• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Minör RTA Talep, Fiyat Ve Satış Bilgilendirme

2 tank ravenden sonra parliamente geçtim, [emoji1] minör yazısı bir tarafta amblem bir tarafta. Görsellerde minör yazısı yamuk dursada bana gelen demoda düz, genel anlamda şuanlık bir sıkıntıyla karşılaşmadım valla. Herşey stabil çalışıyor [emoji106]

Hocam tc deneyimlemeniz olur ise bende onu çok merwk ediyorum. Stabil mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 atomizeride kullandım ama üzerinden çok uzun zaman geçti. söyleyeceğim şeyler yanıltıcı olur.
elimde kullandığım atomizerlere göre yorum yapayım.
30 ga 6 tur 1,8 ohm 9,5w sabit kullanıyorum.
aynı sarım ile majörden bi tık ılık, majör drop kit ve era mtl atomizerlerle aynı, true mtl atomizerden bi tık soğuk.
bende ılık ve sıcak buharı sevmiyorum. soğuk tercih ediyorum ve minörün buhar ısısı beni hiç rahatsız etmedi.
bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum, zaten ılık olsaydı kullanmazdım.
uzun chimney ve bellcap olmayacak bildiğim kadarıyla. zaten +2 bellcap var sette.
bunlar benim kişisel görüşlerim.
benden daha uzun zamandır kullanan @murcix ve yeni kullanmaya başlayan @Yamtar1 ve @Nacruno kardeşlerimde fikirlerini yazarlar zaman içerisinde.
umarım onlar sizin belirttiğiniz atomizerle mukayese edip yorumlarlar.
O zaman fikirlerimi yazayım, inceleme tadında olsun bitsin ????
Bahsedilen atoları kullandım ama mevcutta elimde hiçbiri yok, satalıda baya oldu ama hatırladığım kadarıyla yazayım. spica pro 5 yapraklı kullanım gibi sıkılık. İon v2den daha sıkı, primedan kesinlikle daha sıkı. Aroma olarak ne koysanız içirtir. Buhar sıcaklığı gayet iyi bence, ni80 28ga 2mm ve 2.5mm 6 tur olarak tecrübe ediyorum 2 gündür. Majör v2 drop kitli nasılsa aynısını diyebilirim. Buhar sıcaklığı kullandığınız tele göre değişkenlik gösterir ama aroması kullandığım teller değişmeksizin ion v2den de spica prodan da iyi, bu majör v2 drop kit içinde geçerliydi. Kurulum oldukça basit, deck her türlü tele izin veriyor, ister düz tel ister mtl clapton takın vidalar iyi yakalıyor, zaten spica prodaki gibi teli tutturduğunuz yerde duvarlar var, tel vidaya kıvırmanıza bile gerek kalmıyor. 2-2.5mm ideal. Pamuk havuzları tam 2mm için ideal, 2.5mm de sararsanız pamuk uçlarını hafif tiftiklerseniz sorun olmaz beslemede, zaten beslemesi oldukça başarılı ne fazla ne de dry hite yakın. İdeal yani. Sıkılık olarak da ek not, benim gibi dvarw-skyline-integra kullanan adam için bir tık daha havadar olsa iyi olurdu dedim ama en büyük hava deliği ortalama 1.1-1.2mm gibi bir hissiyatı var. Geriye 2 seçenek daha sıkılık var ama onlarda 1mm ve 0.8 