Peki üsttan dolum sistemde ki düşünceniz geçmeli mi yoksa vidalı sistem miBellcap olarak düşünmüyorum çünkü kalıpta yapıldı ilerde üstten dolum olarak ayarlanabilir sisteme geçebilirim
Peki üsttan dolum sistemde ki düşünceniz geçmeli mi yoksa vidalı sistem mi
hadi inş. camlı olursa tadından yenmez, ev likitten mahvolmuş pc tanklarla doldu.Bellcap olarak düşünmüyorum çünkü kalıpta yapıldı ilerde üstten dolum olarak ayarlanabilir sisteme geçebilirim
Vakit ayırıp aydınlattığınız için teşekkür ederimdeckte diş olduğu için vidalı sistem olur
Şu güzelliğe baksana ya
hadi inş. camlı olursa tadından yenmez, ev likitten mahvolmuş pc tanklarla doldu.
Şunuda eklemek isterim ürünleriniz genelde kara borsa durumunda güncellenmiş fiyatlar ile tekrar majör v1.1 üretilse veya v2 talep görür ayda 10 adette olsa üretilmeli düşüncesindeyim. Tabi makinaya 10 sokmak maliyet erttırıyordur o başka ama bu ürünü satıyor iseniz keyfi veya para kazanmak için elinizde olmalı talebe cevap vermelisiniz.
major v2 ahşap kutu güncel satış fiyatı ne olacak,?
minör ile beraber alayım diyorum bütçemi zorlamazsa.
Yurtdışındaki arkadaşlarla görüşmeden bir şey diyemiyorum ama fazla üstüne koymadan satışına izin verirlerse azcıkta olsa stok gericem yada minor teklif edicem karşılığında
Majör V2 lerin satışa sunulması ihtimaline karşılık bir yerden iletişim bilgisi bırakalım mı üstad? Minör değil de majör V2 ilgimi çekiyor daha çok.
üstadım sağlamlık olarak doğrudur ama polikarbonat malzeme diş sıyırma gibi sıkıntıları çok olur ben sadece onu dile getirdimYoğunluk durumundan burası ile ilgilenemiyorum kusura bakmayın
bazı şeyler duyuyorum etraftaki insanlardan (kullanmamış) plastik konusunda çok kırılgan olur vb şeyler 90 kg biriyim denemek için üstüne çıkıp zıplamıştık herhangi bir şey olmadı aynı formuyla duruyor çatlama kırılma söz konusu değil
Sihirli buhar için kod vericem kodu burada 1 günlük aktif olacak dışarı satış fiyatı 450 500 bandında
Ürünlerin her şeyi ile ben ilgilendiğim için sihirlibuharı satışta aktif kullanıcam yada çok büyük bir sıkıntı olursa lütfen sitedeki mailden bana mutlaka ulaşın
benim beklentimin üstünde talep olduğu için lütfen o sıra ödemesi olmayan arkadaşlar bana rezerve ettirsin gecen seferki gibi kenara ayırırım ([email protected])
@Uzi Mods v2 nin birine de ben talip olabilirim1 i benim üstad direk söyleyebilirim
Bir rezervasyon da ben rica edeyim. Sıfır takıntısı yüzünden ben de majör deneyemedim hiç.Yarın adet ve fiyat konusunda konuşcam buraya mutlaka yazarım