comandante
Council
denemiş olabilirim belki
şöyle tarif edeyim. satacağımdan değil ama majörleri sattırır. o kadar diyim
denemiş olabilirim belki
O zaman aklıma gelen soruları sorayım.denemiş olabilirim belki
O zaman aklıma gelen soruları sorayım.
SS bacalı Klasik Majöre göre;
- Göreceli olarak boğaz vurumu benzer veya birazcık altında mı?
- Göreceli olarak buhar sıcaklığı benzer veya birazcık ılık mı?
- Aroma yoğunluğu ve hissiyatı Majörden daha yukarıda mı?
- Alttan dolum mu?
- Az parçalı mı?
- Kullanımı daha kolay mı?
- Ve hala çirkin mi?
İstihareye mi yattı acaba ????sen nerden biliyosun ????
ne demek istedin. anlayamadımEskiler nasılda şeker görmüş karınca gibi ortaya çıktılar. Aman major konusu geçmesin hemen gelirler
major v2 zamanındaki gibi sizleri görünce o zamanlar canlandı gözümde demek istedim [emoji846]ne demek istedin. anlayamadım
hee taam o zaman bende didim saydırıyomu bize ????major v2 zamanındaki gibi sizleri görünce o zamanlar canlandı gözümde demek istedim [emoji846]
manası derin değil [emoji846][emoji846]
[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
yeter artık major adam, bizim de canımızı çektirdin. (şaka bi yana bayaa detaylı bilgi verdin)bir ekleme daha
majör v3 değil bu
kesinlikle bambaşka bir atomizer
aroma kullanacaklar için soğuk-sessiz-sıkı özelliklerine sahip bir atomizer
not : bütün bu yorumlar şahsi fikrimdir. bir başkası beğenmeyebilir. kendi acemi tecrübemle kaleme alıyorum
bende değil ki ???? yeni ufuklara yelken açtı olsa gönderirdim lafi bile olmazdıyeter artık major adam, bizim de canımızı çektirdin. (şaka bi yana bayaa detaylı bilgi verdin)
Not: Deneme yapmak için adres verilir, 1 hafta sonra itina ile geri yollanır
[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 hafta denemeye 0.001 eth yollanır [emoji16][emoji16]bende değil ki [emoji2960] yeni ufuklara yelken açtı olsa gönderirdim lafi bile olmazdı
Doyamadın Majörlere vallahi doyamadın. Evdekileri satsan 20 kg antrikot yersinBaşkan en azından @Pineapple a gönder de pandemi-yasak dinlemeden iftara burger yemeğe gideyim, hanım sağlıklı beslenecegiz diye ottan başka bir şey yedirmiyor kaçak et yemeğe gitmek istiyorum artık V3'de bahanesi olur.
Eyvallah Amca, sen refere olduysan bu ato olmuş demektir de sen nerelerdesin yaw? Yaşın da ilerledi, pandemi de yaygın, senden de haber alamayınca şeytan insanın aklına neler getiriyor neyse ki yazını okudum da euzu besmele çekmiş gibi kovdum şeytanı, sonra verdim Kutsal'i verdim Kutsal'iaklıma gelen bir iki ince hususu daha ilave edeyim
öncelikle çok sessiz. likitin telde cızırdaması kulağa geliyor. o kadar sessiz
0.8 hava deliği çok sıkı
1.2 deliği majör 1 ile aynı ben bunu kullandım hep
ağza ve 510 yuvasına likit gelmiyor (en sevdiğimde bu oldu)
aroma için kesinlikle. parlament içerim genelde onda bile tat arttı ve uzun süreli çekimde tat sağırlığı yaşamadım
bf reisen ve candybeca içtim aromalı likitler de nası oluyor diye
tank bitmeden bırakamadım ( ben aromalı likit sevmememe rağmen)
şimdilik bu kadar
Bu da güzel olmuş, bu da alınır be yaw.Doyamadın Majörlere vallahi doyamadın. Evdekileri satsan 20 kg antrikot yersin
asosyal nadasa girdim. çok sıktı bu pandemi. evden de çıkarmıyolar. kendimi film, dizilere verdim ????Eyvallah Amca, sen refere olduysan bu ato olmuş demektir de sen nerelerdesin yaw? Yaşın da ilerledi, pandemi de yaygın, senden de haber alamayınca şeytan insanın aklına neler getiriyor neyse ki yazını okudum da euzu besmele çekmiş gibi kovdum şeytanı, sonra verdim Kutsal'i verdim Kutsal'i