29 Ocak 2022 yazmışlar. İnşallah klavye sürçmesidir.
siteye nasıl kayıt olacağız peki böyle bir sorun vardı ?
Gomtan bizi discoya götür ????
O zaman ışıklı tisko olsun ???? karanlık istemeyikaskerde disco neresi biliyorsun dimi
fosforlu cob var artıkın gelirken o ışıldıyo, giderken sen ????O zaman ışıklı tisko olsun ???? karanlık istemeyik
Benim ufak oğlumdan alıntı yapayım;fosforlu cob var artıkın gelirken o ışıldıyo, giderken sen ????
Şu olay beni cezbetti. Arada 5-10 tankta bir Bearmaster, Bearlong tüttürecek tank arayışım vardı. Dvarwda vurum olmadığı için keyif alamıyordum artık 6mg düştüğüm için vurum ihtiyacı hissediyorum. Artık geldiğinde birde lemon tart denerim. Pastane tarafı kapanır inşallahboğaz vurumu çoğu tanktan yüksek, majör normal bacadan az geride, drop kitten az ötede.
Stok, fazla ürün alımı vs. olası problemlere karşı kod sınırlı adette olacak arkadaşlar. Önceden haber alacağınız için lütfen hızlıca işlemlerinizi halledin.
Olmaz plastik tank sevmiyim. Ultem tank sözü olursa alacağım söz@@ehy üstad ilerde üstten dolum düşüncesi var minör için daha bşy demiim ben alıyorsan al garii ????
Dvarwda vurum olmadığı için keyif alamıyordum
Buralarda gezmeye başladım başlayalı huyum değişti ????????genel kullanim ve aroma tarafinda aradigini bulursan vurum konusunda endise etmene gerek yok.