• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Minör RTA Talep, Fiyat Ve Satış Bilgilendirme

@Uzi Mods hocam kodu yayinlamadigin her saniye birimiz eksiliyoruz. :eek: Yaz başına planladığım lastik degisimim vardi. Sağolsun sabah sabah patladı. Simdi lastikciye gidiyorum 4 lastik kaçtı bana.:cry: Nolur kodu yayinla artik.????

ben forumu doldurmuştum ön sipariş için fakat siteye üye olmayı unutmuşum uzimodsun şuandada üye ol butonu aktif değil sanırsam yardımcı olursanız sevinirim :)

@Uzi Mods hocam sepete minör yanina aralıklı sarım aparatı atsak sıkıntı olur mu? Yani depoda veya baska bir yerdedir ulaşım zor olur bilgi verirseniz sevinirim. (V2 ahsap kutuluyu sormmuyorum bile haber olsa paylasirsiniz diye tahmin ediyorum).

bu arada bilgileri resimleri yarın gericem web sitesine

aşırı yoğunluktan çok acil durumlarda mutlaka [email protected] dan mutlaka bana ulaşın

Major v2 Ahşap kutu çok az stokta olacak

ödeme yaparken açıklama kısmına sadece mailinize gelen kod yazabilirsiniz farklı bir şey yazmayın lütfen

kargonuz çıktıktan sonra (pazartesi) mutlaka mesaj gelecek şirketle o şekilde anlaşıldı

Geri