Aynı fikirdeyim; bu yüzden anket davetinde biraz ısrar ediyorum farklı başlıklarda.aslında kıymetini bilene şahane bir rehber anketler
aslında kıymetini bilene şahane bir rehber anketler
Hocam mesele kırılmak değil bende tornacıyım bende sanayi deyim 2021 yazın haberi geldi hatta protifleri çıktı Kasım dendi Aralık dendi 22 aralıkta site düzelecek dendi ayın 15 oldu ben hiç sıkılmadan yazıyorum şuraya gelip uzimod altında kendisinin 1 yazı yazdığını görmedim egomu onuda anlamadım hep başkaları yazıyor ha yarın ha bugün üretim yapan bir insan ürünü hakkında bilgi vermemi şuan bestbuhara whatsapp tan yazıyorum adam cevap veriyor örnek vermek gerekirse burda sadece mail ama cevap veren yok yine saygı ile karşılıyorum en azından Foruma bir şey yaz be arkadaşımHocam bir sakin olun, cikip cikmamasi sizi bu kadar germesin bence. Bosuna kendinizi strese sokup sinir harbine giriyorsunuz. Herkes ister hemen cikmasini ama belliki aksilikler var. Bir metal parcasi icin kimse kimseyi kirmasin, elestirin ama kirmasin
Not : kendisini ne tanirim ne ederim, sahsi yorumumdur, umarim yanlis anlamazsiniz
Biraz sakin olmaya davet ediyorum sayın hocamProtatif kimdeyse bana özelden ulaşsın sadece atomizerin ölçülerini alıp pcde solide çizicem eğer o atomizeri ondan önce çıkarmassam adam değilim...
Solid de ben halledeyim çizeriz ???? ama bununla kalmıyor. Bireysel işleri vardır, yetiştirmesi gerek işleri olur. Yeni aldığı işler olur. Atomizer üretim işi başlıca işi değil diye söylenmişti daha önce canlı yayın yapıldığı zaman. Sonuçta bizler içinde elzem birşey değil. Üreticiside bundan kâr sağlasada sağlamada bize bunu sat hemen satmalısın diyemeyiz. Bekleriz satışa çıkınca ( çıkarsa) alırız. ( Üreticisiyi tanınan etmem ) fazla fevri çıkış yapmışsınız hepimiz aynı gemideyiz. Küstürmeye gerek yok kimseyi Çinlilerdende alışveriş yapıyorduk ne güzel yaptığımız şeylerden dolayı site ülkeye ürün yollamayı bıraktı . Tedarikçiler fiyatı 2x yaptı. Demiyorum eleştiride bulunmayalim kimse kümesinin diye bir anlayış yok tabikide bulunalım. Sıfır araba almaya kalkıyorsun 900 küsur para veriyorsun araba nisan için anlaşıyorum oda aradaki fiyat farkını kabul ederekAtomizer de zaten el işçiği yok üretim olarak ben konyaya penodat ramazan ustanın yanına gittim adam 1 tane cnc işleme merkezi koymuş 2 tanede cnc torna zaten polikarbonat olayı toz haline sulandırılıp kalıplara dökülüyor 10,lu kalıp halinde 1 seferde 10,tane bwllcap alıyor zor bir iş değil önemli solidworkte tasarlamak
Siz beni anlamıyorsunuz bu ürün çıkacak yada çıkmayacak bekleyenler için şurada ama 1 haftada 1 yada ayda 1 uzimods olarak ben bir gerekli açıklama yazması lazım bana özel yazsın demiyorum ben bu ürün hakkında 1 tane uzimods alakalı 1 yazı göremedimSolid de ben halledeyim çizeriz ???? ama bununla kalmıyor. Bireysel işleri vardır, yetiştirmesi gerek işleri olur. Yeni aldığı işler olur. Atomizer üretim işi başlıca işi değil diye söylenmişti daha önce canlı yayın yapıldığı zaman. Sonuçta bizler içinde elzem birşey değil. Üreticiside bundan kâr sağlasada sağlamada bize bunu sat hemen satmalısın diyemeyiz. Bekleriz satışa çıkınca ( çıkarsa) alırız. ( Üreticisiyi tanınan etmem ) fazla fevri çıkış yapmışsınız hepimiz aynı gemideyiz. Küstürmeye gerek yok kimseyi Çinlilerdende alışveriş yapıyorduk ne güzel yaptığımız şeylerden dolayı site ülkeye ürün yollamayı bıraktı . Tedarikçiler fiyatı 2x yaptı. Demiyorum eleştiride bulunmayalim kimse kümesinin diye bir anlayış yok tabikide bulunalım. Sıfır araba almaya kalkıyorsun 900 küsur para veriyorsun araba nisan için anlaşıyorun oda aradaki fiyat farkını kabul ederek