• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bildiğim kadarıyla merak edilen bazı sorulara cevap vereyim.

- Ultem tank büyük ihtimal olmayacak. Şeffaf tank olacak. Ekstra renkli tank satışa çıkacak.
- SBTV haricinde yurt içi satış olmayabilir.
- Satış Hazirandan önce başlamaz.

Yanlışım varsa @Uzi Mods ustam düzeltir :) Satış öncesi gerekli açıklamalar buradan yapılır zaten ;)
Bencede yurtiçi satış sadece buradan olsun,herkeste ilk önce 1 adet alabilsin :)

Boyutuna göre az likit alacağa benziyor. Üst kısımda atıl bir bölge kalıyor. Gus bellcapleri gibi bombeli yere de likit ulaşsa çok daha güzel olurmuş. Likit kapasitesi hakkında bilgisi olan var mı ?

Önceki hatalar olmasın.on kayıt yaptıranlar alamadı diye biliyorum. 3 4 tane alanlar falan olmuştu diye hatırlıyorum yanlış hatirlamiyorsam. Alım gününde de sitesi donmustu. Şimdiden hazırlıksız olmak lazım. Sonradan da cam yollanmisti hatta isteyene. Tam olsun sonra satılsın bence. Acele etmeye gerek yok

@Uzi Mods Ramazan hocam, ufak tepek üretim hataları olmuş olsada telafi etmiştir hep, birçok firma her atomizer modeliniz tam beğendiremedi v1 iyi olur v2 de bozar mesela, ama major hep iyidi hep iyi kalacak, Tek eksiği aktif satış yapmaması, Yani devamlı üretim yapsa stok sorunu olmasa başka eksiği yok bana göre, bu durumda atomizer kaybeden, darbe verip yanlış kulanım ile bozan, stok bitimine kalmış kişiler hep perişan oluyor, devamlı üretim yapsa hem kazanır hemde karaborsa olmaz insanlar hakkı ile alır Major :D
Tabii hatır için, yoğun istek üzerine ürettiğininde farkındayız ama devamlı üretilmesinide istemiyor değiliz yani :D

Bu bana pek mantıklı gelmedi hocam :unsure: Atomizer'in adının önünde yada sonunda Sbtv Edition ibaresi yoksa şayet ( Ki sanmıyorum pek :D ) neden sadece bu platformla sınırlasın ki üretici satışı ????
Tabi siz de " Olmayabilir " demişsiniz, kesin konuşmamışsınız..

Olmayabilir dedim haklısınız,
Çünkü sonuçta @Uzi Mods butik üretim yapan bir üreticimiz.
Sınırlı sayıda üretim yapıyor ve bildiğim kadarıyla yurtdışı sipariş sayısı daha şimdiden çok fazla.
Aynı anda hem forumda hemde yurtdışında satışa açılacak.
Tahminime göre yurtiçi satış için ayırdığı kısmın büyük bir çoğunluğuna burada talep olacaktır.
Bu sebeple "olmayabilir" diye düşünüyorum.

Geri