sihirbaz
Council
Senin majörü ayırdım rahat ol, o iş bende ????Bana kalmazsa buyuk problem cikaririm ????????????
Senin majörü ayırdım rahat ol, o iş bende ????Bana kalmazsa buyuk problem cikaririm ????????????
çakma yancı ???? ???? ????Senin majörü ayırdım rahat ol, o iş bende ????
Çaktırma benimkini +1 yapıyorum bu arada ????çakma yancı ???? ???? ????
Nedense icimi bir huzurSUZluk kapladi ????????????Senin majörü ayırdım rahat ol, o iş bende ????
İlk okudugumda aurayi hissetmisim demek kiÇaktırma benimkini +1 yapıyorum bu arada ????
geçmiş olsun üstat. tez zamanda sağlığına kavuşur umarım ????Bakın beyler ,tekrar tekrar söylüyorum ,yirmi numaraya hiç kimse yeşillenmesin lütfen ,sonrasında hiç olmadığım kadar bed olabilirim.
Bu sıralar siteye giremiyorum ,büyük biraderim beyin kanaması geçirdiği için hastahane yoğun bakımları mekanımız oldu ,bu nedenle liste işleri beni bağlamaz bilginize.
Geçmiş olsun üstad, acil şifalar dilerimBakın beyler ,tekrar tekrar söylüyorum ,yirmi numaraya hiç kimse yeşillenmesin lütfen ,sonrasında hiç olmadığım kadar bed olabilirim.
Bu sıralar siteye giremiyorum ,büyük biraderim beyin kanaması geçirdiği için hastahane yoğun bakımları mekanımız oldu ,bu nedenle liste işleri beni bağlamaz bilginize.
Büyük geçmiş olsun, Tüm aileye sabır diliyorum.Bakın beyler ,tekrar tekrar söylüyorum ,yirmi numaraya hiç kimse yeşillenmesin lütfen ,sonrasında hiç olmadığım kadar bed olabilirim.
Geçmiş olsun Amca, Allah acil şifalar versin ????Bakın beyler ,tekrar tekrar söylüyorum ,yirmi numaraya hiç kimse yeşillenmesin lütfen ,sonrasında hiç olmadığım kadar bed olabilirim.
Geçmiş olsun abi, Rabbim şifalar nasip etsin.Bakın beyler ,tekrar tekrar söylüyorum ,yirmi numaraya hiç kimse yeşillenmesin lütfen ,sonrasında hiç olmadığım kadar bed olabilirim.
Gecmis olsun ustadBakın beyler ,tekrar tekrar söylüyorum ,yirmi numaraya hiç kimse yeşillenmesin lütfen ,sonrasında hiç olmadığım kadar bed olabilirim.
Geçmiş olsun. Allah şifa versinBakın beyler ,tekrar tekrar söylüyorum ,yirmi numaraya hiç kimse yeşillenmesin lütfen ,sonrasında hiç olmadığım kadar bed olabilirim.