Etkaize
Community
Her gün birimiz soralım belki bir gün hepimizin olur.Her saatte bir sormak istiyorum ama 2 günde 1 kere soramakla yetineceğim.
Her gün birimiz soralım belki bir gün hepimizin olur.Her saatte bir sormak istiyorum ama 2 günde 1 kere soramakla yetineceğim.
hocam 1 adet eski deckten de lazımpost vidaları uyumlu olacak not kısmına yazarsanız ben extra fazladan gönderebilirim
???????????? Bulicaz bi ortasini mecbur.ben sizin decke talip olsam
Bu cuma o cuma mı yoksa?
son cuma hakkım kaldı sanırım
sungerler geldi mi?son cuma hakkım kaldı sanırım
Para bitse de CUMA'lar bitmez ????Para bitti ne edücüzzz [emoji16]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
???? ???? ????şu ürünü 4 gözle bekledim 5 gözle istedim... ama bir kaç şey farkettim:
1) boşuna kırmışım insanları, özellikle üreticileri: kendi dilimde yazınca mı, yoksa yapılan her işi basit mi görüyormuşum anlamadım ama üretici ya para kazanmak için ya da kendi zevkine bir şeyler yapıyor. almak ya da almamak benim tercihim.
2) üreticilerin neden yurtdışına daha keyifli ürün verdiğini, okudukça, şahit oldukça anladım. yazık ediyorum her b*ku bildiğimi sanarak. üretici herhalde gerekli ölçümleri sürtünme katsayılarını vs benden iyi biliyordur demiyormuşum. her b*kolog olmak bunu gerektiriyormuş.
3) piyasa da bir şekilde ürün var alıp kullanılabilir bence de
4) bir söz duymutum çok hoşuma gidiyor (tabi uygulamayı sıklıkla unuttuğum bir şey olsa da aklıma geldi): "Benim hayatımı yargılamadan önce benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan geç. Benim takıldığım taşlara takıl yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git benim gittiğim gibi anca o zaman beni yargılayabilirsin." bundan sonra daha dikkatli olurum sanırım.
@Uzi Mods 'dan özür dilerim. mevzu patlatıp şu an gereksiz olduğunu anladığım yaygarayı kopardığım için. belki de gereksiz bir çok polemiğin önünü açmış oldum farkında olmadan.
Peki hocam ben major oringi nerden bulabilirim elimde dertli v2 var .[emoji16]Para bitse de CUMA'lar bitmez [emoji6]
Artık son olsunson cuma hakkım kaldı sanırım
Vallah bu cumada olmazsa aksakallı dedede gelse seni kurtaramaz hocam ona göre ????????son cuma hakkım kaldı sanırım