• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Minör RTA Talep, Fiyat Ve Satış Bilgilendirme

iyi bir konuya degindin @Koba ustat.

ihtiyar hic bir cikar gozetmeksizin cok emek verdi. niyeti sadece sbtv uyelerinin bilgi almasi, fikir edinmesi ve ayricalik hissetmesi idi.
tabi bu yolculukta uretim kisminda yasanan problemler ve uzayan surecten dolayi hic bir kabahati olmadigi halde kendi de nasibini aldi. heyecanla, iyilik yapmak ve yardim etmek isterken art niyetli kisilerin maksatli sozlerine de maruz kaldi. oysa hic bir asamada sucu yok, uretici ile konusup onayini alarak forum hayrina burada paylasan bir elciydi.

ben de kendisine cok cok tesekkur ediyorum, iyi ki varsin @comandante abim ????????????

Son düzenleme:
boğaz vurumu çoğu tanktan yüksek, majör normal bacadan az geride, drop kitten az ötede.
Şu olay beni cezbetti. Arada 5-10 tankta bir Bearmaster, Bearlong tüttürecek tank arayışım vardı. Dvarwda vurum olmadığı için keyif alamıyordum artık 6mg düştüğüm için vurum ihtiyacı hissediyorum. Artık geldiğinde birde lemon tart denerim. Pastane tarafı kapanır inşallah

@ehy üstad ilerde üstten dolum düşüncesi var minör için daha bşy demiim ben :) alıyorsan al garii ????

Geri