• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zamanında severek kullandığım Troy 1x V3 Rba'yı satma sebebim cam tank sistemi olmuştu yedek camda vardı yinede satmıştım, yeni majoru görünce ona benzettim sistemi, bunda sök tak daha kolay olacağını tahmin ediyorum, Ama yivler zamanla bozulacağı için topcam yerine kadar komple cam olduğu için soğudum açıkçası :(
Almayı düşünürsem en az 5 adet yedek cam tank almam gerekecek, fazla masraf olacak bilmiyorum yani hayırlısı olsun diyelim.

Yivli deck mi yivli tank mi ikileminde kalın dişli yiv olduğu sürece hepsini kabul edilir buluyorum. Deck yivli olunca daha şık oluyor atomizer ama üretim kolaylığı daha ucuz parça olması açısından da tankta olması çok kötü bir seçenek değil.
Önceki serilerde Micro claptonlar ile çok yoğuşma oluyordu chimney genişliği yüzünden . Umarım bu sefer olmaz :)

Aroma açısından üzmez gibi duruyor valla hocam. Benim için önemli olan atomizerin kullanım kolaylığı ve belli bir standartı olması. V2de yaşananlar yaşanmasın yeter :)

Bu konuda benim icin 1 tane atomizer var, spica pro. Sizin cekincenizi anliyorum ama soylede bir durum var denemeden anlayamayiz. Misal ion v2 de herkes ove ove bitiremedi ama icimi bana uymadi mevcut genis chimney ve deckden dolayi, bana daha kucuk olanlar geliyor cunku ve bunu denemeden bilemezdik, isin kotusu buna tam olarak deginen kimsede olmadi. Konuyu cok dagitmadan , bu arkadastaki ilk izlenimim ufak bir yanma odasi ve oval, hilmi bunu sevdi :) kronik bir sorun yoksa benim evladiyelikler arasina girer, hatta cok seversem spica gibi ikilerim :)

öyle olacak (y) ve hatta stok ve talep durumuna göre yurtiçi genel satışa çok daha geç açılabilir. Çünkü yurtdışı satışta bizim ön siparişle birlikte başlamış olacak.

Sihirli Buhar ailesinin bir üyesi olmak zaten ayrıcalıktı üstat. Bu daha da pekiştirdi :)
Ayrıca yurtiçi satış için atomizer kalacağına inanmıyorum ben.
Alamayanlar, alıpta beğenmeyenlerin satmasını bekleyecek mecburen :D

Bu konuda benim icin 1 tane atomizer var, spica pro. Sizin cekincenizi anliyorum ama soylede bir durum var denemeden anlayamayiz. Misal ion v2 de herkes ove ove bitiremedi ama icimi bana uymadi mevcut genis chimney ve deckden dolayi, bana daha kucuk olanlar geliyor cunku ve bunu denemeden bilemezdik, isin kotusu buna tam olarak deginen kimsede olmadi. Konuyu cok dagitmadan , bu arkadastaki ilk izlenimim ufak bir yanma odasi ve oval, hilmi bunu sevdi :) kronik bir sorun yoksa benim evladiyelikler arasina girer, hatta cok seversem spica gibi ikilerim :)
ben spica deneyemedim ancak küçük yanma odalı "hastur mini mtl" deneme fırsatım oldu. bahsettiğim atomizerde yanma odası küçük, baca da dar idi. driptip bacadan da dardı. yanlış hatırlamıyorsam baca 2,5 mm driptip 1,5 ya da 2 mm arası bir değerde idi ve kronik olarak ağza likit akıtması vardı. baca ile aynı genişlikte driptip takınca sorun ortadan kalktı.

demek istediğim küçük yanma odası; baca ve driptip uyumlu olduğu sürece güzel.

ben ion v2 me kardeş alıcam bu atomizeri...

Sihirli Buhar ailesinin bir üyesi olmak zaten ayrıcalıktı üstat. Bu daha da pekiştirdi :)
Ayrıca yurtiçi satış için atomizer kalacağına inanmıyorum ben.
Alamayanlar, alıpta beğenmeyenlerin satmasını bekleyecek mecburen :D
Mutlaka beğenmeyen ve satan olacaktır. Çok da normal.

Ato takımına, forvet değil ama iyi bir orta saha oyuncusu alacağını bilen, küçük deck küçük coiller kuran, az parçalı pratik ato tercih eden buharcilar muhtemelen sevecektir.

Eh tabi ki bir de fiyat/performans dengesi var...

Bekleyip göreceğiz.

Mutlaka beğenmeyen ve satan olacaktır. Çok da normal.

Ato takımına, forvet değil ama iyi bir orta saha oyuncusu alacağını bilen, küçük deck küçük coiller kuran, az parçalı pratik ato tercih eden buharcilar muhtemelen sevecektir.

Eh tabi ki bir de fiyat/performans dengesi var...

Bekleyip göreceğiz.

İlla ki
Her atonu kendine has bir tarzı, her kullanıcının da kendine özel beklentileri var.
Birebir uyuşması zor muhakkak. Çok titiz olanlar zaten zor memnun oluyorlar.
Önemli olan emeğe saygı ilk başta.
Muhakkak ki üretici tasarım sürecinden başlayarak imalat safhası dahil birçok fikir ve test yapıyor.
Sonuçta, gökten zembille inmiyor.
Eleştirirken bunlarıda düşünmeli.
Son kontrol ve sipariş/satış aşamasına da özel bir dikkat göstermek gerekiyor @Uzi Mods

Ama birçok kıstası karşılayacağına ve büyük bir kesimi memnun edeceğine inanıyorum.

Son düzenleme:
Şahsi Fikrimdir

Bir kullanıcı olarak bir atomizerde benim için önemli olan hususlar şunlardır

- Buharı soğuk, içimi doyurucumu
- Sıkı içimlimi
- Likit varken decke erişebiliniyormu
- Kurulumu basitmi, kullanım ve temizlik kolaylığı varmı,
- Benim kullandığım likitleri güzel veriyormu

Bunun dışında kalan güzelliği, kalitesi, ağırlığı, f/p olup olmaması hep ayrıntıdır benim için.
Tamamlayıcıdır sadece.
Aslolan kullanırken keyif vermesi
Ve bu atomizerden keyif aldım
Nokta :)

Ben 2 ve üstü sarım kullanamıyorum majoru, 1.5mm 7tur 27ga sarıyorum 0.88-0.9 ohm. 2nin üzerinde çap uygularsam pamuk fazla geliyor deliklere ve çekilme yapıyor sonrası malum akıntı. yuvaya giriş pamuklarında inceltme mi yapıyorsunuz?

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri