GaziHazar
Admin
Eh bizim de kendimize gore cinligimiz var. Buharda acemiyiz hayatta degil @comandante ????????????.
sen burda bekle. çıkınca haber veririm ben sanaVaziyet alin buralar karisacak ????????????
Teknolojinin gozune seveyim forumda sinek ucsa haberim oluyo ???????? bir de pis cirkeflesirim ????????sen burda bekle. çıkınca haber veririm ben sana
Artık sona geldikmi ?
Eyvallah üstad sen de olmasan haber veren yok valla ????????????@GaziHazar yetiş, hareketlendi burası
Ciddi düşünüyorum, ne zaman istemeye geleyim ?
Ve başlık parası ne kadar ?
Bu hesaba gore; radyan degerinde pi ile carpip cosunusu alininca satisa sunulmasi ay takviminde atomik saat bazinda 1 ay 2 hafta 3 gun 21 saat 36 dakika 27 saniye varyaptığım hesaplamalara göre deck'i görmemize 6 gün 13 saat 22 dakika 35 saniye var ????
hocam dediğiniz şekilde ben de hesapladım sağlaması olsun diye, çok netBu hesaba gore; radyan degerinde pi ile carpip cosunusu alininca satisa sunulmasi ay takviminde atomik saat bazinda 1 ay 2 hafta 3 gun 21 saat 36 dakika 27 saniye var
hocam majorun takım yıldız isminden geldiğini hesaba katarsak bir yıldızın doğumu mily........ (yıldız doğana kadar toza dönüşmüştür)Araştırmalarım sonucu canlılarda en uzun gebelik 616 gün ile Asya Fili'ne ait. Deve 390, evcil at 335 günde gebeliği doğumla sonuçlandırıyor. İnsanlarda ise 270 - 290 gün arasında sürüyor gebelik.
Bu durumda V3'ün gelişi yakın olmalı sonuçta atla deve değil (toplam gebelik süreleri baz alınmıştır) ????????????