ehy
Community
Hmmmm benim SB’in üstünde böyle duracak demek ki ????Konuyu ferahlatayım biraz
Ekli dosyayı görüntüle 53001
Hmmmm benim SB’in üstünde böyle duracak demek ki ????Konuyu ferahlatayım biraz
bu nedir? ben bilmiyor? ben cahil ????
Estağfirullah hocam, stratum balance kanguru mod demek istedim. Sevgili @comandante abimin resimde paylaştığı mod ????bu nedir? ben bilmiyor? ben cahil ????
benim garipsediğim mod yani ???? ????Estağfirullah hocam, stratum balance kanguru mod demek istedim. Sevgili @comandante abimin resimde paylaştığı mod ????
Çok yakışıklı çok, ve enküçüğü ???? bir ara ceviz kasa ve DNA 60 chip e devşireceğim bu modu ????benim garipsediğim mod yani ???? ????
dna 75 hatta 75c olsa tadından yenmez benceÇok yakışıklı çok, ve enküçüğü ???? bir ara ceviz kasa ve DNA 60 chip e devşireceğim bu modu ????
Dna75 ve dna75c aynı ebatta chipler ve bu ebatlar SBS modda kullanmaya uygun değil, evolv firması bir çılgınlık yapıp dna75c chipi yatay bi "U" şeklinde uretirse o zaman belki dna75/75c chipler SBS modlarda kullanılabilirdna 75 hatta 75c olsa tadından yenmez bence
keşkiDna75 ve dna75c aynı ebatta chipler ve bu ebatlar SBS modda kullanmaya uygun değil, evolv firması bir çılgınlık yapıp dna75c chipi yatay bi "U" şeklinde uretirse o zaman belki dna75/75c chipler SBS modlarda kullanılabilir
keşke salyangoz satmasaydın bu maallede ????sevgili major sakinleri bir el atalımda birde sirius mod engin hocayıda biraz darlasak , moral, motive etsekte dna mod işi biraz hızlansa
hava ayar yüzüğü moda takılıyken durumu nedir komutan ? çok mu sıkı çok mu gevşek hava kaçağı var mı ? Balance ile güzel olumş valla modu sattığıma pişman oldum şuanKonuyu ferahlatayım biraz
prototip üzerinden konuşuyorum.hava ayar yüzüğü moda takılıyken durumu nedir komutan ? çok mu sıkı çok mu gevşek hava kaçağı var mı ? Balance ile güzel olumş valla modu sattığıma pişman oldum şuan
Senin buhar serüveni hep aynı ilerliyor????modu sattığıma pişman oldum
O ikisi demirbaş oldular ya buharı bıraksam yine satmam koyar rafa bakarımSenin buhar serüveni hep aynı ilerliyor????
Al, dene, sat, sonra aynılarını yeniden al. ???? bazen de bulama, keşke satmasaydim de ????
İyi ki güvenilir kale petite/dvarw var
@comandante , @sihirbaz , @Servet33 , @murcix , @roadless , @ehy , @Kanthal , @GaziHazar , @Avn , @BlitzkrieG , @Kruelxx . @H.Finch , @affi , @Gazi , @Samet ,@alperen , @Urbarra , @ProdigyBOSS , @Ogkush .................................
Daha ismini yazamadığım özelden , gönülden ,yazan ,yazamayan , dostlarıma ,kardeşlerime ,.tüm güzel insanlara ,kucak dolusu şükran ve teşekkürlerimi sunarım.
Teşekkürler kardeşim, ,maalesef çok umutlu değiliz..????????????Ağabeyim çok geçmiş olsun, bayadır bakmıyordum başlığa, şimdi gördüm, nedir durum, iyi haberleri aldık mı?