• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam atomizerin +kutbunun alt vidası kısa kalıyor. Bende de atomizeri görmedi mod bayağı uğraştım 4 kere dağıttım topladım. En son + kutbunun alt vidasını biraz gevşek sıktım. Şu an sallanıyor ama görüyor mod. Gerçi ne kadar kaliteli bir içim olur onu bilemem. Hayal kırıklığına uğradım açıkcası bu konuda.

Hocam atomizerin +kutbunun alt vidası kısa kalıyor. Bende de atomizeri görmedi mod bayağı uğraştım 4 kere dağıttım topladım. En son + kutbunun alt vidasını biraz gevşek sıktım. Şu an sallanıyor ama görüyor mod. Gerçi ne kadar kaliteli bir içim olur onu bilemem. Hayal kırıklığına uğradım açıkcası bu konuda.
ohm atlar öyle
o arada kalan bosluga elinizdeki en ince kanthal teli 1-2 tur sarıp öyle vidalayın

Tam onu yapıcaktım bende. Pul bulurum altına beslemek için. Ohm atlar öyle diyosunuz da 0.30 ohm atlaması her zaman olan bir şey değil hocam
hocam bosluk olursa eger 2 ohm bile olur gayet normal
hem tam temas hem tam sıkılık olmassa ohm atlar
siz tam temas için gevsetmişsiniz normal
dediğim gibi ince kanthal et ile o vidayı sokup 2 tur guzelce sarın
biraz uzun kesin tel uclarını
sonra sonuna kadar sıkın
artan az tel uclarını o vidanın üzerine güzelce yerleştirin
sonra alt baseyi kanırtacak kadar sıkın

Majorüm bugün geldi,@Uzi Mods Ramazan kardeşim, Eline sağlık aroma ve içimi güzel herşey güzel, ufak tepek makina izleri olsada sorun değil, ürün on numara ,Drop kit daha denemedim onunda iyi olacağına inanıyorum.
Akıtma sızma yok
Ohm atlama yok, Ohm sabit
Malzemesi ve dizaynı güzel
Serin buhar tam mtl atomizer
Çok seçenek var
Tipi güzel, kutu içeriği güzel ve çok Oring seçeneği ve drop kit pakete dahil olması güzel
Herşey çok güzel, Yalnız Ne yaptıysam Hava kaçağını önleyemedim, Tüm oringleri denedim Deck iyi sıkıştırdım ve Hava ayar yüzüğünü tüm yönlerini denedim kapalı yönünde denedim Hava kaçağı keyfimi kaçırdı Yardımcı olursan sevinirim
Tek derdim hava kaçağını önlemek, çeksende üflesende hava kaçağı var
Teşekkürler şimdiden
Emeklerine sağlık.
Yardımını bekliyorum....

İki tan
Majorüm bugün geldi,@Uzi Mods Ramazan kardeşim, Eline sağlık aroma ve içimi güzel herşey güzel, ufak tepek makina izleri olsada sorun değil, ürün on numara ,Drop kit daha denemedim onunda iyi olacağına inanıyorum.
Akıtma sızma yok
Ohm atlama yok, Ohm sabit
Malzemesi ve dizaynı güzel
Serin buhar tam mtl atomizer
Çok seçenek var
Tipi güzel, kutu içeriği güzel ve çok Oring seçeneği ve drop kit pakete dahil olması güzel
Herşey çok güzel, Yalnız Ne yaptıysam Hava kaçağını önleyemedim, Tüm oringleri denedim Deck iyi sıkıştırdım ve Hava ayar yüzüğünü tüm yönlerini denedim kapalı yönünde denedim Hava kaçağı keyfimi kaçırdı Yardımcı olursan sevinirim
Tek derdim hava kaçağını önlemek, çeksende üflesende hava kaçağı var
Teşekkürler şimdiden
Emeklerine sağlık.
Yardımını bekliyorum....
İki tane kalin oring var onlari takinca duzeliyor

