• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Minör RTA Talep, Fiyat Ve Satış Bilgilendirme

Dostlar herkese selam, hayırlı cumalar.

An itibariyle kargo geldi, hiçbir işlem yapmadan çekebildiğim kadarıyla sizler için fotoğrafladım.

Deck kısmını net olarak resimler de görebiliyorsunuz.

Alttan dolum olarak dizayn edilmiş, üç çeşit bellcap var.

Deck vidaları gayet iyi görünüyor, nikel vs claptonlar da sorun çıkartacağını sanmıyorum.

İlk izlenimlerim bu şekilde, mesai sonu bütün detaylarıyla hep beraber inceleriz inşallah :) :)

Edit: Şirketteki kızlar kutuyu parfüm sanıp başıma üşüştü bakmak için, hepsi kutuya hayran kaldı.

Kutusu gerçekten çok güzel olmuş dikkat çekiyor.

Arkadaşlar özellikle belirtmek istiyorum bana gelen ürün bir nevi demo ürün, satın aldığınız ürünün içeriği size bu şekilde gelmeyecektir.

Hocam aklımda tek bir soru mevcut. Bellcap kalitesi ne alemde? :)

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın aranıza fazla katılamıyorum

başta 2 arkadaşa ürünler gönderildi emin olun iki arkadaşı tanımıyorum sünger ve yedekleri göndermedim yetişmedi

ürün zorlu süreçten sonra bitti ama kutunun iç süngeri kaldı onu ve yeni driptip için ocağın ilk haftasına şeffaf oringleri gelecek

sıkı bi atomizer bana göre bell cap leri uzun zamandır kullanıyorum 2 arkadaştan hariç 4 kullanıcı çevrem daha var herhangi bir sorunla karşılaşılmadı

ben genelde kullanıcıyı düşünerek yapıyorum bazı şeyleri ve bol koymayı severim beni tanıdınızı umuyorum

Yurtdışındaki bazı bayiler tek bell cap mantığı ile çıkıp renklileri ekstra ücretle satmayı teklif etti buradaki çevremde aynı fikirdeydi ama benim fikrim

cebinizden hiçbir zaman ekstra daha fazlasını almak değil 3 bellcapp ile gelecek kutu ne kadar dolu olursa ben o kadar mutlu oluyorum

Satış ocak ayında gerçekleşecek ilk haftası

Seri numaralar konusunda fazla yardımcı olamıycam

Ekli dosyalar

• deck (2).jpg
    deck (2).jpg
    48.6 KB · Görüntüleme: 103
Eminim konuya sonradan dahil olan ve diğer konudaki yorumları kaçıran yada unutmuş arkadaşlar olmuştur. O nedenle yaz aylarında yapmış olduğum incelemenin linkini buraya da ekliyorum.

Ayrıca o günden bu güne ilk prototiplerden birini yoğun olarak kullanıyorum. Halen herhangi bir deformasyon yada kullanıcıyı yolda bırakacak bir kusur oluşmadı.

Aradan geçen zamandaki kullanımıma istinaden ilave edeceklerim şöyle;

Kesinlikle kullanıcı dostu pratik bir ato ve acemi ellerde bile sorun yaşatmayacak bir yapıda.

Her tank bitimi komple temizlemeye üşenmediğim nadir atolardan minör. Defalarca sök/tak yapmama rağmen bellcap dişlerinde deformasyon gözlemlemedim, hatta toleransı bana göre o kadar iyi ayarlanmış ki bir kere bile yanlış diş kapma tehlikesi bile yaşatmadı. Fakat unutulmamalı ki bu çelik değil. Çelik yivlere vidalanan plastik bir aksam. O nedenle dikkat edilmesi şart. Çünkü bir kere yanlış giderse devamı gelecektir.

Yiv miktarı yeterli olduğu için Bell capin altında o-ring olmadan kullanımda herhangi bir sızma yaşamadım.

Kullanıcı için tüyolar;

Baca çift o-ring ile bellcap içindeki yuvasına sıkıca oturduğu için iç kısımdan tutup çıkarmaya uğraşmak yerine driptipi ters kullanarak bacaya üstten bastırırsaniz baca rahatlıkla çıkacaktır.

Yüzük kısmında stoper olmadığı için eldeyken bellcapi sökmek zor olacaktır, bunun yerine mod yada tab üzerinde 510 tamamen vidalandiktan sonra açmak çok kolay ve sorunsuz.

Saygılar

Dostlar herkese selam, hayırlı cumalar.

An itibariyle kargo geldi, hiçbir işlem yapmadan çekebildiğim kadarıyla sizler için fotoğrafladım.

Deck kısmını net olarak resimler de görebiliyorsunuz.

Alttan dolum olarak dizayn edilmiş, üç çeşit bellcap var.

Deck vidaları gayet iyi görünüyor, nikel vs claptonlar da sorun çıkartacağını sanmıyorum.

İlk izlenimlerim bu şekilde, mesai sonu bütün detaylarıyla hep beraber inceleriz inşallah :) :)

Edit: Şirketteki kızlar kutuyu parfüm sanıp başıma üşüştü bakmak için, hepsi kutuya hayran kaldı.

Kutusu gerçekten çok güzel olmuş dikkat çekiyor.

Arkadaşlar özellikle belirtmek istiyorum bana gelen ürün bir nevi demo ürün, satın aldığınız ürünün içeriği size bu şekilde gelmeyecektir.

hayırlı olsun öncelıkle ... umarım beklentılerı karşılar

O diğer arkadaş benim ???? şuan test sürüşündeyiz, 1 hafta geçsin iyice bir deneyelim bol bol likit deneyelim, yazar çizeriz yine. Ato süpriz şekilde elime geçti, ben de beklemiyordum valla. Teşekkür ederim @Uzi Mods . Dediğim gibi iyice bir test edelim, eksisi artısı güzelce yazar çizeriz. Sevgiler ????️

O diğer arkadaş benim ???? şuan test sürüşündeyiz, 1 hafta geçsin iyice bir deneyelim bol bol likit deneyelim, yazar çizeriz yine. Ato süpriz şekilde elime geçti, ben de beklemiyordum valla. Teşekkür ederim @Uzi Mods . Dediğim gibi iyice bir test edelim, eksisi artısı güzelce yazar çizeriz. Sevgiler ????
Bu arada atomizerin bana ulaşmasında aracı olan @comandante hocama da teşekkür ederim. Test sürüşleri devam ediyor.. ????

ben mi göremedim acaba, kusura bakmayın göremediysem, kaç mm dış çapı atomizerin?Major gibi 22mm mi?

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri