yaşıyon mu senSelamınaleyküm dostlar güzel insanlar
Nöörüyonuz
Aleyküm selam,nerelerdesin sen ????Selamınaleyküm dostlar güzel insanlar
Nöörüyonuz
Talep başlığı açılsın mı, sıra olalım mı artık. Ne diyonuz @Uzi Mods , @Koba ?
Komutan @comandante içtimayı siz mi alırsınız yine?
Hayırdır abi, yılsonu planları mi değişiyor yoksa ????Majör sen nelere kadirsin ,ölüyü bile diriltirsin.
Yok be kardeşim yıl sonuna kadar Do Majöre kadar bile çıkarım..Hayırdır abi, yılsonu planları mi değişiyor yoksa ????
Bu arada bazı arkadaşlar seni dışlayarak ketenpereye getirmeye çalışıyorlar gibim geldi sankim bana.,merak etme en kötü ihtimal benim 20 nomram senindir.Majörler tükenmiş ama yolculuk minöre ☺ Gazan mübarek olsun abi ????
şımartma şunu üstat. sonra başımıza çıkıyoBu arada bazı arkadaşlar seni dışlayarak ketenpereye getirmeye çalışıyorlar gibim geldi sankim bana.,merak etme en kötü ihtimal benim 20 nomram senindir.
Sen benden eski tanıyorsun pek şimaracak kardeşimize benzemiyor ,şımarsa bile bu ona yakışır sanki dostum...şımartma şunu üstat. sonra başımıza çıkıyo
Ve alenynâ aleyküm selâm , gecen etiket yapmaya calistik bir konuda ama olmadi. Saglik sihat iyidir insallah, hos geldinSelamınaleyküm dostlar güzel insanlar
Nöörüyonuz
????????????????Bu arada bazı arkadaşlar seni dışlayarak ketenpereye getirmeye çalışıyorlar gibim geldi sankim bana.,merak etme en kötü ihtimal benim 20 nomram senindir.
@Namca 'm cevabını vermiş ????????şımartma şunu üstat. sonra başımıza çıkıyo
Beni düşündüren iki husus var
•Driptip ic capi ve uzunlugu ne olacak?
Bir önceki seriye göre en azindan 3.2 ~3.5 mm ic capa sahip olursa daha iyi olur kanaatindeyim
•Anladigim kadariyla bellcap yivi disinda baglanti yok baca uzerinde yiv goremedim fotolardan oyle görünüyor...
Atoyu sokmek istedigimizde yüzükte bir stoper yoksa bazi modlara atolar sıkışabiliyor sökerken atoyu ayirmak gerekecek gibi duruyor stoper mevcut mu?
@comandante abi prototip te olsa kullanan biri olarak yorumun nedir
tam da kanguru almaya niyetlenmiştimKanguru modlarda modu çıkarmak sorunsuz ama camı çıkarmak biraz sorun yarattı. Decki tam tutamadım.
Bahane Üretim Merkezindemi çalışıyontam da kanguru almaya niyetlenmiştim