• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
denemiş olabilirim belki :p;)
O zaman aklıma gelen soruları sorayım.
SS bacalı Klasik Majöre göre;
- Göreceli olarak boğaz vurumu benzer veya birazcık altında mı?
- Göreceli olarak buhar sıcaklığı benzer veya birazcık ılık mı?
- Aroma yoğunluğu ve hissiyatı Majörden daha yukarıda mı?
- Daha sıkı mı?
- Alttan dolum mu?
- Az parçalı mı?
- Kullanımı daha kolay mı?
- Ve hala çirkin mi?

Son düzenleme:
O zaman aklıma gelen soruları sorayım.
SS bacalı Klasik Majöre göre;
- Göreceli olarak boğaz vurumu benzer veya birazcık altında mı?
- Göreceli olarak buhar sıcaklığı benzer veya birazcık ılık mı?
- Aroma yoğunluğu ve hissiyatı Majörden daha yukarıda mı?
- Alttan dolum mu?
- Az parçalı mı?
- Kullanımı daha kolay mı?
- Ve hala çirkin mi?

hepsine + diyom :D
nerden biliyon bu kadar şeyio_O
Merlinin mi var senin de ????

ne demek istedin. anlayamadım :unsure:
major v2 zamanındaki gibi sizleri görünce o zamanlar canlandı gözümde demek istedim [emoji846]
manası derin değil [emoji846][emoji846]
f08b44a2855a23794a4cc173cdd748c5.gif

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

aklıma gelen bir iki ince hususu daha ilave edeyim
öncelikle çok sessiz. likitin telde cızırdaması kulağa geliyor. o kadar sessiz
0.8 hava deliği çok sıkı
1.2 deliği majör 1 ile aynı ben bunu kullandım hep
ağza ve 510 yuvasına likit gelmiyor (en sevdiğimde bu oldu)
aroma için kesinlikle. parlament içerim genelde onda bile tat arttı ve uzun süreli çekimde tat sağırlığı yaşamadım
bf reisen ve candybeca içtim aromalı likitler de nası oluyor diye
tank bitmeden bırakamadım ( ben aromalı likit sevmememe rağmen)
şimdilik bu kadar :)

bir ekleme daha
majör v3 değil bu
kesinlikle bambaşka bir atomizer
aroma kullanacaklar için soğuk-sessiz-sıkı özelliklerine sahip bir atomizer

not : bütün bu yorumlar şahsi fikrimdir. bir başkası beğenmeyebilir. kendi acemi tecrübemle kaleme alıyorum :)
yeter artık major adam, bizim de canımızı çektirdin. (şaka bi yana bayaa detaylı bilgi verdin)

Not: Deneme yapmak için adres verilir, 1 hafta sonra itina ile geri yollanır

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

aklıma gelen bir iki ince hususu daha ilave edeyim
öncelikle çok sessiz. likitin telde cızırdaması kulağa geliyor. o kadar sessiz
0.8 hava deliği çok sıkı
1.2 deliği majör 1 ile aynı ben bunu kullandım hep
ağza ve 510 yuvasına likit gelmiyor (en sevdiğimde bu oldu)
aroma için kesinlikle. parlament içerim genelde onda bile tat arttı ve uzun süreli çekimde tat sağırlığı yaşamadım
bf reisen ve candybeca içtim aromalı likitler de nası oluyor diye
tank bitmeden bırakamadım ( ben aromalı likit sevmememe rağmen)
şimdilik bu kadar :)
Eyvallah Amca, sen refere olduysan bu ato olmuş demektir de sen nerelerdesin yaw? Yaşın da ilerledi, pandemi de yaygın, senden de haber alamayınca şeytan insanın aklına neler getiriyor o_O neyse ki yazını okudum da euzu besmele çekmiş gibi kovdum şeytanı, sonra verdim Kutsal'i verdim Kutsal'i :ROFLMAO:

Eyvallah Amca, sen refere olduysan bu ato olmuş demektir de sen nerelerdesin yaw? Yaşın da ilerledi, pandemi de yaygın, senden de haber alamayınca şeytan insanın aklına neler getiriyor o_O neyse ki yazını okudum da euzu besmele çekmiş gibi kovdum şeytanı, sonra verdim Kutsal'i verdim Kutsal'i :ROFLMAO:
asosyal nadasa girdim. çok sıktı bu pandemi. evden de çıkarmıyolar. kendimi film, dizilere verdim ????
minör deneyince millete haber vereyim dedim. kamu hizmeti yapalım bari :D

DİKKAT: HYPE etkisi yaratabilir.

Çok kısa süreli kullanım sonrası fikirlerimi aktarayım.
Bu arada denediğim bir prototipti. Bu nedenle satış aşamasında ürüne dair değişiklikler olabilir.

Öncelikle ben bir Majör severim.
Evimde 3-5 tane Majör var ve aktif olarak kullanıyoruz.
Bu nedenle yorumum kesinlikle tarafsız değil, aksine taraflı olacaktır.
En başta bu ato alınır mı kısmına açıklık getireyim. Ben 2 tane alacağım. Hanıma ve kendime.
Peki Majörleri elden çıkartacak mıyım?
Hayır.

Atomizeri Majör V3 gibi düşünmemek lazım. Bence yeni bir isim hak ediyor.
Deck üzerinde 3 hava girişi var. 0,8-1,0-1,2 hava girişi var. Coil altı hava girişi ise sabit tek ve 1,0.
Atomizer alttan dolum.
Az parçalı.

Aynı anda hem Majör 1.0 hem bu yeni arkadaşa;
28 ga Temco Kanthal tel ile 6 tur 2.0 mm lik coil sardım. Pamuk CB prime kullandım. Aynı likit, aynı driptip, aynı watt ve aynı mod kullanarak şunları deneyimledim.
- Aroma hissiyatı Majörden daha fazla. Öyle zirvelere çıkartmadı ama aromayı daha doygun/yoğun ve likit içeriklerini daha belirgin hissetmeme sebep oldu.
- Buharı tatminkar. Islak bir buharı yok. Daha çok kuru/gevrek tarzı bir buharı var diyebilirim. ( bu cümleyi yazarken gerçekten zorlandım. hissi kelimeye dökmek zor)
- Boğaz vurumu bence Majörden bir parça düşük. Ama atoyu elden düşürmeyecek, emzik olarak kullanmayı gerektirecek bir düşüklük değil kesinlikle.
- Bence Majöre göre buhar biraz daha ılık. Sıcak buhar sevmem. Sevemem. Diş etlerim hemen sızlar. Ama bu atomizerde öyle bir sıcaklık oluşmadı. Sadece Majöre göre daha ılık.
- Kullanımı Majöre göre daha kolay. Drop kitli Majörü alttan doldururken chimney-tank arası mesafe az olduğu için kalın uçlu şişelerde zorlanıyordum. Bunda öyle bir sıkıntı yok.
- Kullandığım süre boyunca driptip altında likit birikmedi. Tanka likit geri sızması yaşamadım. Akma yaşamadım.
- 1.5 mm coil sardım. Akıtma olmadı.
- 2,0 mm coilde pamukları da biraz fazla tepiştirince hafif yanık tadı aldım. (%90 vg bir likitti)

Çok fazla likit ile denemedim. O sebeple pastane veya meyve tatlarında ki performansını bilmiyorum.

Tekrardan belirteyim kısa süreli ve bir prototip denedim. Ve objektif değilim. :)
Teşekkürler.

Geri