affi
Community
+1Bir ay daha tek ato mu takilcaz¿ parasini yiyebilirik her an ????
Ayırdık parasını, bekliyik.
+1Bir ay daha tek ato mu takilcaz¿ parasini yiyebilirik her an ????
yesem bile artı hesap var olmadı tarlayı satarım ????????+1
Ayırdık parasını, bekliyik.
Bencede yurtiçi satış sadece buradan olsun,herkeste ilk önce 1 adet alabilsinBildiğim kadarıyla merak edilen bazı sorulara cevap vereyim.
- Ultem tank büyük ihtimal olmayacak. Şeffaf tank olacak. Ekstra renkli tank satışa çıkacak.
- SBTV haricinde yurt içi satış olmayabilir.
- Satış Hazirandan önce başlamaz.
Yanlışım varsa @Uzi Mods ustam düzeltir Satış öncesi gerekli açıklamalar buradan yapılır zaten
deneyenler 3ml dediBoyutuna göre az likit alacağa benziyor. Üst kısımda atıl bir bölge kalıyor. Gus bellcapleri gibi bombeli yere de likit ulaşsa çok daha güzel olurmuş. Likit kapasitesi hakkında bilgisi olan var mı ?
Acemileri burada oyalayıp netten kapatıyoruz işi ????niye buradan vermeyecek miyiz siparişi? bu işin uygulama şekli nedir?
Buraya baktigimdan daha az nete baktigimi mi saniyorsun¿ ????????????????Acemileri burada oyalayıp netten kapatıyoruz işi ????
????????????????????
Bu bana pek mantıklı gelmedi hocam Atomizer'in adının önünde yada sonunda Sbtv Edition ibaresi yoksa şayet ( Ki sanmıyorum pek ) neden sadece bu platformla sınırlasın ki üretici satışı ????- SBTV haricinde yurt içi satış olmayabilir.
3ml bence ideal kapasite. Coil killer aromaları kullanırken 2-2.5 mlden sonra eski zevki alamıyoruzprototip olanı 3 ml
Bu bana pek mantıklı gelmedi hocam Atomizer'in adının önünde yada sonunda Sbtv Edition ibaresi yoksa şayet ( Ki sanmıyorum pek ) neden sadece bu platformla sınırlasın ki üretici satışı ????
Tabi siz de " Olmayabilir " demişsiniz, kesin konuşmamışsınız..
Bence de.3ml bence ideal kapasite. Coil killer aromaları kullanırken 2-2.5 mlden sonra eski zevki alamıyoruz