• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Major yeni çıkmadı, önceki cihazları yapan bir üreticiden beklenti doğal olarak talebi doğuruyor. Ayrıca şuna emin olun @uzimods 'un satış, pazarlama stratejisinde önce yurtdışı vb bir bakış açısı yok.
Doğrudur hocam, ben sadece sesli düşündüm :)
Umarım bu kadar çok merak eden insan için en yakın zamanda 1-2 foto olsun en azından paylaşılır bu platformda.
Son kullanıcı olarak naçizane fikrim, gizem belirli süre insanın merak ve hevesini canlı tutuyor fazlası ise bezginlik yaratıyor bir yerden sonra :(

Yuksek bogaz vurumu yorumlwri nedeniyle uzak duruyordum bu atomizerden ama eger ozellikle pastane tatlarinda yuksek aroma alinabilirse yorumlara gore, siraya girilebilir.

@Koba Üstat.
Resim paylasamiyoruz. Mantıklı.
Peki 1-2 soru sorsam.
Tank ile deck yine oring üzerinden mi bağlantı kuruyor. Yoksa yivli sisteme mi geçmiş? Drop kit benzeri.
Deck üzerinde yine sabit 1.0 lik tek hava girişimi var?
Likit doldurma topcap çıkartılarak mi?
Genel olarak buhar sıcaklığını nasıl buldunuz?

Resimler tam toplandığında paylaşıcam şimdiki prototip son haline kavuştugunda mutlaka ilk burada paylaşıcam
Bell cap mantığı olacak bu yeni mtl
3 delikten oluşacak 0.8 1 1,3 olarak
Alttan dolum olacak
Buhar sıcaklığı boyuna oranla kendimden oran vererek söylersem 0.63 ohm da sıcak değil major v2 ile bana aynı geliyor

Doğrudur hocam, ben sadece sesli düşündüm :)
Umarım bu kadar çok merak eden insan için en yakın zamanda 1-2 foto olsun en azından paylaşılır bu platformda.
Son kullanıcı olarak naçizane fikrim, gizem belirli süre insanın merak ve hevesini canlı tutuyor fazlası ise bezginlik yaratıyor bir yerden sonra :(

cam kalıplarını bekliyorum ilk burası sonra instagram atıyorum buradaki arkadaşların haberi olmadan hiç kimse ile paylaşmam :)

Resimler tam toplandığında paylaşıcam şimdiki prototip son haline kavuştugunda mutlaka ilk burada paylaşıcam
Bell cap mantığı olacak bu yeni mtl
3 delikten oluşacak 0.8 1 1,3 olarak
Alttan dolum olacak
Buhar sıcaklığı boyuna oranla kendimden oran vererek söylersem 0.63 ohm da sıcak değil major v2 ile bana aynı geliyor
Yani 2 tane alacağım.
Anladım.
:)
En hoşuma giden kısmı 0.8 hava girişi oldu. Ve de V2 ile benzer buhar sıcaklığı kısmı.
Yine yaptın yani yapacağını Usta.
Teşekkür ederiz.

Demekki ben yazmayinca forum gayet elit :ROFLMAO: :ROFLMAO:

dayanamadim yine yaziyorum.

benden once herkes cift alacagini yazmis. Neyse benim de niyetim az cok belli tek mi cift mi konusunda.

pide kuyrugu konusunda @roadless ustada katiliyorum. Sicacik pide kokusu gelir de daha onunde daha bekleyenler vardir firinci da boyle yetistirmeye calistikca firin bi yavas pisirir ya iste oyle bir sey.

benden once herkes cift alacagini yazmis. Neyse benim de niyetim az cok belli tek mi cift mi konusunda.

pide kuyrugu konusunda @roadless ustada katiliyorum. Sicacik pide kokusu gelir de daha onunde daha bekleyenler vardir firinci da boyle yetistirmeye calistikca firin bi yavas pisirir ya iste oyle bir sey.
Bellimi olur, Ramazan usta belki pide hediyesiyle gönderir :)

Yanlış anlaşılmasın. Biz koca karı buharciyiz.
İkiz de.Major kullanıyoruz. O nedenle yeni ürünü de çift alma niyetindeyim.
:)

Yeni bir atomizer kaşıntım var. Yeni şeyler dene, al sat yapan biri değilim. İhtiyacım olanı alıp kenara çekilen, elinden geldiğince konuları takip etmeye çalışıp, okuyan biriyim. Yeni bir atomizer almamış olmamın sebebi bu atomizeri beklemem. Umarım dengeli bir atomizer olur ve ilk dağıtım bir kargaşa olmaz. Geç olsun güç olmasın. Beklemedeyiz ????

