• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Minör RTA Talep, Fiyat Ve Satış Bilgilendirme

Site çökmüş gibi yeni kayıt yapıcam kayıt olma kapalı ücretini şimdiden ödeyelim alalım diyorum cevap yok ö gü ile yaklaşıyorum hep saygı saygı ama kahle alan yok ben hayvan değilim

Hocam bir sakin olun, cikip cikmamasi sizi bu kadar germesin bence. Bosuna kendinizi strese sokup sinir harbine giriyorsunuz. Herkes ister hemen cikmasini ama belliki aksilikler var. Bir metal parcasi icin kimse kimseyi kirmasin, elestirin ama kirmasin :)

Not : kendisini ne tanirim ne ederim, sahsi yorumumdur, umarim yanlis anlamazsiniz :)

Hocam bir sakin olun, cikip cikmamasi sizi bu kadar germesin bence. Bosuna kendinizi strese sokup sinir harbine giriyorsunuz. Herkes ister hemen cikmasini ama belliki aksilikler var. Bir metal parcasi icin kimse kimseyi kirmasin, elestirin ama kirmasin :)

Not : kendisini ne tanirim ne ederim, sahsi yorumumdur, umarim yanlis anlamazsiniz :)
Hocam mesele kırılmak değil bende tornacıyım bende sanayi deyim 2021 yazın haberi geldi hatta protifleri çıktı Kasım dendi Aralık dendi 22 aralıkta site düzelecek dendi ayın 15 oldu ben hiç sıkılmadan yazıyorum şuraya gelip uzimod altında kendisinin 1 yazı yazdığını görmedim egomu onuda anlamadım hep başkaları yazıyor ha yarın ha bugün üretim yapan bir insan ürünü hakkında bilgi vermemi şuan bestbuhara whatsapp tan yazıyorum adam cevap veriyor örnek vermek gerekirse burda sadece mail ama cevap veren yok yine saygı ile karşılıyorum en azından Foruma bir şey yaz be arkadaşım

@Sago59 size şu konuda kesinlikle katıldığımıda belirtmek isterim
İletişim
Şunuda eklemekte fayda görüyorum. Ürünü almaktan vazgeçen birisi olarak yazıyorum. (Bana uymayacağını düşünüyorum)
Bu arkadaş seri üretici degil.
Butik üretici
(Yurt dışı için konuşuyorum olmayan ürünü satarlar ücreti peşin verip 3 ay beklersiniz)
Ve/veya bir satın alma listesine girersiniz satılacak ürün sayısı atıyorum 10 adettir listede vardır 300 kişi vs vs çoğalta biliriz.

Atomizer de zaten el işçiği yok üretim olarak ben konyaya penodat ramazan ustanın yanına gittim adam 1 tane cnc işleme merkezi koymuş 2 tanede cnc torna zaten polikarbonat olayı toz haline sulandırılıp kalıplara dökülüyor 10,lu kalıp halinde 1 seferde 10,tane bwllcap alıyor zor bir iş değil önemli solidworkte tasarlamak

İletişim konusundaki zayıflığa ilk gunden beri bende katılıyorum. Surec uzadikca sinirler iyice gerilmeye başladı. Hepimizin bekledigi sey sadece arkadaşlar sakin olun aksilik olmazsa şu cuma satış baslayacak denmesi.

Bende öyle düşünüyorum hazirandan beri ürün çıkacak gümrükte patladı ürünler büyük ihtimal

Millet penodatı beğenmiyor troyu beğenmiyor yaz şuan cevap alırsın seni bekleyenler var en azından şu forumda ben bir defa bu konu için bir şey yazdığını göremedim

Protatif kimdeyse bana özelden ulaşsın sadece atomizerin ölçülerini alıp pcde solide çizicem eğer o atomizeri ondan önce çıkarmassam adam değilim...
Biraz sakin olmaya davet ediyorum sayın hocam
Katılmıyorum butununa basmaktaki amacım yapamazsınız veya sizi galeyana getirmek degil. Yazınızı tasvip etmiyorum ve size katılmıyorum.

İnsan 1 dakikasını ayırıp şuraya 1 yazı yazamazmı hocam 6 ay oldu sen bursa uzimods ile alakalı bir yazı, gördünmü

Atomizer de zaten el işçiği yok üretim olarak ben konyaya penodat ramazan ustanın yanına gittim adam 1 tane cnc işleme merkezi koymuş 2 tanede cnc torna zaten polikarbonat olayı toz haline sulandırılıp kalıplara dökülüyor 10,lu kalıp halinde 1 seferde 10,tane bwllcap alıyor zor bir iş değil önemli solidworkte tasarlamak
Solid de ben halledeyim çizeriz ???? ama bununla kalmıyor. Bireysel işleri vardır, yetiştirmesi gerek işleri olur. Yeni aldığı işler olur. Atomizer üretim işi başlıca işi değil diye söylenmişti daha önce canlı yayın yapıldığı zaman. Sonuçta bizler içinde elzem birşey değil. Üreticiside bundan kâr sağlasada sağlamada bize bunu sat hemen satmalısın diyemeyiz. Bekleriz satışa çıkınca ( çıkarsa) alırız. ( Üreticisiyi tanınan etmem ) fazla fevri çıkış yapmışsınız hepimiz aynı gemideyiz. Küstürmeye gerek yok kimseyi Çinlilerdende alışveriş yapıyorduk ne güzel yaptığımız şeylerden dolayı site ülkeye ürün yollamayı bıraktı . Tedarikçiler fiyatı 2x yaptı. Demiyorum eleştiride bulunmayalim kimse kümesinin diye bir anlayış yok tabikide bulunalım. Sıfır araba almaya kalkıyorsun 900 küsur para veriyorsun araba nisan için anlaşıyorum oda aradaki fiyat farkını kabul ederek

Son düzenleme:
Solid de ben halledeyim çizeriz ???? ama bununla kalmıyor. Bireysel işleri vardır, yetiştirmesi gerek işleri olur. Yeni aldığı işler olur. Atomizer üretim işi başlıca işi değil diye söylenmişti daha önce canlı yayın yapıldığı zaman. Sonuçta bizler içinde elzem birşey değil. Üreticiside bundan kâr sağlasada sağlamada bize bunu sat hemen satmalısın diyemeyiz. Bekleriz satışa çıkınca ( çıkarsa) alırız. ( Üreticisiyi tanınan etmem ) fazla fevri çıkış yapmışsınız hepimiz aynı gemideyiz. Küstürmeye gerek yok kimseyi Çinlilerdende alışveriş yapıyorduk ne güzel yaptığımız şeylerden dolayı site ülkeye ürün yollamayı bıraktı . Tedarikçiler fiyatı 2x yaptı. Demiyorum eleştiride bulunmayalim kimse kümesinin diye bir anlayış yok tabikide bulunalım. Sıfır araba almaya kalkıyorsun 900 küsur para veriyorsun araba nisan için anlaşıyorun oda aradaki fiyat farkını kabul ederek
Siz beni anlamıyorsunuz bu ürün çıkacak yada çıkmayacak bekleyenler için şurada ama 1 haftada 1 yada ayda 1 uzimods olarak ben bir gerekli açıklama yazması lazım bana özel yazsın demiyorum ben bu ürün hakkında 1 tane uzimods alakalı 1 yazı göremedim

Geri