• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Koba Üstat.
Resim paylasamiyoruz. Mantıklı.
Peki 1-2 soru sorsam.
Tank ile deck yine oring üzerinden mi bağlantı kuruyor. Yoksa yivli sisteme mi geçmiş? Drop kit benzeri.
Deck üzerinde yine sabit 1.0 lik tek hava girişimi var?
Likit doldurma topcap çıkartılarak mi?
Genel olarak buhar sıcaklığını nasıl buldunuz?

@Koba Üstat.
Resim paylasamiyoruz. Mantıklı.
Peki 1-2 soru sorsam.
Tank ile deck yine oring üzerinden mi bağlantı kuruyor. Yoksa yivli sisteme mi geçmiş? Drop kit benzeri.
????‍♂️ dededen kehanetler????

drop kit gibi vidali sistem - alttan dolum

1.2 tek delik

alttan dolum dedik yegen

ilik buharli

Ha ilaveten, @Koba üstadın paylaşıldığı fotoda üst kapak gibi birşey görünmüyor. Kenarlar şeffaf yada siyah frosted sanki.

Dolayısıyla bellcap kullanılacak sanırım.

Bu durumda alttan dolum kesin bence.
Bu durumda kafalar karışır.üst kapak yoksa cam tank olması biraz zor gibi sankim..yoksa yivli sistem olamaz.gibi..
Biraz elinizi kenara çekseniz @Koba göremiyoz,.ayrıca zoro maskesi olunca hiçbirşey anlaşılmıyor.: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Tank kısmı üretimde... Farklı olacak.

senin kullandigindan farkli olacak o halde:unsure:

510 cok ilginc olmus yaw:unsure: daha once gordugumu hatirlamiyorum bu tip bir 510.

510 base'e gecme olacak, sanirim yuzukte ustten base oturur ve cikabilen bir yuzuk olmaz.

hava akisini cozemedim ama @roadless ustadin soyledigi gibi yandan giris agir basiyor

neyse gidip kahve iceyim ben, denklemi tam oturtamadim. ????

senin kullandigindan farkli olacak o halde:unsure:

510 cok ilginc olmus yaw:unsure: daha once gordugumu hatirlamiyorum bu tip bir 510.

510 base'e gecme olacak, sanirim yuzukte ustten base oturur ve cikabilen bir yuzuk olmaz.

hava akisini cozemedim ama @roadless ustadin soyledigi gibi yandan giris agir basiyor

neyse gidip kahve iceyim ben, denklemi tam oturtamadim. ????

Ben 0000'cıyım, teknik, taktik, sondaj, gerisi üstadlarda ;)

@otgunz hocam şimdi esf de başlık açsa :) majör 3 çıkacak yada çıktı,elimde diye inceleme yazısı yazsa,alacaklara,ama sadece sihirlibuharda diye :) Hemen banlanır yada başlık silinir,bir yandan da bencilce boşver,buradakilere anca yeter diyorum :)

Bu sefer yukarı bacadaki topcap ı tutan kısım çift oring sanırsam..

Deck pin tek parça stabil olácak, deneseymişim keşke ????????????

Bu arada resim de görsek elimize gelmesi uzun sürecektir. Sene sonu belki, daha erken olur inşallah ama ramazan hocam bizi şaşırt.

SPOILER Bencede gösterilmemesi daha iyi kopyalamasınlar.. ????????????

Bu sefer yukarı bacadaki topcap ı tutan kısım çift oring sanırsam..

Deck pin tek parça stabil olácak, deneseymişim keşke ????????????

Bu arada resim de görsek elimize gelmesi uzun sürecektir. Sene sonu belki, daha erken olur inşallah ama ramazan hocam bizi şaşırt.

SPOILER Bencede gösterilmemesi daha iyi kopyalamasınlar.. ????????????
Ben bu kadar surecegini sanmiyorum. Bence mayis basi elimize gecer

Geri