bu köşeye reklam geldiğine göre eli kulağında mı Sayın @Koba ve Sayın @Uzi Mods ? ????????????????????????????????????????????????
Ekli dosyayı görüntüle 52583
Hadi hayırlısı, @Koba üstat uzunmuş boyu, vurumdan yana heyecanlandım şimdi, yine bir yola girdik bakalım, satış günü heyecanı, aldım-alamadım serzenişleri... ???? yerli MTL'de değişen bir şey yok. Alalım da değerlendirelim.
Mutlu oldum Ramazan bey adına. Ama aklıma da takılmadı değil hani, daha biz bile anca tankının ucunu gördük Yurtdışındaki buharcılar neyi gördü de ciddi talebi oluşturdular onu anlamadım açıkçasıSbtv üyeleri için alamadım serzenişi olmayacak. Tam tersi buradaki ön sipariş dışında yurt içine satış açılamayabilir. Çünkü yurtdışından ciddi talep var yeni cihaza.
Sbtv üyeleri için alamadım serzenişi olmayacak. Tam tersi buradaki ön sipariş dışında yurt içine satış açılamayabilir. Çünkü yurtdışından ciddi talep var yeni cihaza.
İtalyan buharcılar dibine kadar görmüşlerdir, eminim.Mutlu oldum Ramazan bey adına. Ama aklıma da takılmadı değil hani, daha biz bile anca tankının ucunu gördük Yurtdışındaki buharcılar neyi gördü de ciddi talebi oluşturdular onu anlamadım açıkçası
Mutlu oldum Ramazan bey adına. Ama aklıma da takılmadı değil hani, daha biz bile anca tankının ucunu gördük Yurtdışındaki buharcılar neyi gördü de ciddi talebi oluşturdular onu anlamadım açıkçası
Atomizer
İtalyan buharcılar dibine kadar görmüşlerdir, eminim.
Atomizer
İtalyan buharcılar dibine kadar görmüşlerdir, eminim.
Son kullanıcıyı kastetmedim ben de. Arkadaş, ucundan acık görebildik diye yazınca şakayla karışık yazdım öyle.Ben İtalyan'mıyım, aylar öncesinden gördüm
Son kullanıcıyı kastetmedim ben de. Arkadaş, ucundan acık görebildik diye yazınca şakayla karışık yazdım öyle.
Bence de paylaşılmasın ,cinconlar görüntüsünden önce piyasaya sürerler klonunuAnladım zaten Valla bende bir an önce paylaşmak istiyorum, ancak üretici ok'lemeli, ayıp olmasın.