• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beklemeye devam ederken bir soru sorayım biliyorum deneyimleyen çok az kişi var. Ion v2 mi yeni major mü? ????
Daha önce de yazdım. İkisini de aynı anda deneyimleme sansim oldu.
Aslında bu iki atomizer birbiriyle kıyaslamamak lazım.
Tarzları çok farklı.
İonV2; Görsel, pratik, ağır, geniş çaplı coil kurulumu ve hatta clapton tarzi coiller.
V3; hafif, pratik, tek tel küçük çaplı coil kurulumu.
Buhar sicakligi benzer. Boğaz vurumu V3 önde, aromayi kıyaslayamam çünkü İon da kendine has bir aroma yorumu var.
Ayrıca ionV2 özelleştirilebilir parcalariyla kendinize göre ayarlanabilir.
Ben kendime V3 alacağım. Ama ben tarafsız bir yorumcu değilim. Bir Majör severim. Benim tercihimi çok ciddiye almayın.
Bütçe müsaitse ikisi bir arada alınıp farklı içim şekilleri denenebilir.

@azash ve @BladeHunter hocam cevaplarınız için teşekkürler. Al sat yapan biri olmadığım için ikisini birden alma taraftarı değilim. Elimde şu an 2 ato var zaten. Hali hazırda v3 mini kullanıyorum çoğunluk. Küçük bir deck yapısı var. Çıkıncaya kadar düşünmeye devam edeyim. Büyük ihtimal liste oluşturulduğunda ilk sıralarda olurum orası ayrı ????

Daha önce de yazdım. İkisini de aynı anda deneyimleme sansim oldu.
Aslında bu iki atomizer birbiriyle kıyaslamamak lazım.
Tarzları çok farklı.
İonV2; Görsel, pratik, ağır, geniş çaplı coil kurulumu ve hatta clapton tarzi coiller.
V3; hafif, pratik, tek tel küçük çaplı coil kurulumu.
Buhar sicakligi benzer. Boğaz vurumu V3 önde, aromayi kıyaslayamam çünkü İon da kendine has bir aroma yorumu var.
Ayrıca ionV2 özelleştirilebilir parcalariyla kendinize göre ayarlanabilir.
Ben kendime V3 alacağım. Ama ben tarafsız bir yorumcu değilim. Bir Majör severim. Benim tercihimi çok ciddiye almayın.
Bütçe müsaitse ikisi bir arada alınıp farklı içim şekilleri denenebilir.
Hali hazirda ion v2 kullaniyorum ancak yeni versiyonun ayni karakterde olacagini dusunmuyorum.

Farkli karakterde bir kac atomizerin elimin altinda olmasi benim icin daha iyi. Aroma yorumu, sek nbase keyfinin farkli olmasi renk katacaktir.

ayni atomizerden 2-3 olmasi yerine 2-3 farkli atomizer tercihimdir

@donotcover tabi benimki acemi emtiyelci isi

Şeffaf demeyeydi eyidi :D bilmem alıyoz mu ? Bu sefer sen karar ver hocam :D al dersen alcaz :D

Ooo top bana geldiyse is karisik, hedefimde lite 2021 var ama nedense bu atonun chimney ve deck yapisindan dolayi alasim var, muhtemelen alirim, en fazla edecegimiz 50 100 altidir, okadarda luksumuz olsun, @Uzi Mods yaz beni :) mumkunse 1505 seri no olursq koleksiyona katarim :)

Hali hazirda ion v2 kullaniyorum ancak yeni versiyonun ayni karakterde olacagini dusunmuyorum.

Farkli karakterde bir kac atomizerin elimin altinda olmasi benim icin daha iyi. Aroma yorumu, sek nbase keyfinin farkli olmasi renk katacaktir.

ayni atomizerden 2-3 olmasi yerine 2-3 farkli atomizer tercihimdir

@donotcover tabi benimki acemi emtiyelci isi
Majör ile içilen sek nbase başka bişey yav ????

Kullanan arkadaşlardan spica pro yada penodat karşılaştırması alabilirmiyiz? Boğaz vurumu hakkında bilgi sahibi oluruz.

Geri