• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haftalardir darliyorum konuda belgesi var alamadim ????????

aklimda bir soru daha var: simdi ahsap kutu olacak mi? Olacaksa fark ne olur?

yarin mi basliyoruz liste yapmaya?????????

kafamda deli sorular
Gazi kardeşim ben @Uzi Mods un yerinde olsam listeyi kaale alırken bu başlıkta en fazla vakit geçirip mübarek Ramazan'da meraktan tırnaklarını yiyip orucunu sakatlayan majorseverlere öncelik tanırdım, ama sanırım yine liste yapılacak umarım liste çok kalabalık olmadan stoktakilere yetisiriz. ;)

Gazi kardeşim ben @Uzi Mods un yerinde olsam listeyi kaale alırken bu başlıkta en fazla vakit geçirip mübarek Ramazan'da meraktan tırnaklarını yiyip orucunu sakatlayan majorseverlere öncelik tanırdım, ama sanırım yine liste yapılacak umarım liste çok kalabalık olmadan stoktakilere yetisiriz. ;)
Ben ilk olarak foruma ozel stok acilip sonra piyasa surelecegine inaniyorum.

not: mesaj subliminal mesaj icermektedir ????

Şu bellcapi clear yapılsın nolur, buzlu çok da güzel olmuyor :D bir de hava ayar yüzüğü altındaki oringler en kalitelisinden olsun viton falan. Hava kaçağı olmasın fıldır fıldır dönmesin. Alttan doluma daha olumlu bakıyorum herzaman. Aroması başarılı olursa neden olmasın :) geç olsun ama sorunsuz olsun nolur :D @murcix biliyor majör karşıtı biriyim esasında v2 sonrası ama lanet olsun içimdeki yeni çıkan atoya karşı heyecana :D aha dayıya sor @murcix :D
Üzerine epey konuştuğumuz konu ???? bilmeyen arkadaşlar olacaktır tabi ki ama direkt olarak majör karşıtı değilsin, aksine kullanmak için çok çabaladın ki senin yorumların ve taleplerin çok haklıydı. Sürecin dışında kalarak değil içinde ve etkin olarak eleştiri getirmiştin.

Bu kez hazırlıklar daha dikkatli ve özenli görünüyor. Prototip kullanıcılarının yorumlarından da potansiyeli olan ve kullanıcı dostu bir ato geldiği belli. Ben de senin gibi geç olsun kusursuz olsun düşüncesindeyim ki sanırım bu kez öyle olacak.

Paylaşılan bellcap benim de hoşuma gitmedi. Benzer yapıda çok ato kullandım ve mat/buzlu görünümden hoşlanmıyorum. Hatta bazı bellcapler likit varken parlak görünür ama likit azaldıkça matlaşır ki onu bile sevmiyorum. Umarım berrak yapılır ve beyaz o-ringler ile bütünlük sağlanır. (Şeffaf o-ringler çabuk sararıyor)

3 hava girişi olan bir ato olduğu için ve çapları birbirinden epey farklı olduğu için kullanıcı zaten birkaç denemede kendine uygun sıkılık ayarını bulur, dolayısıyla kullanıcının yüzük ile çok fazla işi olmayacağı düşünülürse yüzüğü sıkı tutacak bir oringi tercih edilmesi isabetli olacaktır.

Tek parça ilginç bir 510 kullanıldığı için ohm çok çok stabil olacaktır. Önceki deck altında yoğuşma/sızma birikince silip temizlemek gerekiyordu ohm stabilitesi için.

Performansı iyi not almış, nihai ürünün görünümü de daha iyi olursa önden sıra kapmaya çalış bence ????

Üzerine epey konuştuğumuz konu ???? bilmeyen arkadaşlar olacaktır tabi ki ama direkt olarak majör karşıtı değilsin, aksine kullanmak için çok çabaladın ki senin yorumların ve taleplerin çok haklıydı. Sürecin dışında kalarak değil içinde ve etkin olarak eleştiri getirmiştin.

Bu kez hazırlıklar daha dikkatli ve özenli görünüyor. Prototip kullanıcılarının yorumlarından da potansiyeli olan ve kullanıcı dostu bir ato geldiği belli. Ben de senin gibi geç olsun kusursuz olsun düşüncesindeyim ki sanırım bu kez öyle olacak.

Paylaşılan bellcap benim de hoşuma gitmedi. Benzer yapıda çok ato kullandım ve mat/buzlu görünümden hoşlanmıyorum. Hatta bazı bellcapler likit varken parlak görünür ama likit azaldıkça matlaşır ki onu bile sevmiyorum. Umarım berrak yapılır ve beyaz o-ringler ile bütünlük sağlanır. (Şeffaf o-ringler çabuk sararıyor)

3 hava girişi olan bir ato olduğu için ve çapları birbirinden epey farklı olduğu için kullanıcı zaten birkaç denemede kendine uygun sıkılık ayarını bulur, dolayısıyla kullanıcının yüzük ile çok fazla işi olmayacağı düşünülürse yüzüğü sıkı tutacak bir oringi tercih edilmesi isabetli olacaktır.

