otgunz
Community
tabii ki bunu sağlayacağız
Öyle bir olasılık varsa çok mutlu olurum. İlk değerlendirenlerden olmak isterim pek çoklarımız gibi
tabii ki bunu sağlayacağız
Abi biz v1 bulamadık siz v3 ten bahsediyorsunuz ????
Öncelikle yeni ürünü Majör V3 gibi düşünmemek lazım. Bildiğim kadarıyla Majör karakterinden daha farklı olarak aromaya yönelik bir atomizer tasarlandı.Hiçbir majör versiyonunu almadım ve denemedim ama konuyu takip ediyorum nedense
Üstadlar sizlere bir sorum var. Spica pro, Troya Mv2, Gus z2.3 - 5p, Skyline gibi atoların olduğu bir vape çantasına majör girer mi?
Yanıtınız için teşekkür ederim üstadım. Oringli sistem derken ne demek istediniz? (yanma odası ile decki yivler tutuyor bildiğim kadarıyla) Ayrıca bahsetmiş olduğunuz yeni kullanıcı sanırım e-cig'e başlayacak olan kişiler değil mi? Yoksa diğer türlü yeni çıkan her atomizer için herkes yeni bir kullanıcı oluyor ve zamanla alışılıyor atomizer özelliklerine..Öncelikle yeni ürünü Majör V3 gibi düşünmemek lazım. Bildiğim kadarıyla Majör karakterinden daha farklı olarak aromaya yönelik bir atomizer tasarlandı.
Majör 1.0/1.1/2.0 ürünleri aynı deck yapısının üzerine bazı kozmetik farklılıklarla ve malzeme değişikliğiyle (1.0,1.1--2.0) üretildiler.
Genel Majör karakteri tütün/ılık-soğuk buhar/iyi vurum.
Sizin bahsettiğiniz atomizerlerden Spica proyu kısa süre MV2 yi ise ortalama bir süre kullandım. Bu iki atomizere nazaran Majörü tercih ederim. MV2 ye göre daha iyi vurum ve aroma yorumu. Spica proya göre daha stabil bir hava akışı ve içim keyfi.
Her şeye rağmen yine de yeni kullanıcıya pek tavsiye etmem. Oringli sistem bir atomizer. Alışık olmayanı biraz zorlayabilir.
Şimdi anladım üstadım sıkıntı olabilecek parça topcap üstteki yorumunuzda spica ve mv2 ile kıyaslamanız dikkatimi çekti. Bulabilirsem eğer serilerinden bir tane denemek isterim. Teşekkür ediyorum tekrardan.Evet. E-cige yeni başlayan arkadaşları kasttettim.
Üstat Majör için 2 baca var. Klasik baca ve Drop kit dediğimiz baca. Drop kitli baca da tankın çıkması mümkün değil. Cam üzerinden basıyor ve decke vidalanıyor. Klasik bacada ise topcap tanka oring üzerinden tutuyor. Dikkatsiz kullanımda topcap veya topcap ile beraber tank deckten ayrılabiliyor (Tank decke oring ile tutuyor. Anlatamadım bir türlü)
Ha yıllar önce 1-2 kere başıma geldi o kadar. Alıştıktan sonra tankı hava yüzüğünden tutarak kullanmak her şekilde mümkün.
Şehir Ankara ise ve pandemi müsade ediyorsa bendekini deneyin Üstat bir hafta.Şimdi anladım üstadım sıkıntı olabilecek parça topcap üstteki yorumunuzda spica ve mv2 ile kıyaslamanız dikkatimi çekti. Bulabilirsem eğer serilerinden bir tane denemek isterim. Teşekkür ediyorum tekrardan.
Nazik teklifiniz için çok teşekkür ederim ancak aynı şehirde değiliz ben Gaziantep'teyim üstadım. Konuyu daha fazla katletmeyelim en iyisi Saygılar sunarım. Sağlıkla buharlayın.Şehir Ankara ise ve pandemi müsade ediyorsa bendekini deneyin Üstat bir hafta.
Kendime Düzeltme: Konuyu katletme
@KeaSH07 07 yi bende 19 u rezerve ettirdim abi gerisini siz düşünün ????????Beyler sırayı sıkı tutun araya kaynak olanlar var.
Hiçbir majör versiyonunu almadım ve denemedim ama konuyu takip ediyorum nedense
Üstadlar sizlere bir sorum var. Spica pro, Troya Mv2, Gus z2.3 - 5p, Skyline gibi atoların olduğu bir vape çantasına majör girer mi?