GaziHazar
Admin
????????????sanki bu msj da gizli bir ipucu var gibi????
????????????sanki bu msj da gizli bir ipucu var gibi????
ahh o yunan malını deneyemedim hiç (kocaeliden olan varsa bunun için beni bulsun her türlü hijyen sağlanarak denenip geri verilir) ben de merak ettim bu konudahocam başlığı takipteyim, en aydınlatıcı şey sizin yorumlarınız oldu, teşekkürler.
"Daha çok kuru/gevrek tarzı bir buharı var diyebilirim."
Tilemahos Armed denediniz mi daha önce? Eğer denediyseniz, kuru buhar dediğinizi onunla kıyaslayabilir misiniz. Benim için en kritik mevzu bu çünkü. [emoji3166]
v1imi denemek isteyen ve kıramadığım bir arkadaşa gitti aslında bu sefer kendi aramızda anlaşsak ve istediğimiz sayılar (isimler veya takma isim değil) çıksa çok nüktedan olmaz mı? ihihihi
Yok Ustat denemedim. Aslında.bu cümleyi yazdıktan sonra silmek istedim.hocam başlığı takipteyim, en aydınlatıcı şey sizin yorumlarınız oldu, teşekkürler.
"Daha çok kuru/gevrek tarzı bir buharı var diyebilirim."
Tilemahos Armed denediniz mi daha önce? Eğer denediyseniz, kuru buhar dediğinizi onunla kıyaslayabilir misiniz. Benim için en kritik mevzu bu çünkü. ????
hocam yok iyi ki de yazdınız, ben gayet iyi anlıyorum sizi. imkan olur denk gelirse de armed'ı deneyin muhakkak. bahsettiğiniz hissiyatı iyi anlıyorum, şimdi gerçekten meraklandım işte liste mi diyodu birileri?Yok Ustat denemedim. Aslında.bu cümleyi yazdıktan sonra silmek istedim.
Çünkü nasıl anlatacağimi bilemedim.
Belki tamamen yanlış bile anlatmış olabilirim.
Buharı uflediğimde dudaklarımda aromalı yapışkan bir tat kalmıyordu.
Dudaklar falan gayet kuru geliyordu.
(farkettim ki hala anlatamiyorum. En iyisi zorlamamak. )
Şu an hayır.Ön sipariş için bir liste mevcut mu?
Komutan aromasız nbase içiminde nasıl. Bizleri de kandırır mı bu atomizer.aklıma gelen bir iki ince hususu daha ilave edeyim
öncelikle çok sessiz. likitin telde cızırdaması kulağa geliyor. o kadar sessiz
0.8 hava deliği çok sıkı
1.2 deliği majör 1 ile aynı ben bunu kullandım hep
ağza ve 510 yuvasına likit gelmiyor (en sevdiğimde bu oldu)
aroma için kesinlikle. parlament içerim genelde onda bile tat arttı ve uzun süreli çekimde tat sağırlığı yaşamadım
bf reisen ve candybeca içtim aromalı likitler de nası oluyor diye
tank bitmeden bırakamadım ( ben aromalı likit sevmememe rağmen)
şimdilik bu kadar
sek içmedim maalesef. imkan olursa denerimKomutan aromasız nbase içiminde nasıl. Bizleri de kandırır mı bu atomizer.
hiç alakası yok birbiriyle. bu bambaşka bi atomizerV2 Camı , yeni Major ile uyumlu olacakmı, En çok merak ettiğim durum bu! @Uzi Mods Cam konusunda biliglendirirsen sevinirim!
0006 ve 0066 yin göremedim...
0006 ve 0066 yin göremedim...
Yoksa birisi erken mi davrandı.
Şaka şaka.
Elinize sağlık Usta. Hevesle satış müjdesini bekliyoruz.
Şu isaretledigim parçayı kadraj dan alalım lütfen ????
Benim çünkü ????????????
10 ile ilgili destan yazdircen bana herkes epey kullanir bunuiçerken numarasına mı bakıyonuz ???? ???? ???? yeni rakımı bu yawww