• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Uzi Mods Ramazan Üstat;
Gerek 1.0-1.1 versiyonu gerek 2.0 versiyonunda Turk buharci dostu bir fiyatlandirma yapmıştı.
V2 kutulu 400₺ yüksek rakam olabilir. Ama V2 nin SS çelik versiyinu Drop kit ile 195₺ ( yanlış hatırlıyor olabilirim) gibi zamanına uygun bir fiyatı.
Bu üründe de Türkiye pazarına süreceği kısım için yine bizleri düşüneceğini inaniyorum.
Kişisel tahminim 10-15 gün içerisinde ayrıntılı fotograflar sonrasında da fiyat ve satış zamanı bilgisi gelecektir.
Usta, sen V2 nin 700₺ ye satıldığını falan okuma. Neredeyse yurt dışı satış fiyatına gitmiş ürün.

V2 bugün 700 liraya 1 saat içinde satıldı. Üretici belki bu kadar kazanmıyorken, kullanıcı kazanınca ben biraz sinirleniyorum. Ramazan üstadımdan fiyat konusunda acımasız olmasını bekliyorum. Acımasızdan kastım, değerini bilen alsın, Ramazan bey kazansın. İplik mi sarıcaz diye alay ederek piyasayı düşürüp, değerlenince üç katına elden çıkaranlar değil.
Onu satan ayrı bir olay alan ise bambaşka bir olay yeminle :D
Yav arkadaş hadi adam aç gözlü, fırsat düşkünü bir kurnaz 700 dedi. Alan adam hiç mi düşünmez "Lan bunun 0'ı 400 dü, ben neden 700 veriyorum şimdi buna" diye :D
Akşam akşam iyi güldüm yahu hahaahahhaha :D :D :D :D
Öyle saça öyle tarak derler bizim buralarda...

Beni az buçuk tanımışınızdır ve fiyat politikam bellidir arkadaşlar cebinizdeki paranın peşinde değilim memnun kalmanız benim için her şeyden önemli
Yurtdışı pazarında hazır bayilik sistemim var asıl amaç oradan kazanmak
prototipler tecrübeli kullanıcılar tarafından kullanılmaya başlandı
bell cap imalatı hızlandı ama gerçekten kolay değil pürüzsüz bir ürün çıkarmaya çalışıyorum
artık sürekli burası ile ilgilenicem hafta içi resim paylaşımı yapı cam

Belki daha önce bir çok mecrada ve dost meclislerinde sürekli olarak söylediğim bir şey var.
Atomizer olayını bitirdim artık.
Fakat şu major v3, minör, tıfıl, ufaklık, yeni çocuk artık adına her ne derseniz almazsam gözüm açık gidicek...

Beni az buçuk tanımışınızdır ve fiyat politikam bellidir arkadaşlar cebinizdeki paranın peşinde değilim memnun kalmanız benim için her şeyden önemli
Yurtdışı pazarında hazır bayilik sistemim var asıl amaç oradan kazanmak
prototipler tecrübeli kullanıcılar tarafından kullanılmaya başlandı
bell cap imalatı hızlandı ama gerçekten kolay değil pürüzsüz bir ürün çıkarmaya çalışıyorum
artık sürekli burası ile ilgilenicem hafta içi resim paylaşımı yapı cam
Tecrubesizler ¿

saka bir yana hayirli olsun ustad. Allah utandirmasin

Tecrubesizler ¿

saka bir yana hayirli olsun ustad. Allah utandirmasin

Tecrübesizler için bence gayet uygun. Neden derseniz 2 parça doldur iç sistem oldu ben kolaylıktan yanayım

Roulette sistemler gibi çok parçalı bir sistemdense kolay kurulumu olan akıtmayan sistemleri tercih ettim

benim için içim kalitesi önemli ki onun için 4 adet prototip değiştirdim

Tecrübesizler için bence gayet uygun. Neden derseniz 2 parça doldur iç sistem oldu ben kolaylıktan yanayım

Roulette sistemler gibi çok parçalı bir sistemdense kolay kurulumu olan akıtmayan sistemleri tercih ettim

benim için içim kalitesi önemli ki onun için 4 adet prototip değiştirdim
Elinize saglik ustadim. Prototiplerden tecrubesizlere dusmez sanirim :love: :love: :love: ???? ???? ????

@Uzi Mods hem üretimin sonuna ermeniz hem de buradan yazışmaya başlamanız için tebrikler. Yerli üretilmiş tüm MTL RTA'ları edinip denemiş, bazılarını çok istesem de sıfır değil ikinci el edinebilmiş 9 yıllık bir esigara tiryakisi olarak, yeni ürününüzün hem Majör V2'nin çizgisini bozmadan geliştirmesini, hem de rahat ulaşıp sorunsuz kullanacağımız bir ürün olmasını dilerim.

Fiyat politikanızın arıtlarını, iletişim kaynaklarınızın eksilerini, ilk çıkışta yaşanan üretim hataları ve bunların sonradan düzeltilmesi, bu konudaki güven veren duruşunuz, bunları yeterince deneyimlediğimi düşünüyorum geçmişte. Yeni arkadaşlar bilmiyorlardır, bu ürünün çıkışıyla görür öğrenirler. Hayırlısı olsun.

Şimdiden katılıyorum, kolay sarılan, kolay doldurulan, serin içim sunan derli toplu bir atomizer her gün ihtiyaç duyduğum kullanım kolaylığını ve içim tarzını sağlıyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz efendim. Kolaylıklar. ????????

Son düzenleme:
Buhar maceranın sonuna geldiğim bu günler de hiç bir versiyonunu denemediğim yerli atomizerlerden tek ve son beklediğim bu atomizeri deneyimlemek şansına ulaşabilirim umarım.
Bu nedenle daha kutusu açılmamış üç atomizeri bile kullanmaya elim gitmiyor. Umarım @Uzi Mods beni çok bekletmez????????????

Geri