Tek parça ilginç bir 510 kullanıldığı için ohm çok çok stabil olacaktır. Önceki deck altında yoğuşma/sızma birikince silip temizlemek gerekiyordu ohm stabilitesi için.

Performansı iyi not almış, nihai ürünün görünümü de daha iyi olursa önden sıra kapmaya çalış bence ????
Üstad bu yaz Türkiye'ye gelme ihtimalin var mı? En azından majör hatrina gelirsin belki :rolleyes:

Yok yok, konuda yorumunuz var, olmaz almak lazim :D

Isin sakasi ben deck ve chimneyi cok begendim. Boyut olarak ion v2 den kucuk bir chimney yapisi var gibi duruyor ki, buda istenilen performansi verecegi yonunde :)
Aroma açısından üzmez gibi duruyor valla hocam. Benim için önemli olan atomizerin kullanım kolaylığı ve belli bir standartı olması. V2de yaşananlar yaşanmasın yeter :)

@roadless çok istiyorum, fena özledim sevdiklerimi ????
Geçen yıl karantina önlemleri vs gelemedik bu yıl da temmuz sonuna kadar zorunlu haller dışında giriş çıkış izni yok. Belki sonrasında herşey yolunda giderse kesin gelirim.

Ato özelinde ise ben gelemezsem, o gelir belki ????

Bellcap için yazdıklarının altına imzamı atarım abi :) bellcapler Steamtuners'a yaptırılsın şöyle ultem ve clear :D mükemmel olur valla :)

Onun dışında alttan alttan takip ediyorum :)

Yok yok, konuda yorumunuz var, olmaz almak lazim :D

Isin sakasi ben deck ve chimneyi cok begendim. Boyut olarak ion v2 den kucuk bir chimney yapisi var gibi duruyor ki, buda istenilen performansi verecegi yonunde :)
İon V2 4ml ve Prototipi aynı anda deneme şansı buldum. Yanma odası gerçekten daha küçük prototipte. Neredeyse baca küçüklüğü İon S e yakn.
İon V2 de baca epey heybetli.
Zaten tarzları da bence farklı atolar. İonV2 ye daha kalın, özellikli teller daha yakışıyor.
Yeni ato daha minimal coilleri, daha az pamuğu sever bir yapıda.

@comandante hocam, @azash hocam görsellerden net anlaşılmıyor, iki sualim olacak:
* Bellcap-deck bağlantısı yivli mı, geçmeli mı?
* Likit kontrol ayarlaması yapılabiliyor mu (eskisi gibi driptip'ten), sabit mı?
1,5mm-2mm sarımlar tercih ettiğimden baca ve deck yapısı tam benlik olmuş. Lakin sivri kubbe bellcap hoş gõrünmedi gõzüme. Bellcap'ler henüz üretilmediyse şayet ve de olanaklar dahilinde farklı bir tasarım daha iyi olurdu kanaatimce.
IMG_20210421_001445.jpg
Üst kısım bu şekilde iki kademeli olabilir örneğin.

@comandante hocam, @azash hocam görsellerden net anlaşılmıyor, iki sualim olacak:
* Bellcap-deck bağlantısı yivli mı, geçmeli mı?
* Likit kontrol ayarlaması yapılabiliyor mu (eskisi gibi driptip'ten), sabit mı?
1,5mm-2mm sarımlar tercih ettiğimden baca ve deck yapısı tam benlik olmuş. Lakin sivri kubbe bellcap hoş gõrünmedi gõzüme. Bellcap'ler henüz üretilmediyse şayet ve de olanaklar dahilinde farklı bir tasarım daha iyi olurdu kanaatimce.
Ekli dosyayı görüntüle 52817
Üst kısım bu şekilde iki kademeli olabilir örneğin.
Bellcap alttan yivli bağlantı. Kolay tutan, kolay açılıp kapanan bir yapıda.
Likit kontrol yok. Sabit.
Hem 2.0 mm hem 1.5 mm sardım. Hatta 1.5 mm de pamuğu az koymuşum epey fokurdama oldu ama akitmadı.

Topcap olmaması, vidalarına yanına duvar eklenmemesi, sanırım cam alt bölümü yivli eğer yivliyse vaz geçebilirim, onun haricinde içimi güzel olacağına inanıyorum ama kafam çok karıştı :(

Kubbe uzunluğunun nedeni alttan likit doldururken bacanın topcapden ayrılmamasını sağlaması, yanma odası vidalı olduğundan dolum yaparken bellcap bacanın oringleri ile hareket ediyor ve doldurulan likitin dışarı akmamasını sağlıyor.

İda rba tarzı bir kullanımı mı var acep? Kubbeyi yukarı kaldır alttan likiti doldur devam et şeklinde?

Yedek belcap şart yinede

Geri