Sadece standart chimney ile ultem drop kiti kullandım ve benim yaşadığım problemler şu şekilde:
1- Atomizerin standart chimneyi besleme için gevşettiğimde sallanıyor. Bunun normal olduğunu düşünmüyorum.
2- Camı sıkı tutması için kalın oringleri taktığımda drop kiti takması ve çıkarması büyük dert. Likit dolumu eziyet oluyor.
3- Drop kitte bacada likit birikiyor. Kendi driptipi takılı olduğunda likit ağıza geliyor. Geniş driptip takıp ağza gelme problemini çözdüm ancak bacada biriken likitten dolayı hışırdama oluyor.

Atomizerin aroması ve boğaz vurumu tatmin edici. O yönlerden bir problemi yok. Ancak kullanım açısından beni bir nebze soğuttu :) Aranızda bu problemleri yaşayan varsa nasıl giderdiğine dair bilgi rica edeceğim.

hocam bosluk olursa eger 2 ohm bile olur gayet normal
hem tam temas hem tam sıkılık olmassa ohm atlar
siz tam temas için gevsetmişsiniz normal
dediğim gibi ince kanthal et ile o vidayı sokup 2 tur guzelce sarın
biraz uzun kesin tel uclarını
sonra sonuna kadar sıkın
artan az tel uclarını o vidanın üzerine güzelce yerleştirin
sonra alt baseyi kanırtacak kadar sıkın

CHECK ATOMİZER VE ATOMİZER GÖRMEME SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR Bİ BAKIN HELE.

Kutu içinden çıkan U şeklindeki aparat ile deck altını sökün. Orada izolatörlü olan vida (+) kutup vidası olan, onu sökün elinize alın. ŞİMDİ DİKKAT EDİN O VİDANIN DİBİNE ELİNİZDE BULUNAN 26 GA VE ÜZERİ TELLERDEN 1 TUR YADA 2 TUR SARIN, (1 TUR BANA ÇÖZÜM OLDU) EVET VİDANIN KAFA ALTINA SARIN. SONRASINDA GAYET SIKICA VİDAYI YERİNE TAKIP SIKIN. Deck'in altından U aparat ile söktüğümüz parçayı takın. Sonra da bi çay yapın, kulağımı çınlatın.

HA BU ARADA, BENİM HAVA KANALI MOD ÜZERİNDE AYARLANABİLİYOR. İSTEYENE 500 GAYME'DEN SATARIM. HADİ SELAMETLE :)

Sürat kargo mağdurlarından biri de benim, kargo hala aktarmada bekliyor, telefonları açan yok, büyük ihtimal haftaya kalır benim kargo. Ama teslim alan kullanıcaların yaşadığı problemleri okudukça ne yalan söyleyeyim ben enseyi iyice kararttım. Açıkçası yok kutup vidasına tel sar, yok oring altına ip sar, ohm atlarsa dna mod al, ohm sabitle, hava ayar yüzüğünü alttan üsten törpüle, hava kaçağı varsa oring değiş, para bantları sar, atomizer iraden dışında kolayca ayrılıyorsa drop kit kullan vs.. falan uğraşmak istemem. Yıllarca klon atomizerler için atmadığımız takla kalmadı zaten, bunların çoğuyla uğraştık ama orjinal atomizer alıyorsam bu problemleri normal kabul etmem beklenmesin. Hele hele butik üretim olduğu söylenen bir atomizerde bu hatalar hiç beklenmez. Bu şartlarda fiyat/performans atomizeri olmaktan çıkar sadece fiyat atomizeri olur bence. Bu problemleri yaşarsam ben de iade etmek isterim. Temennim bu sorunları yaşamamam yönünde tabi..
Ayrıca problemlere çözüm üretme çabasında olan arkadaşları samimi buluyorum yanlış anlaşılmasın, onlara ve sundukları çözüm önerilerine saygım var..

Sadece standart chimney ile ultem drop kiti kullandım ve benim yaşadığım problemler şu şekilde:
1- Atomizerin standart chimneyi besleme için gevşettiğimde sallanıyor. Bunun normal olduğunu düşünmüyorum.
2- Camı sıkı tutması için kalın oringleri taktığımda drop kiti takması ve çıkarması büyük dert. Likit dolumu eziyet oluyor.
3- Drop kitte bacada likit birikiyor. Kendi driptipi takılı olduğunda likit ağıza geliyor. Geniş driptip takıp ağza gelme problemini çözdüm ancak bacada biriken likitten dolayı hışırdama oluyor.

Atomizerin aroması ve boğaz vurumu tatmin edici. O yönlerden bir problemi yok. Ancak kullanım açısından beni bir nebze soğuttu :) Aranızda bu problemleri yaşayan varsa nasıl giderdiğine dair bilgi rica edeceğim.
1 numaranın iki çözümü var aslında biri alttaki oringi daha kalın bir oringle değiştirmek, ikincisi üsttekini değiştirmek. ben alttakine paketteki en kalını taktım ama hala sallanıyor (yani driptipten sallarsanız alttan camın da hareket ettiğini görüyorsunuz). dropkitte böyle olmuyor çünkü chimney sabit :) yani hem üste hem alta kalın oring takmak lazım.
ben dışarıda farklı atomizerler kullandığım için pek sorun değil. ama üşenmeyip chimney oringi ile camın alt kısmına denk gelen oringi doğru ayarlayan olursa bilgilerini bekliyorum :)

Sürat kargo mağdurlarından biri de benim, kargo hala aktarmada bekliyor, telefonları açan yok, büyük ihtimal haftaya kalır benim kargo. Ama teslim alan kullanıcaların yaşadığı problemleri okudukça ne yalan söyleyeyim ben enseyi iyice kararttım. Açıkçası yok kutup vidasına tel sar, yok oring altına ip sar, ohm atlarsa dna mod al, ohm sabitle, hava ayar yüzüğünü alttan üsten törpüle, hava kaçağı varsa oring değiş, para bantları sar, atomizer iraden dışında kolayca ayrılıyorsa drop kit kullan vs.. falan uğraşmak istemem. Yıllarca klon atomizerler için atmadığımız takla kalmadı zaten, bunların çoğuyla uğraştık ama orjinal atomizer alıyorsam bu problemleri normal kabul etmem beklenmesin. Hele hele butik üretim olduğu söylenen bir atomizerde bu hatalar hiç beklenmez. Bu şartlarda fiyat/performans atomizeri olmaktan çıkar sadece fiyat atomizeri olur bence. Bu problemleri yaşarsam ben de iade etmek isterim. Temennim bu sorunları yaşamamam yönünde tabi..
Ayrıca problemlere çözüm üretme çabasında olan arkadaşları samimi buluyorum yanlış anlaşılmasın, onlara ve sundukları çözüm önerilerine saygım var..
Valla hocam kimisi sorun yaşamış kimileri çok memnun benimde kargo sebebi ile cam kırıldı beklemedeyim tabiki Dr sizde haklısınız aldığınız ürün sorunsuz olsun istiyorsunuz aynı düşüncedeyiz eğer uymayan birşey ve sorun olursa iade talebinde bulunursunuz olmadı

Majör fanı değilim ilk majörüm. Majörü yine duymuştum ama ramazan hocamı bu forum sayesinde tanıdım ki ato diye boru çıkarsın yine alırım artık orası ayrı :)
Öyle uzman da değilim bu konularda. Klon ya da orijinal 13-15 tank deneyimim oldu. Majör ile flash 23 e bir arkadaş buldum başka da ato aramam artık ikisi yeter. Yaşasın soğuk buhar :)
Cam dışındaki problemleri oringleri değiştirerek çözdüm kendi açımdan. Camı da bir kaç tane yedeklemeyi düşünüyorum. Ultem tank da çıkarsa ilerde şamda kayısı olur bu tank benim için.

Geri