• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yanlış görmediysem Drop Kit'ten daha da dar yanma odası. Tipi hiç hoşuma gitmedi atomizerin,ama içim zevki iyiyse ve dediğiniz gibi aroması Drop Kit'ten daha iyiyse şans verilir. :)
@Samet kardeşim. ben majörist bi adamım, biliyorsundur.
pek te tarafsız değilim aslında. ve aroma ile pek aram yok. tütün ağırlıklı içerim çoğunlukla.
tek istisnalarım bf reisen ve candybeca.
o yüzden tütünden sonra bu iki likit ile denedim.
aynı anda v1 dropkit ve bunda aynı sarım ve şekilde içtim.
yeni ato bu kadar küçük bir baca ile majörün kıstaslarını karşılayıp, aromada üstüne bile çıktı benim gözümde
ben içiminden keyif aldım ve doygunluğu beni çok tatmin etti

tabiki bunlar benim yorumum. sen beğenmeyebilirsin sonuçta. :)

tesekkur ederim @comandante ustad. Alttan dolumdan kacardim ama bunu illa alicam ????????

Kiskanma @MoNoT10 ustad biliyorsun ki emtiyelci forum yuzunden mtlci oldum ve cok acemiyim. Bu konuda cenin sayilirim ????????????
Kiskandigim falan yok hocam benim ben lokasyon kurbaniyim istanbul da büyüdüm ama Babamın işleri geregi ve memleketim olmasi sebebinden kaldım buralarda yoksa o ato bana gelirdi
Ama sana bi tavsiye oyle iki resim paylasti deyü inanma komtana sen iki dk once yazdigini unutuyo???? bugun bizzat yasadik ????

Ha alttan dolum ato her zaman +1 mtl de herkes sevmese de ????

Majör v2 de çok hayal kırıklığına uğramıştım. 2 adet aldım ikisini de elden çıkardım. Her haliyle çok aceleye getirilmiş idi. Umarım bu öyle olmaz. Bu kez direk saldırmayıp önce yorumları görecem. Majör 1 ya da majör 1..1 gibi bişey çıkar umarım ortata. Hatta ramazan direk onlardan üretip,satsa bence daha iyi olurdu ????. Tabi bunlarda benim görüşlerim. Ortada emek var ellerine sağlık. Ama beklemekte de fayda var bence. Bakalım ne çıkacak ortaya.

Şu bellcapi clear yapılsın nolur, buzlu çok da güzel olmuyor :D bir de hava ayar yüzüğü altındaki oringler en kalitelisinden olsun viton falan. Hava kaçağı olmasın fıldır fıldır dönmesin. Alttan doluma daha olumlu bakıyorum herzaman. Aroması başarılı olursa neden olmasın :) geç olsun ama sorunsuz olsun nolur :D @murcix biliyor majör karşıtı biriyim esasında v2 sonrası ama lanet olsun içimdeki yeni çıkan atoya karşı heyecana :D aha dayıya sor @murcix :D

Şu bellcapi clear yapılsın nolur, buzlu çok da güzel olmuyor :D bir de hava ayar yüzüğü altındaki oringler en kalitelisinden olsun viton falan. Hava kaçağı olmasın fıldır fıldır dönmesin. Alttan doluma daha olumlu bakıyorum herzaman. Aroması başarılı olursa neden olmasın :) geç olsun ama sorunsuz olsun nolur :D @murcix biliyor majör karşıtı biriyim esasında v2 sonrası ama lanet olsun içimdeki yeni çıkan atoya karşı heyecana :D aha dayıya sor @murcix :D

Evet @Nacruno geldiyse tamamdir, bu ato alinmali , gozuken o :)

Geri