• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Minör RTA Talep, Fiyat Ve Satış Bilgilendirme

@Sago59 Kullanıcı ve/veya beta notları düştükten sonra üreticinin yazması için pek bir şey kalmıyor bana göre. Evet, satış tarihi meselesi var ve doğrudur; fakat bu konuda da netlik —Türkiye’nin esigara durumuna bakarak— biraz zor sayılabilir.

@Sago59 hocam su an patlattiginiz mevzuyu ben temmuz ayinda ayni sebeple patlatmistim. 14 u diye hatirliyorum. O gunden bu gune 6 ay gecti degisen bir sey yok. Ancak eger atomizer eksiginiz varsa ve baska atomizer almak icin bu atomizeri bekliyorsaniz bosuna beklersiniz cunku tek atomizer olabilecek bir urun degil. Yedek ya da cesni olsun diye alacaksaniz aceleye mahal yok. Eger atomizer eksiginiz varsa ve benim gibi sifir olmazsa kullanmam diyenlerdenseniz buldugunuz urunu alin butceniz el verirse bunu da alirsiniz. Uzi mods diger baslikta aciklama yapmisti bu isi butik olarak yapiyorum diye. Bunun haricinde 4 isi daha varmis. Hakli cikarir mi , tabi ki de hayir. Ben onun yerinde olsam v2 yi de uretmeye devam ederim. Koyarim bir sekreter herkese cevap yetistir der gecerim. Ama bu kadar dusunmeye ve yipranmaya degmeyecegini bir kac ay sonra siz de anlayacaksiniz.

Yoğunluk durumundan burası ile ilgilenemiyorum kusura bakmayın

bazı şeyler duyuyorum etraftaki insanlardan (kullanmamış) plastik konusunda çok kırılgan olur vb şeyler 90 kg biriyim denemek için üstüne çıkıp zıplamıştık herhangi bir şey olmadı aynı formuyla duruyor çatlama kırılma söz konusu değil

Sihirli buhar için kod vericem kodu burada 1 günlük aktif olacak dışarı satış fiyatı 450 500 bandında

Ürünlerin her şeyi ile ben ilgilendiğim için sihirlibuharı satışta aktif kullanıcam yada çok büyük bir sıkıntı olursa lütfen sitedeki mailden bana mutlaka ulaşın

benim beklentimin üstünde talep olduğu için lütfen o sıra ödemesi olmayan arkadaşlar bana rezerve ettirsin gecen seferki gibi kenara ayırırım ([email protected])

Yoğunluk durumundan burası ile ilgilenemiyorum kusura bakmayın

bazı şeyler duyuyorum etraftaki insanlardan (kullanmamış) plastik konusunda çok kırılgan olur vb şeyler 90 kg biriyim denemek için üstüne çıkıp zıplamıştık herhangi bir şey olmadı aynı formuyla duruyor çatlama kırılma söz konusu değil

Sihirli buhar için kod vericem kodu burada 1 günlük aktif olacak dışarı satış fiyatı 450 500 bandında

Ürünlerin her şeyi ile ben ilgilendiğim için sihirlibuharı satışta aktif kullanıcam yada çok büyük bir sıkıntı olursa lütfen sitedeki mailden bana mutlaka ulaşın

benim beklentimin üstünde talep olduğu için lütfen o sıra ödemesi olmayan arkadaşlar bana rezerve ettirsin gecen seferki gibi kenara ayırırım ([email protected])
Satışı ne zaman gibi dusunuyorsunuz bir aksilik olmaz ise.

Benim elimde hep severek kullandigim 1.. 1 ve v2 var camları çatladı tankların pleksi tank bulamadım hiç Bi yerden ve mesaj attım ama geri dönüş olmadı malesef heralde bnm majör sevdam son bulacak yarın yedek tank bulamiycaksam malesef kullanmaninda Bi mantığı yok

Hem mail attım size hemde integramdan konuştuk sonra bidahada dönmesinin İlkay eroglu instegram

Bir önceki mesajınıza dikkatli yazarsanız sevinirim (Hiçbir geri dönüş olmadı deyince)gecen pazar yazmışsınız İlker bey bende direk karşılık vermişim isim soy isim adres ve telefon istemişim depoya bakıcam diye bilgi geçmişim cumartesileri depoya geçebiliyorum ancak yarın bakıp olumlu yada olumsuz geri dönüş yaparım

Bir önceki mesajınıza dikkatli yazarsanız sevinirim (Hiçbir geri dönüş olmadı deyince)gecen pazar yazmışsınız İlker bey bende direk karşılık vermişim isim soy isim adres ve telefon istemişim depoya bakıcam diye bilgi geçmişim cumartesileri depoya geçebiliyorum ancak yarın bakıp olumlu yada olumsuz geri dönüş yaparım

Bu cevabinizdan aldigimiz her urun icin en az 3 4 yil yedek parca destegi alinabilecektir dogru muyuz ? Merakimdan degil, yeni olan ve merak eden arkadaslar icin bu soruyu soruyorum. Bazi arkadaslarin cekinceleri olmasin ;)

Not : 1 gunluk kodu kacirirsa kendime ozel kod isterim ona gore :D ceza olarakda 1903 seri numarasi :p

Bu cevabinizdan aldigimiz her urun icin en az 3 4 yil yedek parca destegi alinabilecektir dogru muyuz ? Merakimdan degil, yeni olan ve merak eden arkadaslar icin bu soruyu soruyorum. Bazi arkadaslarin cekinceleri olmasin ;)

Not : 1 gunluk kodu kacirirsa kendime ozel kod isterim ona gore :D ceza olarakda 1903 seri numarasi :p

3-4 yıl olmasada 2 yıl önce son versiyon v2 den sonra destek verdiğim arkadaşlarda bildiği gibi yedek parçadan 510 pimden kutuplara kadar kimseden ücret talep etmedim 2 yıldır tam destek veriyorum ama haftada 1 kere kargo çıkartıyorum

Geri