skyline r, dvarw kullanan adamı sevindiriyor. Ama saydığım atolar kadar da düşük değil boğaz vurumu, arada yani. Yine bu tecrübeler sizlerin kullandığı kurulumlara göre değişiklik gösterebilir. Oring olarak benim şansızlığım heralde ato ilk elime geçtiğinde temizlemek için söktüğümde hava yüzüğünü çıkarırken altındaki oring koptu, başka bir atonun yedek oringlerinden taktım, sorun yok. Satışa bol yedekli çıkacaktır zaten. Driptip olarak yine iyi yani altında likit birikmesi yaşamadım. Bellcaplar sert plastik, zamanlar yivleri gider mi peki ? Tamamen sizin kullandığınız likitlere ve sizin kullanım şeklinize kalmış. Alkollü likitlerde çatlama yapar, decke takarken yavaşça ve yumuşak bir baskıyla bir tur ters çevirip yivleri oturtursanız takarken zaten çok rahat döndüğünü göreceksiniz, sınırlarını fazla zorlamanın manası yok sonuçta ???? onun dışında kutu içeriğinden 2 tane daha çıkıyor biri kırılsa diğeri var. Tüm bunların dışında ekstra söylenecek çok da bir şey kalmadı esasında 1 hafta deneyip yazmak istiyordum ama ilerleyen günlerde görüşlerimin değişceğini sanmıyorum. Kullanımı basit, içimi sessiz ve pürüzsüze yakın, aroması gayet tatminkar, boğaz vurumu idare eder. Aroma olarak dvarw-skyline-integra gibi atolardan düşük, onun da sıkılıktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum, belki bir tık daha havadar olsaydı daha iyi olabilirdi, hava yüzüğünü çıkarıp full açık olarak deneyince aromanın iyileştiğini farkettim ama o şekilde de kullanılmaz görsel olarak çirkin, uugun bir beauty ring ile şık durabilir. Fiyatı günümüz şartlarında klon ato fiyatına geliyor. Yerli kullanmak istiyorum diyenlere bir seçenek daha oldu ???? günlük rotasyonda sizi yormayacak bir atomizer.
Buralarda uziyi belki de en çok eleştiren biri olmama rağmen satışa çıkmadan bana bu atoyu
@comandante ile birlikte gönderen
@Uzi Mods ye teşekkür ederim.
Sevgiler.