• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başka bir ortamda bir üstadımızın yaptığı yorumu sizlerle paylaşmak istedim. Durumu gayet net özetlemiş :D

"
Biz Türkler ne kadar heyecanlı ve okumayı sevmeyen insanlarız.
Altı üstü atomizer alacağız.
Sanki aldığımız her atomizer mükemmel çıktı.
Sanki hiç beğenmeyip atomizer satmadık.
Sanki hiç satılmayınca çöpe atomizer atmadık.
Günlerce kargo gümrük beklemeden, sorun yaşadığında 2-3 gün içerisinde çözüm bulabileceğin ato işte.
Al, beğenmezsen satarsın. Altı üstü 50, bilemedin 100₺ zar edersin
."

Driptip te aromaya yönelik olacak diye bilgim var. 3.5 civarı herhalde. Tam kesin bilgi değil yalnız.
Aynen. Deck ve cam bağlantısı dışında yiv yok.
Yüzükte stoper yok ama çok az bi oranla daha kısa, moda sıkışmıyor (prototip üzerinden bilgi veriyorum).
Kanguru modlarda modu çıkarmak sorunsuz ama camı çıkarmak biraz sorun yarattı. Decki tam tutamadım.
Normal modlarda ise camı çıkarmak veya atoyu çıkarmak sorun olmadı.
Sbs de sarim bile yapilamio dogru durust abi boşver ???? bi çok kisi o isi normal modda halledio zaten
Teşekkür ederim bilgi icin ????

Şehrimin numarasına(12) benden önce talip olan olduysa söylesin anlaşalım :) Liste olacaksa 12 numarayı bana yazınız.

Belcapp yeni dökümlerde clear olacakmış, buzlu olsaydı kullanamazdım. Diş sıyırması, ve kullanımda zorluğu olmazsa atomizer çoğu insanı mutlu edecektir.

Aroma odaklı bir şey olacak gibi duruyor, chimney ebatı ve yapısı buna işaret ediyor. Az parçalı, önceki atonun aksine sorunsuz bir atomizere kavuşmak yakındır.

Geri