Birkaç fotoğrafı gelse de olurmuş. Bir görseydik ya nedir bu atomizer, major v3 mü, minor mü, nedir yani? Beklemekten prangalar eskittikYeni Major yolunu kaybetmiş, Batum' a geliyormuş son prototip haliyle Bir kaç güne kadar tabii ki üreticinin izniyle spoiler vereceğim dostlar...
Bana gelse hayır demem ama @Koba nın ardından birisi deneyecekse bence o kişi @azash olmalıNeden hep sana doğru yola çıkıyor
hani eşittik hani birimiz hepimiz hepimiz birimiz içindi
hani güzel günler görecektik güneşli günler
ben bu sefer de @sihirbaz broma doğru yada @comandante ihtiyara doğru yola çıkmasını beklerdim
hep sen hep sen offffffffff ???? ???? ???? ????
Yok hocam. Bu işi layikiyla yapacak çok arkadaş var. Tahmin ettiğim profilde bir atomizer ise zaten ben beceremem kullanmayı. Aroma ozurluyum ben.
buna yurtdışı kafası aromalar ne gider ama öyle olursaMajör V3 olarak çıkmayacağını emin gibiyim.
Tarz olarak Majör karakterinde olmayacak sanırım.
Daha minik ve daha aroma odaklı bir atomizer beklemeliyiz.
Daha ılık buhar, daha yoğun buhar. Ve hatta daha fazla hava girişine sahip atomizer.
Majör serilerine göre deckte de yapısal değişiklik bekliyorum.
Tabi bunların hepsi hayal.
Hiç birşey anlamadım.
Zaten Resim birşey anlayalım diye değil, daha çok merak edelim diyeHiç birşey anlamadım.
e bu major değilki bu inovasyon minor buMerhaba arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır hem pandemi hemde şirketimizin işlerinden dolayı sihirli buharda zaman geçiremedim birazda tanıyan dostlarım bilir sosyal medya fazla zaman geçirmiyorum. Büyüklerimiz telefonla arayıp biraz kulağımı çekti artık gün içinde sürekli bakı cam Yeni Atomizerin Pozitif Kutbu tek parça 510 pin den itibaren + peek izolatör
Ekli dosyayı görüntüle 52554
e bu major değilki bu inovasyon minor bu
Hangi sanayi bi kosu gideyimBu sayede ohm daha stabil olacak, sanki bunu yazmıştım ben forumda biyere ???? Güzel işler çıkacak, pandemic olmasak denemek isterdim sanayide malı..
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır hem pandemi hemde şirketimizin işlerinden dolayı sihirli buharda zaman geçiremedim birazda tanıyan dostlarım bilir sosyal medya fazla zaman geçirmiyorum. Büyüklerimiz telefonla arayıp biraz kulağımı çekti artık gün içinde sürekli bakı cam Yeni Atomizerin Pozitif Kutbu tek parça 510 pin den itibaren + peek izolatör
Ekli dosyayı görüntüle 52554