comandante
Council
acemiden sonra uzman tecrübeli bir majörist yazınca böyle oluyo işte ???? ???? kalemine sağlık @azashDİKKAT: HYPE etkisi yaratabilir.
Çok kısa süreli kullanım sonrası fikirlerimi aktarayım.
Bu arada denediğim bir prototipti. Bu nedenle satış aşamasında ürüne dair değişiklikler olabilir.
Öncelikle ben bir Majör severim.
Evimde 3-5 tane Majör var ve aktif olarak kullanıyoruz.
Bu nedenle yorumum kesinlikle tarafsız değil, aksine taraflı olacaktır.
En başta bu ato alınır mı kısmına açıklık getireyim. Ben 2 tane alacağım. Hanıma ve kendime.
Peki Majörleri elden çıkartacak mıyım?
Hayır.
Atomizeri Majör V3 gibi düşünmemek lazım. Bence yeni bir isim hak ediyor.
Deck üzerinde 3 hava girişi var. 0,8-1,0-1,2 hava girişi var. Coil altı hava girişi ise sabit tek ve 1,0.
Atomizer alttan dolum.
Az parçalı.
Aynı anda hem Majör 1.0 hem bu yeni arkadaşa;
28 ga Temco Kanthal tel ile 6 tur 2.0 mm lik coil sardım. Pamuk CB prime kullandım. Aynı likit, aynı driptip, aynı watt ve aynı mod kullanarak şunları deneyimledim.
- Aroma hissiyatı Majörden daha fazla. Öyle zirvelere çıkartmadı ama aromayı daha doygun/yoğun ve likit içeriklerini daha belirgin hissetmeme sebep oldu.
- Buharı tatminkar. Islak bir buharı yok. Daha çok kuru/gevrek tarzı bir buharı var diyebilirim. ( bu cümleyi yazarken gerçekten zorlandım. hissi kelimeye dökmek zor)
- Boğaz vurumu bence Majörden bir parça düşük. Ama atoyu elden düşürmeyecek, emzik olarak kullanmayı gerektirecek bir düşüklük değil kesinlikle.
- Bence Majöre göre buhar biraz daha ılık. Sıcak buhar sevmem. Sevemem. Diş etlerim hemen sızlar. Ama bu atomizerde öyle bir sıcaklık oluşmadı. Sadece Majöre göre daha ılık.
- Kullanımı Majöre göre daha kolay. Drop kitli Majörü alttan doldururken chimney-tank arası mesafe az olduğu için kalın uçlu şişelerde zorlanıyordum. Bunda öyle bir sıkıntı yok.
- Kullandığım süre boyunca driptip altında likit birikmedi. Tanka likit geri sızması yaşamadım. Akma yaşamadım.
- 1.5 mm coil sardım. Akıtma olmadı.
- 2,0 mm coilde pamukları da biraz fazla tepiştirince hafif yanık tadı aldım. (%90 vg bir likitti)
Çok fazla likit ile denemedim. O sebeple pastane veya meyve tatlarında ki performansını bilmiyorum.
Tekrardan belirteyim kısa süreli ve bir prototip denedim. Ve objektif değilim.
Teşekkürler.