Yeni bir atomizer kaşıntım var. Yeni şeyler dene, al sat yapan biri değilim. İhtiyacım olanı alıp kenara çekilen, elinden geldiğince konuları takip etmeye çalışıp, okuyan biriyim. Yeni bir atomizer almamış olmamın sebebi bu atomizeri beklemem. Umarım dengeli bir atomizer olur ve ilk dağıtım bir kargaşa olmaz. Geç olsun güç olmasın. Beklemedeyiz ????
Merhaba, majör V1 konusu yan mahallede açıldığında da yazmıştım, kimsenin pohpohlamasina aldırış etmeyin, goygoylanip piyasa sürülen nice atomizerlerin tırt çıktığını gördüm, bence acele etmeyin, imkan varsa çok iyi bildiğiniz bir likitle imkan yoksa yüzyüze görüştüğünüz muhabbetinizin olduğu birinin deneyimlemesi ile vereceği tavsiyeler doğrultusunda hareket edin, atomizer çok iyi de olabilir çok kötü de olabilir hatta mükemmel atomizerdir ama şahsınızın içim zevkine uygun olmayabilir buna sadece ama sadece siz karar verebilirsiniz, başkalarının yaptığı yorumlar kendilerini bağlar. Sadece majör konusunda değil bütün atomizerler için ben aynı şeyi yapıyorum.
(Ytd)

Merhaba, majör V1 konusu yan mahallede açıldığında da yazmıştım, kimsenin pohpohlamasina aldırış etmeyin, goygoylanip piyasa sürülen nice atomizerlerin tırt çıktığını gördüm, bence acele etmeyin, imkan varsa çok iyi bildiğiniz bir likitle imkan yoksa yüzyüze görüştüğünüz muhabbetinizin olduğu birinin deneyimlemesi ile vereceği tavsiyeler doğrultusunda hareket edin, atomizer çok iyi de olabilir çok kötü de olabilir hatta mükemmel atomizerdir ama şahsınızın içim zevkine uygun olmayabilir buna sadece ama sadece siz karar verebilirsiniz, başkalarının yaptığı yorumlar kendilerini bağlar. Sadece majör konusunda değil bütün atomizerler için ben aynı şeyi yapıyorum.
(Ytd)
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Aklımda olan bir kaç atomizer var. Bu atomizer çıktığında kullanan arkadaşlardan objektif tavsiye alıp ona göre karar vereceğim zaten. 4-5 yıl önce buhar olayına başlamadan 1 ay forumda okumadığım konu kalmamıştı. Öncelikle kullanan arkadaşların olumlu olumsuz bilgisini deneyimlerini alıp ona göre karar vermek en ideali. Umarım majorde aroma ve boğaz vurumu dengeli sıcak buharı olmayan ( hafif ılık nemli buhar hoşuma gidiyor) bir atomizer olur. En önemlisi son kontrollerin yapıldığı dağıtımda kargaşanın yaşanmadığı, son kullanıcının üzülmediği bir atomizer olur. Ketçap mayonez olmasa da olur ????

V2 bugün 700 liraya 1 saat içinde satıldı. Üretici belki bu kadar kazanmıyorken, kullanıcı kazanınca ben biraz sinirleniyorum. Ramazan üstadımdan fiyat konusunda acımasız olmasını bekliyorum. Acımasızdan kastım, değerini bilen alsın, Ramazan bey kazansın. İplik mi sarıcaz diye alay ederek piyasayı düşürüp, değerlenince üç katına elden çıkaranlar değil.

V2 bugün 700 liraya 1 saat içinde satıldı. Üretici belki bu kadar kazanmıyorken, kullanıcı kazanınca ben biraz sinirleniyorum. Ramazan üstadımdan fiyat konusunda acımasız olmasını bekliyorum. Acımasızdan kastım, değerini bilen alsın, Ramazan bey kazansın. İplik mi sarıcaz diye alay ederek piyasayı düşürüp, değerlenince üç katına elden çıkaranlar değil.
Yaw acımasız da olmasın, Türkiye şartları malum, ne kendisi üzülsün ne de biz fahiş fiyatlı olduğu için alamadığımıza üzülelim olmaz mı :rolleyes:

Geri