roadless
Community
Deck daha işlenmemiş gibi, bu son haliyse hava kanalı yandan mi olacak?
Çap kaç mm olacak?
Günaydın. Kolaylıklar dilerim Usta.yok her şeyi bitti şuan temizlikteler cam için kalıba başladık
Günaydın. Kolaylıklar dilerim Usta.
Şartlar yolunda giderse Mayıs ayı içerisinde piyasaya sürülmüş olur mu?
Prototip için ben talibim Ramazan hocamTarih olarak bir şey söyleyemiyorum kalıbın çok işlemi var ama bu hafta 2 tane prototip dağıtıcam
O zaman prototipin biri en acemi ben olduğum için bana gelecek sanırım ????????????Tarih olarak bir şey söyleyemiyorum kalıbın çok işlemi var ama bu hafta 2 tane prototip dağıtıcam
olmaz acemi olan benim ???? ???? ????Prototip için ben talibim Ramazan hocam
Ustayı geçerse de çırak ölür derler ????????Ustalık zordur hep acemi kalmayı gerektirir.
Çırak ustayı geçmezse sanat ölür diye bir söz duymuştum... (alakası yok ama yine de yazayım istedim)
yaw ölmesin işte bir şey üstad ???? ???? ???? yeteri kadar ölük varUstayı geçerse de çırak ölür derler ????????
Ama bu yeni atonun aroması ölüyü diriltiyomuş ????yaw ölmesin işte bir şey üstad ???? ???? ???? yeteri kadar ölük var
konuda daha önce belirttiğim gibi acemi bir meteleci olarak neden bu atoya bu kadar yükseldim bilmiyorum ama 4 (yazıyla dört) gözle bekliyorum ????????Ama bu yeni atonun aroması ölüyü diriltiyomuş ????
nasil bir film bu arkadasAma bu yeni atonun aroması ölüyü diriltiyomuş ????
Kargo takip no su alalım. ????cihaz sınırı geçti, Gürcistan topraklarında üreticinin onayıyla paylaşımlar çok yakında...