• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Minör RTA Talep, Fiyat Ve Satış Bilgilendirme

Ooo tam bir gizem, insan az yazar, soyle kosturdum, boyle yuruttum, kopda gel minor filan der :D

Tek begenmedigim nokta, chimneydeki minor yazisi yerine, amblem yapmak daha havali olurdu. Olsun yinede koleksiyonda yerini hakedecek gibi :)
2 tank ravenden sonra parliamente geçtim, ???? minör yazısı bir tarafta amblem bir tarafta. Görsellerde minör yazısı yamuk dursada bana gelen demoda düz, genel anlamda şuanlık bir sıkıntıyla karşılaşmadım valla. Herşey stabil çalışıyor ????

@comandante , @Yamtar1 Arkadaşlar benim dişler hassas sadece ürün hakkında merak ettiğim bir konu var. K. Prime uzatma kiti, spica pro, ion V2 uzun baca bunlardan birini kullandıysaniz. Aynı sarım ile buhar sıcaklığı nasıl. @comandante hocam daha uzun belcap olucak mi daha soğuk buhar istiyenler için bilginiz var mı. Cevaplarsanız çok mutlu olurum.

@comandante , @Yamtar1 Arkadaşlar benim dişler hassas sadece ürün hakkında merak ettiğim bir konu var. K. Prime uzatma kiti, spica pro, ion V2 uzun baca bunlardan birini kullandıysaniz. Aynı sarım ile buhar sıcaklığı nasıl. @comandante hocam daha uzun belcap olucak mi daha soğuk buhar istiyenler için bilginiz var mı. Cevaplarsanız çok mutlu olurum.

3 atomizeride kullandım ama üzerinden çok uzun zaman geçti. söyleyeceğim şeyler yanıltıcı olur.
elimde kullandığım atomizerlere göre yorum yapayım.
30 ga 6 tur 1,8 ohm 9,5w sabit kullanıyorum.
aynı sarım ile majörden bi tık ılık, majör drop kit ve era mtl atomizerlerle aynı, true mtl atomizerden bi tık soğuk.
bende ılık ve sıcak buharı sevmiyorum. soğuk tercih ediyorum ve minörün buhar ısısı beni hiç rahatsız etmedi.
bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum, zaten ılık olsaydı kullanmazdım.
uzun chimney ve bellcap olmayacak bildiğim kadarıyla. zaten +2 bellcap var sette.
bunlar benim kişisel görüşlerim.
benden daha uzun zamandır kullanan @murcix ve yeni kullanmaya başlayan @Yamtar1 ve @Nacruno kardeşlerimde fikirlerini yazarlar zaman içerisinde.
umarım onlar sizin belirttiğiniz atomizerle mukayese edip yorumlarlar.

Son düzenleme:
Geri