azash
Council
Aynen Üstat.GTA benzeri mi deck, tam anlayamadım. Hele besleme ayarı yok kısmını okuyunca, acaba dedim, yükseltilmiş deck mi, pamuğu yuvalardan içeri salındırıveriyor muyuz?
Aynen Üstat.GTA benzeri mi deck, tam anlayamadım. Hele besleme ayarı yok kısmını okuyunca, acaba dedim, yükseltilmiş deck mi, pamuğu yuvalardan içeri salındırıveriyor muyuz?
Aroma açısından üzmez gibi duruyor valla hocam. Benim için önemli olan atomizerin kullanım kolaylığı ve belli bir standartı olması. V2de yaşananlar yaşanmasın yeter
öyle olacak ve hatta stok ve talep durumuna göre yurtiçi genel satışa çok daha geç açılabilir. Çünkü yurtdışı satışta bizim ön siparişle birlikte başlamış olacak.
ben spica deneyemedim ancak küçük yanma odalı "hastur mini mtl" deneme fırsatım oldu. bahsettiğim atomizerde yanma odası küçük, baca da dar idi. driptip bacadan da dardı. yanlış hatırlamıyorsam baca 2,5 mm driptip 1,5 ya da 2 mm arası bir değerde idi ve kronik olarak ağza likit akıtması vardı. baca ile aynı genişlikte driptip takınca sorun ortadan kalktı.Bu konuda benim icin 1 tane atomizer var, spica pro. Sizin cekincenizi anliyorum ama soylede bir durum var denemeden anlayamayiz. Misal ion v2 de herkes ove ove bitiremedi ama icimi bana uymadi mevcut genis chimney ve deckden dolayi, bana daha kucuk olanlar geliyor cunku ve bunu denemeden bilemezdik, isin kotusu buna tam olarak deginen kimsede olmadi. Konuyu cok dagitmadan , bu arkadastaki ilk izlenimim ufak bir yanma odasi ve oval, hilmi bunu sevdi kronik bir sorun yoksa benim evladiyelikler arasina girer, hatta cok seversem spica gibi ikilerim
Mutlaka beğenmeyen ve satan olacaktır. Çok da normal.Sihirli Buhar ailesinin bir üyesi olmak zaten ayrıcalıktı üstat. Bu daha da pekiştirdi
Ayrıca yurtiçi satış için atomizer kalacağına inanmıyorum ben.
Alamayanlar, alıpta beğenmeyenlerin satmasını bekleyecek mecburen
Mutlaka beğenmeyen ve satan olacaktır. Çok da normal.
Ato takımına, forvet değil ama iyi bir orta saha oyuncusu alacağını bilen, küçük deck küçük coiller kuran, az parçalı pratik ato tercih eden buharcilar muhtemelen sevecektir.
Eh tabi ki bir de fiyat/performans dengesi var...
Bekleyip göreceğiz.
ben 28-30 ga kanthal 2,5 mm 6-8 tur arası yaklaşık +- 1,5 ohm civarı kullanıyorum zaten@Koba ve @comandante üstadlar benim merak ettiğim bir diğer konu da:
sarımlarımı genelde 2,5 mm 27ga kanthal ile 6-7 tur hafif aralıklı.
bu atomizerde daha küçük çap ve daha az tur ile yapılması mı daha iyi olur sizce?
Pastafaryan Kongresin'den
Araya benide kaynat????Ön Sipariş Listesi
1. comandante
2. comandante
3. comandante
4. comandante
5. comandante
.
.
.
99. comandante
özel no isteyen cüzi bi ücret karşılığında (100$) bana müracaat etsin
Abe ne güzel görünüyor. Bi dal alalım????
uuu ahşap kutu olacak desenizearkadaşlar camlar görsellerdekiler değildir. Şeffaf olarak kalıbını yapıyoruz görseli daha farklı olması için ve renkli seçenekler olacaktır
Demio adam ne zorluon sende ????uuu ahşap kutu olacak desenize