• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya bu arada çok fazla sayfa var ben ara ara bakıyorum, ramazan hocanın yorumları bir var bir yok. ilk mesaja ato ile ilgili olabilecek kesin bilgiler eklense nasıl olur? veya yeni bir topic ile şu an bilinen veya muhtemel olan bilgiler eklense. ya da bana bu kayıtları yapan birisi cevap verse [emoji16]

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence v3 olmayacak gt gibi orjinal bir ismi olacak çünkü her şey farklı sanırım majorden

mesela Hazar olabilir yakışıklı isim :cool:
Hazar için duamizi da yaptik hadi biraz iş konuşalim ????????????
Bence
Allegro güzel olur
Terim anlami olarak hareketli neşeli manasında...
Eger İtalya da ciddi bir begenisi varsa @Uzi Mods un urunleriyle ilgili iyi bir jest olabilir
Hazar gerçekten guzel bir isim ama ????

Ya bu arada çok fazla sayfa var ben ara ara bakıyorum, ramazan hocanın yorumları bir var bir yok. ilk mesaja ato ile ilgili olabilecek kesin bilgiler eklense nasıl olur? veya yeni bir topic ile şu an bilinen veya muhtemel olan bilgiler eklense. ya da bana bu kayıtları yapan birisi cevap verse [emoji16]

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

maalesef.....

1618405410524_1618405402458_IMG-20210414-WA0009.jpg

Eski cam tank yeni major ile uyumlu olursa çok güzel olur, malum cam tank kırılınca yedek bulmak zor oluyor.

Belkamp ato olacak diye yazıldı sanırım. Cam işi yok. Tabi sonradan topcap veb chimney ayarlanabilirse cam işide girebilir.

Yazılan çizilene göre, Tahminim belkepli bir Gus modeli gibi bir parça geliyor.
Kurulum 3 parça, deck, belcap ve chimney gibi anlatıyor @Uzi Mods

Belkamp ato olacak diye yazıldı sanırım. Cam işi yok. Tabi sonradan topcap veb chimney ayarlanabilirse cam işide girebilir.

Yivli Cam olayı gelmesinde, ne olursa olsun diyelim, 3 parça muhabbeti benide heyecanlandırdı, hafta sonu geldi resim göremedik bakalım hayırlısı.

Yivli Cam olayı gelmesinde, ne olursa olsun diyelim, 3 parça muhabbeti benide heyecanlandırdı, hafta sonu geldi resim göremedik bakalım hayırlısı.
Yivli değil oring olur sanırım, klasik major mantığı tek farkı top cap ve cam birlikte olursa oda gus anatomisi gibi oluyor.
Baca daki oring çift olursa daha sağlam, chimney gustan geniş olursa vurum ve aroma karakteri farklı olucaktır tabiki ama yapısal benzerlik olarak iliştirdim ismi..
Tabi malum atoda yüzükle gelecek hava ayarı felan farkı iyice görülecek.
Böyle fal bakar gibi olmuyor @Uzi Mods ????????????

Geri