Nasıl gidiyorŞöyle adettendir, bir anlık bırakalım ????
Ekli dosyayı görüntüle 56310
İyi gidiyor ????Nasıl gidiyor
Çok yakışıklı olmuş gerçektenŞöyle adettendir, bir anlık bırakalım ????
Ekli dosyayı görüntüle 56310
İyi gidiyor ????
chimneyin bir tarafında amblem diğer tarafında MİNÖR yazısı var zatenOoo tam bir gizem, insan az yazar, soyle kosturdum, boyle yuruttum, kopda gel minor filan der
Tek begenmedigim nokta, chimneydeki minor yazisi yerine, amblem yapmak daha havali olurdu. Olsun yinede koleksiyonda yerini hakedecek gibi
chimneyin bir tarafında amblem diğer tarafında MİNÖR yazısı var zaten
Ekli dosyayı görüntüle 56319
üreticinin tercihi. bize birşey söylemek düşmez ????Iste o minor olmasaydi daha iyiydi sadece
ince zımpara ile hallolur o işIste o minor olmasaydi daha iyiydi sadece
üreticinin tercihi. bize birşey söylemek düşmez ????
2 tank ravenden sonra parliamente geçtim, ???? minör yazısı bir tarafta amblem bir tarafta. Görsellerde minör yazısı yamuk dursada bana gelen demoda düz, genel anlamda şuanlık bir sıkıntıyla karşılaşmadım valla. Herşey stabil çalışıyor ????Ooo tam bir gizem, insan az yazar, soyle kosturdum, boyle yuruttum, kopda gel minor filan der
Tek begenmedigim nokta, chimneydeki minor yazisi yerine, amblem yapmak daha havali olurdu. Olsun yinede koleksiyonda yerini hakedecek gibi
@comandante , @Yamtar1 Arkadaşlar benim dişler hassas sadece ürün hakkında merak ettiğim bir konu var. K. Prime uzatma kiti, spica pro, ion V2 uzun baca bunlardan birini kullandıysaniz. Aynı sarım ile buhar sıcaklığı nasıl. @comandante hocam daha uzun belcap olucak mi daha soğuk buhar istiyenler için bilginiz var mı. Cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Özellikle aroma yorumunu doğru analiz edebilmek için sürekli farklı sarımlar ve likitler deniyorum
Yorma kendini sarımla felan sar bak keyfine saten alınacak elden bişi gelmez ????