whooo hooo habere bak ???? ???? ????Yeni Major yolunu kaybetmiş, Batum' a geliyormuş son prototip haliyle Bir kaç güne kadar tabii ki üreticinin izniyle spoiler vereceğim dostlar...
yurtdışından büyük baskı var
Yeni Major yolunu kaybetmiş, Batum' a geliyormuş son prototip haliyle Bir kaç güne kadar tabii ki üreticinin izniyle spoiler vereceğim dostlar...
Sendikali galiba, hemsehrisini kolluyor
Harranlıyam
zaten citizen yeşil kriptonit gibi patlıyor yüzümdeYeme bizi, bal gibi Kripton'lusun
Bak kriptonit tutarim yuzune
Biz o kadar aidiyetli olmasak ta neyse ki cağğnım majorler yine yurdumun dört bir yanina ulaşacak dort gözle pörtlek bekleyenlerine, bende dahil ????????????Bekleyen cok ustat ama adi gecenler majore fisildayan majorist tipler bak kendimi bile koymadim ki bende severim kendisini
sekerse 07 veya 007 oda olmazsa 0007
Biz Antalyalılar okulda 0,7 uç kullanmayanları bile dışlardık
Nick degil de adim yazsa hayatta satmam hep benimle olur. El ustunde tutarim. Ona en kaliteli modlari alirim. Her icim oncesi agzimi yikar 3 kere gargara yaparim. Daha neler neler: pembe panjurlu evler, gul bahceleri yaptiririmAcaba ücreti mukabilinde seri no yazan kısma nick mi yazdirsak?
@Uzi Mods Olur mu Usta?
05 Ile başlasaydı gizliden telefon numaranı veriyorsun derdim ????????Ben de 06, 10, 17, 34, 35 ve kombinasyonlarını istiyorum o zaman, şehir çok bende