mm gibi, oldukça sıkı bana göre. En büyük delikte içim hissiyatını sevdim. Buraya kadar herşey normal, ama benim en sevdiğim konu sessizlik oldu. Sürekli besleme yapan bir ato olmasına rağmen her pufta aynı sessizlikte içim yapabildim. Fazla beslemeden dolayı fokurdama etme olmadı. Atomizer alttan dolum zaten basınç kaynaklı akıtma ve benzeri dertleri eledik baştan. Temizlik basit zaten driptip dahil 5 parça atomizer, sökmesi takması basit. Chimneyi driptipi ters çevirip itince çıkıyor, esas konu bellcapi deckten ayırmak. Onu da şöyle yaptım, atoyu moddan sök, hava ayar yüzüğünü atodan sök, deckte hava ayar yüzüğünün altında kalan oringten tut, diğer ellimle bellcapi çevirdim ve çıkardım. Alttan dolum yap decki yerleştir yüzüğü tak atoyu moda tak aynen devam. Dediğim gibi oldukça basit ve aroma odaklı bir atomizer olmuş, boğaz vurumu spica pro, ion v2, majör serisinden hertürlü düşük ama benim gibi integra, skyline r, dvarw kullanan adamı sevindiriyor. Ama saydığım atolar kadar da düşük değil boğaz vurumu, arada yani. Yine bu tecrübeler sizlerin kullandığı kurulumlara göre değişiklik gösterebilir. Oring olarak benim şansızlığım heralde ato ilk elime geçtiğinde temizlemek için söktüğümde hava yüzüğünü çıkarırken altındaki oring koptu, başka bir atonun yedek oringlerinden taktım, sorun yok. Satışa bol yedekli çıkacaktır zaten. Driptip olarak yine iyi yani altında likit birikmesi yaşamadım. Bellcaplar sert plastik, zamanlar yivleri gider mi peki ? Tamamen sizin kullandığınız likitlere ve sizin kullanım şeklinize kalmış. Alkollü likitlerde çatlama yapar, decke takarken yavaşça ve yumuşak bir baskıyla bir tur ters çevirip yivleri oturtursanız takarken zaten çok rahat döndüğünü göreceksiniz, sınırlarını fazla zorlamanın manası yok sonuçta ???? onun dışında kutu içeriğinden 2 tane daha çıkıyor biri kırılsa diğeri var. Tüm bunların dışında ekstra söylenecek çok da bir şey kalmadı esasında 1 hafta deneyip yazmak istiyordum ama ilerleyen günlerde görüşlerimin değişceğini sanmıyorum. Kullanımı basit, içimi sessiz ve pürüzsüze yakın, aroması gayet tatminkar, boğaz vurumu idare eder. Aroma olarak dvarw-skyline-integra gibi atolardan düşük, onun da sıkılıktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum, belki bir tık daha havadar olsaydı daha iyi olabilirdi, hava yüzüğünü çıkarıp full açık olarak deneyince aromanın iyileştiğini farkettim ama o şekilde de kullanılmaz görsel olarak çirkin, uugun bir beauty ring ile şık durabilir. Fiyatı günümüz şartlarında klon ato fiyatına geliyor. Yerli kullanmak istiyorum diyenlere bir seçenek daha oldu ???? günlük rotasyonda sizi yormayacak bir atomizer.

