Champs to champs
Community
Diziyi izlediniz mi ben baştan sona izledim hayatımda izlediğim en iyi dizi diyebilirim.
Diziyi izlediniz mi ben baştan sona izledim hayatımda izlediğim en iyi dizi diyebilirim.
Maalesef. ???? Merak ettim şimdi ama, bi’ bakayım. ????Diziyi izlediniz mi ben baştan sona izledim hayatımda izlediğim en iyi dizi diyebilirim.
Gercek tarih midir ? ????ay başı is coming hocam
3 vakte kadarGercek tarih midir ? ????
niye buradan vermeyecek miyiz siparişi? bu işin uygulama şekli nedir?Uzimods internet sayfasını favorilerimde en tepeye alayım. Ne olur ne olmaz????
%99.9 buradan ön siparişler alınacak, hatta belki cüzzi indirimli bile olabilir mi?niye buradan vermeyecek miyiz siparişi? bu işin uygulama şekli nedir?
yani siparişi buradan verip dekontu buradan atacağız sanırım. önceki şekli bilmediğim için... gerçi belli olunca @Uzi Mods bir genelge yayınlar sanırım ????%99.9 buradan ön siparişler alınacak, hatta belki cüzzi indirimli bile olabilir mi?
[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben işimi garantiye alayım'da????niye buradan vermeyecek miyiz siparişi? bu işin uygulama şekli nedir?
Bir ay daha tek ato mu takilcaz¿ parasini yiyebilirik her an ????Bildiğim kadarıyla merak edilen bazı sorulara cevap vereyim.
- Ultem tank büyük ihtimal olmayacak. Şeffaf tank olacak. Ekstra renkli tank satışa çıkacak.
- SBTV haricinde yurt içi satış olmayabilir.
- Satış Hazirandan önce başlamaz.
Yanlışım varsa @Uzi Mods ustam düzeltir Satış öncesi gerekli açıklamalar buradan yapılır zaten
kısmetBir ay daha tek ato mu takilcaz¿ parasini yiyebilirik her an ????
tabi tok açın halinden anlar mı hiç ????????????kısmet
prototip olanı 3 mlkaçırdımmı bilmiyorum ama tank kapasitesi kaç ml olacak acaba?