Bende majör v2 nin bir tanesine talibimYarın adet ve fiyat konusunda konuşcam buraya mutlaka yazarım
Bende majör v2 nin bir tanesine talibimYarın adet ve fiyat konusunda konuşcam buraya mutlaka yazarım
Yarın adet ve fiyat konusunda konuşcam buraya mutlaka yazarım
Majör için cam stoğunuz yok gördüğüm kadarıyla, Minör'de kullandığınız PC malzeme ile hazır eliniz değmişken majör serisi için de tank çıkarmanızı diliyorum. Malzeme kaldıysa zor olmayacağını düşünüyorum. 22x30 düz tüpler, ustalık istemiyor.sorusu olan varsa burdan yanıtlayabilirim şuan zamanım var
Majör v2 ve minör post vidaları birbiriyle uyumlu mu?karsilastirabilecek biri var mıdır? herhangi bir yerde geçti mi bahsi bilmiyorum!
Ekstra post vidası almak istiyorum,nasıl bir yol izleyebiliriz ?sorusu olan varsa burdan yanıtlayabilirim şuan zamanım var
Teşekkürler abi ????
Hocam 3 kez 9n sipariş portu yaptım ne swman talihli li gibi düşünebiliriz kendimizi,ne zaman gelecek bu kara tren?sorusu olan varsa burdan yanıtlayabilirim şuan zamanım var
Ekstra post vidası almak istiyorum,nasıl bir yol izleyebiliriz ?
Edit : minör alım aşamasında da olabilirahşap kutu için onay bekliyorum konuştum ortakları onayladıktan sonra haber verecekler
Bende de drop kit yok @Uzi Mods dan haber bekliyorum ikimiz icinde olumsuz dönüş olursa sizdekilere talip olabilirim ????benimde deck patates oldu v2 kullanılamıyor drop kit baca cam herşey duruyor ama deck yok
Edit : minör alım aşamasında da olabilir