• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Majör V3 olarak çıkmayacağını emin gibiyim.
Tarz olarak Majör karakterinde olmayacak sanırım.
Daha minik ve daha aroma odaklı bir atomizer beklemeliyiz.
Daha ılık buhar, daha yoğun buhar. Ve hatta daha fazla hava girişine sahip atomizer.
Majör serilerine göre deckte de yapısal değişiklik bekliyorum.
Tabi bunların hepsi hayal. :)

Neden hep sana doğru yola çıkıyor
hani eşittik hani birimiz hepimiz hepimiz birimiz içindi
hani güzel günler görecektik güneşli günler
ben bu sefer de @sihirbaz broma doğru yada @comandante ihtiyara doğru yola çıkmasını beklerdim
hep sen hep sen offffffffff ???? ???? ???? ????
Bana gelse hayır demem ama @Koba nın ardından birisi deneyecekse bence o kişi @azash olmalı
Bende bir arama profili yorumu yaparım ayrıca, sek nbase ile ????????

Bana gelse hayır demem ama @Koba nın ardından birisi deneyecekse bence o kişi @azash olmalı
Bende bir arama profili yorumu yaparım ayrıca, sek nbase ile ????????
Yok hocam. Bu işi layikiyla yapacak çok arkadaş var. Tahmin ettiğim profilde bir atomizer ise zaten ben beceremem kullanmayı. Aroma ozurluyum ben.
Ayrıca sitede sabahlayip heyecanla kargo beklemek falan daha güzel. :)

Majör V3 olarak çıkmayacağını emin gibiyim.
Tarz olarak Majör karakterinde olmayacak sanırım.
Daha minik ve daha aroma odaklı bir atomizer beklemeliyiz.
Daha ılık buhar, daha yoğun buhar. Ve hatta daha fazla hava girişine sahip atomizer.
Majör serilerine göre deckte de yapısal değişiklik bekliyorum.
Tabi bunların hepsi hayal. :)
buna yurtdışı kafası aromalar ne gider ama öyle olursa :)

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır hem pandemi hemde şirketimizin işlerinden dolayı sihirli buharda zaman geçiremedim birazda tanıyan dostlarım bilir sosyal medya fazla zaman geçirmiyorum. Büyüklerimiz telefonla arayıp biraz kulağımı çekti artık gün içinde sürekli bakı cam Yeni Atomizerin Pozitif Kutbu tek parça 510 pin den itibaren + peek izolatör

20210404_124849.jpg

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır hem pandemi hemde şirketimizin işlerinden dolayı sihirli buharda zaman geçiremedim birazda tanıyan dostlarım bilir sosyal medya fazla zaman geçirmiyorum. Büyüklerimiz telefonla arayıp biraz kulağımı çekti artık gün içinde sürekli bakı cam Yeni Atomizerin Pozitif Kutbu tek parça 510 pin den itibaren + peek izolatör

Ekli dosyayı görüntüle 52554
e bu major değilki bu inovasyon :D minor bu :D

Ekli dosyayı görüntüle 52554

Ya :D :D :D :D
Pardon :D :D :D :D :D :D :D :D
Gülüyorum ama kusura bakmayın :D :D :D

Kaç aydır bekliyoruz hocam gözünü seveyim birazcık bilgi verseydin keşke. Afc genişliği, baca boyu, chimney ne biliyim ya insana fikir verecek herhangi bir şey olurdu. Neyse elde olanı yorumlayacak olursam, görsellerden tek anladığım kutup vidalarının yanında teli kolay yerleştirmek için kulaklar olacak. Ama vida kulakçık mesafesi geniş gibi. İnce teller fırtıp kaçar içinden. V1, V2 sarımı zaten çok kolaydı. Clapton tarzı tel kullananlar için güzel bir gelişme olur, benim için gereksiz.

Geri