Buralarda uziyi belki de en çok eleştiren biri olmama rağmen satışa çıkmadan bana bu atoyu @comandante ile birlikte gönderen @Uzi Mods ye teşekkür ederim.

Sevgiler.

O zaman fikirlerimi yazayım, inceleme tadında olsun bitsin ????
Bahsedilen atoları kullandım ama mevcutta elimde hiçbiri yok, satalıda baya oldu ama hatırladığım kadarıyla yazayım. spica pro 5 yapraklı kullanım gibi sıkılık. İon v2den daha sıkı, primedan kesinlikle daha sıkı. Aroma olarak ne koysanız içirtir. Buhar sıcaklığı gayet iyi bence, ni80 28ga 2mm ve 2.5mm 6 tur olarak tecrübe ediyorum 2 gündür. Majör v2 drop kitli nasılsa aynısını diyebilirim. Buhar sıcaklığı kullandığınız tele göre değişkenlik gösterir ama aroması kullandığım teller değişmeksizin ion v2den de spica prodan da iyi, bu majör v2 drop kit içinde geçerliydi. Kurulum oldukça basit, deck her türlü tele izin veriyor, ister düz tel ister mtl clapton takın vidalar iyi yakalıyor, zaten spica prodaki gibi teli tutturduğunuz yerde duvarlar var, tel vidaya kıvırmanıza bile gerek kalmıyor. 2-2.5mm ideal. Pamuk havuzları tam 2mm için ideal, 2.5mm de sararsanız pamuk uçlarını hafif tiftiklerseniz sorun olmaz beslemede, zaten beslemesi oldukça başarılı ne fazla ne de dry hite yakın. İdeal yani. Sıkılık olarak da ek not, benim gibi dvarw-skyline-integra kullanan adam için bir tık daha havadar olsa iyi olurdu dedim ama en büyük hava deliği ortalama 1.1-1.2mm gibi bir hissiyatı var. Geriye 2 seçenek daha sıkılık var ama onlarda 1mm ve 0.8 mm gibi, oldukça sıkı bana göre. En büyük delikte içim hissiyatını sevdim. Buraya kadar herşey normal, ama benim en sevdiğim konu sessizlik oldu. Sürekli besleme yapan bir ato olmasına rağmen her pufta aynı sessizlikte içim yapabildim. Fazla beslemeden dolayı fokurdama etme olmadı. Atomizer alttan dolum zaten basınç kaynaklı akıtma ve benzeri dertleri eledik baştan. Temizlik basit zaten driptip dahil 5 parça atomizer, sökmesi takması basit. Chimneyi driptipi ters çevirip itince çıkıyor, esas konu bellcapi deckten ayırmak. Onu da şöyle yaptım, atoyu moddan sök, hava ayar yüzüğünü atodan sök, deckte hava ayar yüzüğünün altında kalan oringten tut, diğer ellimle bellcapi çevirdim ve çıkardım. Alttan dolum yap decki yerleştir yüzüğü tak atoyu moda tak aynen devam. Dediğim gibi oldukça basit ve aroma odaklı bir atomizer olmuş, boğaz vurumu spica pro, ion v2, majör serisinden hertürlü düşük ama benim gibi integra, skyline r, dvarw kullanan adamı sevindiriyor. Ama saydığım atolar kadar da düşük değil boğaz vurumu, arada yani. Yine bu tecrübeler sizlerin kullandığı kurulumlara göre değişiklik gösterebilir. Oring olarak benim şansızlığım heralde ato ilk elime geçtiğinde temizlemek için söktüğümde hava yüzüğünü çıkarırken altındaki oring koptu, başka bir atonun yedek oringlerinden taktım, sorun yok. Satışa bol yedekli çıkacaktır zaten. Driptip olarak yine iyi yani altında likit birikmesi yaşamadım. Bellcaplar sert plastik, zamanlar yivleri gider mi peki ? Tamamen sizin kullandığınız likitlere ve sizin kullanım şeklinize kalmış. Alkollü likitlerde çatlama yapar, decke takarken yavaşça ve yumuşak bir baskıyla bir tur ters çevirip yivleri oturtursanız takarken zaten çok rahat döndüğünü göreceksiniz, sınırlarını fazla zorlamanın manası yok sonuçta ???? onun dışında kutu içeriğinden 2 tane daha çıkıyor biri kırılsa diğeri var. Tüm bunların dışında ekstra söylenecek çok da bir şey kalmadı esasında 1 hafta deneyip yazmak istiyordum ama ilerleyen günlerde görüşlerimin değişceğini sanmıyorum. Kullanımı basit, içimi sessiz ve pürüzsüze yakın, aroması gayet tatminkar, boğaz vurumu idare eder. Aroma olarak dvarw-skyline-integra gibi atolardan düşük, onun da sıkılıktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum, belki bir tık daha havadar olsaydı daha iyi olabilirdi, hava yüzüğünü çıkarıp full açık olarak deneyince aromanın iyileştiğini farkettim ama o şekilde de kullanılmaz görsel olarak çirkin, uugun bir beauty ring ile şık durabilir. Fiyatı günümüz şartlarında klon ato fiyatına geliyor. Yerli kullanmak istiyorum diyenlere bir seçenek daha oldu ???? günlük rotasyonda sizi yormayacak bir atomizer.

Buralarda uziyi belki de en çok eleştiren biri olmama rağmen satışa çıkmadan bana bu atoyu @comandante ile birlikte gönderen @Uzi Mods ye teşekkür ederim.

