• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beni düşündüren iki husus var
•Driptip ic capi ve uzunlugu ne olacak?
Bir önceki seriye göre en azindan 3.2 ~3.5 mm ic capa sahip olursa daha iyi olur kanaatindeyim
•Anladigim kadariyla bellcap yivi disinda baglanti yok baca uzerinde yiv goremedim fotolardan oyle görünüyor...
Atoyu sokmek istedigimizde yüzükte bir stoper yoksa bazi modlara atolar sıkışabiliyor sökerken atoyu ayirmak gerekecek gibi duruyor stoper mevcut mu?
@comandante abi prototip te olsa kullanan biri olarak yorumun nedir

Beni düşündüren iki husus var
•Driptip ic capi ve uzunlugu ne olacak?
Bir önceki seriye göre en azindan 3.2 ~3.5 mm ic capa sahip olursa daha iyi olur kanaatindeyim
•Anladigim kadariyla bellcap yivi disinda baglanti yok baca uzerinde yiv goremedim fotolardan oyle görünüyor...
Atoyu sokmek istedigimizde yüzükte bir stoper yoksa bazi modlara atolar sıkışabiliyor sökerken atoyu ayirmak gerekecek gibi duruyor stoper mevcut mu?
@comandante abi prototip te olsa kullanan biri olarak yorumun nedir

Driptip te aromaya yönelik olacak diye bilgim var. 3.5 civarı herhalde. Tam kesin bilgi değil yalnız.
Aynen. Deck ve cam bağlantısı dışında yiv yok.
Yüzükte stoper yok ama çok az bi oranla daha kısa, moda sıkışmıyor (prototip üzerinden bilgi veriyorum).
Kanguru modlarda modu çıkarmak sorunsuz ama camı çıkarmak biraz sorun yarattı. Decki tam tutamadım.
Normal modlarda ise camı çıkarmak veya atoyu çıkarmak sorun olmadı.

Geri