GaziHazar
Admin
kullanan sensin üstad zorlamıyacaksa alacam kanguru ????????Bahane Üretim Merkezindemi çalışıyon
kullanan sensin üstad zorlamıyacaksa alacam kanguru ????????Bahane Üretim Merkezindemi çalışıyon
kullanan sensin üstad zorlamıyacaksa alacam kanguru ????????
Sbs de sarim bile yapilamio dogru durust abi boşver ???? bi çok kisi o isi normal modda halledio zatenDriptip te aromaya yönelik olacak diye bilgim var. 3.5 civarı herhalde. Tam kesin bilgi değil yalnız.
Aynen. Deck ve cam bağlantısı dışında yiv yok.
Yüzükte stoper yok ama çok az bi oranla daha kısa, moda sıkışmıyor (prototip üzerinden bilgi veriyorum).
Kanguru modlarda modu çıkarmak sorunsuz ama camı çıkarmak biraz sorun yarattı. Decki tam tutamadım.
Normal modlarda ise camı çıkarmak veya atoyu çıkarmak sorun olmadı.
işte emtiyelci bakış açısı ben daha pişmedim üstad ????Kanguru için tavsiye istersen al derim.
Bir tane atoyla kullanmıyonki modu
benim sarım için vaporesso tarot nanom var sarım tabı niyetine kullanıyom zatiSbs de sarim bile yapilamio dogru durust abi boşver ???? bi çok kisi o isi normal modda halledio zaten
Teşekkür ederim bilgi icin ????
eloğlu ???? ???? ????
böyle foti atmak bize ne zaman nasiptir hocam
Al işte komutanda gözümüze gözümüze sokuyo, günahtır yapma????
Teee baslarda bi yerlerde benim olmam lazim ama gorukmuyorum
Ana atomizerim majör V2, cam patlamaları hariç sorun yaşamadım. Pleksi tüp ile hiç sorun yaşamadım.önceki atonun aksine sorunsuz bir atomizere kavuşmak yakındır.
Heh iste o. O yuzden bana ilk gelcek ????Öndeki kısa pantolonlu emtiyelci sen değil misin ????