Sevgiler.
Hocam cevap için çok teşekkür ederim. Kafamda ne kadar merak ettiğim şey varsa cevapladiniz. Son olarak fiyat olarak aynen bende katılıyorum. Gerçekten bu fiyata şuan bunu çıkartması bizim için şans.

Aramızda gus ve troya serisi(s-m-l-mv2-lv2) gibi ato kullananlar bilir, pamuklamayı yaptıktan sonra bacayı oturturken pamuğa değerse pamuk bozulup akıtma yapabiliyordu, Minörde bu yok. Bellcapin tasarımı gereği decki bellcape otururken baca hafif yukarda kalıyor ve siz bellcapi takarken nazikçe yerine oturuyor, haliyle pamuğun da bozulma ihtimali kalkıyor.. Yani demek istediğim bellcapin yiv sayısı fazla olduğundan bellcapin biraz içinden başlıyor ve bu da deck ile bacanın temasından önce oluyor. Siz bellcapi decke vidalarken bacada yavaş yavaş iniyor. İyi yönü bu. kötü yönü ne kadar fazla yiv o kadar fazla risk. Ama bellcap her ne kadar kalitesiz dursada oldukça sert bir yapısı var. Nazik davrandığınız sürece ve alkol bazlı likit kullanmadığınız sürece başına kolay kolay bir şey gelmez gibi..

Kullandıkça yeni yorumlarımı da eklerim diye düşünmüştüm. likit takviyesi yaparken farkettim :) yazayım dedim.

@Nacruno kardeşimde daha önce yapılan yorumlardaki kanaati yakalamış.
sıkı (bayağı bi sıkı), çok sessiz, soğuğa yakın ve aromatik bir buhar.
eklemek istediğim tek bir husus var.
yaklaşık 6 aydan fazla bu bellcap çeşitli kişilerde test ediliyor. ve içlerinde de en sakarları kesinlikle benimdir.
kaç defa temizlerken elimden düştü, sehpadan düştü, masanın üstünden bile düşürdüm hatta.
şu ana kadar ne diş deformasyonu yaşadım, ne de en ufak bi hasar aldı.
bu çok çok sağlam demek değil tabiki. ama birşey olacak diyede çok nazik olmaya, kuruntu yapmaya da gerek yok.
bu da uzun kullanıcı olarak benim deneyimim.

tank boşalmış ve özellikle kirliyken, yivleri ve kalınlığını daha rahat görebilmeniz açısından bu resimleri çektim.

1.jpeg2.jpeg3.jpeg

atoyu moddan sök, hava ayar yüzüğünü atodan sök, deckte hava ayar yüzüğünün altında kalan oringten tut, diğer ellimle bellcapi çevirdim ve çıkardım. Alttan dolum yap decki yerleştir yüzüğü tak atoyu moda tak aynen devam.

Likit doldurmak gerçekten çok pratikmiş. Günlük kullanım için ideal . Günlük tüketimi 2-3 ml civarında olanlar kaçırmasın.

Yeni çirkin kralı alacaklara hayırlı olsun şimdiden,artık tacı da var. :D Şaka bir yana,ilk prototip çıkıp yorumlar gelmeye başlayınca belki alırım diyordum da elimde V2 varken almak gelmiyor içimden. Kullanacakların yorumlarına göre ikinci elde kovalarım belki. Biliyorum ne yeri ne de zamanı ama @Uzi Mods Ramazan usta,hala V2 için ekstra deck satışı bekliyorum,benden başka bekleyen kaldı mı bilmiyorum ama.:D

Ön talebi yaptım. Elimde V1 ve V2 de var. Ramazan Yıldızeli kardeşimin minör içinde çok iyi bir iş çıkardığına eminim.
Ayrıca birde İsteğim var. Önceden ürettiği majör serisi için yedek parça stokları da açılırsa memnun olurum. Özellikle majör için akrilik cam muhteşem olur. Uzun zamandır akrilik cam arayışındayım. Zamanında emincap den bulunabiliyordu. Ama onlarda satışı bıraktı. Şimdi cambellcap var. Fakat onlarda akrilik yok.

Geri