• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Minör RTA Talep, Fiyat Ve Satış Bilgilendirme

Şunuda eklemek isterim ürünleriniz genelde kara borsa durumunda güncellenmiş fiyatlar ile tekrar majör v1.1 üretilse veya v2 talep görür ayda 10 adette olsa üretilmeli düşüncesindeyim. Tabi makinaya 10 sokmak maliyet erttırıyordur o başka ama bu ürünü satıyor iseniz keyfi veya para kazanmak için elinizde olmalı talebe cevap vermelisiniz.
Ekleme: 10 ürün 5 i iç piyasaya 5 i dış piyasaya. Dış piyasaya giden ürünler beni gururlandırıyor.

Şunuda eklemek isterim ürünleriniz genelde kara borsa durumunda güncellenmiş fiyatlar ile tekrar majör v1.1 üretilse veya v2 talep görür ayda 10 adette olsa üretilmeli düşüncesindeyim. Tabi makinaya 10 sokmak maliyet erttırıyordur o başka ama bu ürünü satıyor iseniz keyfi veya para kazanmak için elinizde olmalı talebe cevap vermelisiniz.

Genelde karaborsa durumundan bende muzdaribim cok mail geliyor telegramda facebookta yüksek fiyatlara satılıyor diye ama ben sürekli uğraşamıyorum farklı sektörlerde cok yoğunum satış için 1 ay sadece burası ile ilgilenicem
bu kadar talep yine beklemiyordum ön talepten gelen yoğunluğu görünce şaşırdım yurtdışı ile görüşmüştüm onlarda fazlaca istiyor umarım yine arada kalmam öncelik burası sürekli satış açmayı düşünüyorum ama yoğunluk fazla olduğu günlerde biraz geri çekilebilirim

Yoğunluk durumundan burası ile ilgilenemiyorum kusura bakmayın

bazı şeyler duyuyorum etraftaki insanlardan (kullanmamış) plastik konusunda çok kırılgan olur vb şeyler 90 kg biriyim denemek için üstüne çıkıp zıplamıştık herhangi bir şey olmadı aynı formuyla duruyor çatlama kırılma söz konusu değil

Sihirli buhar için kod vericem kodu burada 1 günlük aktif olacak dışarı satış fiyatı 450 500 bandında

Ürünlerin her şeyi ile ben ilgilendiğim için sihirlibuharı satışta aktif kullanıcam yada çok büyük bir sıkıntı olursa lütfen sitedeki mailden bana mutlaka ulaşın

benim beklentimin üstünde talep olduğu için lütfen o sıra ödemesi olmayan arkadaşlar bana rezerve ettirsin gecen seferki gibi kenara ayırırım ([email protected])
üstadım sağlamlık olarak doğrudur ama polikarbonat malzeme diş sıyırma gibi sıkıntıları çok olur ben sadece onu dile getirdim :)

Konu dışı…Taifun GTR’ydi sanırım. Pipeline ekibi tanıtımda —PSU?— dayanıklı diye arabayla üzerinden geçti. Satışa çıktı atomizer. Ertesine foruma çatlak tank fotoğrafı eklendi. Niye acaba? ????

Geri