• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kargo geldiginde ben isteydim gece 12 yi zor ettim. Eve gelene kadar butun gun burada yazilanlari okudum dedim harun ayvayı yedin bu arizalar sende cikarsa zaten son mermiyi bu atomizere sıktın bakalim ne yapican. Kargo posedini actim acarken anladimki camların kargoda kirilmasi cok normal cunku kutularin kapaklari kendiliginden aciliyor ve icinden atomizer firliyor. Hizli bir temizlik yaptim bol dua ile. standart sarim ve pamuklamadan sonra deneyimim en son expro 1.1 de bir kac firt bu soguklukta buhar deneyimim olmustu bunu cok sevdim. Aroma sahane denilemez tabi biraz kullanmak lazim buna yorum yapmak icin ohm okumama yada atlama gibi bir sorun yasamadim. Hava kacagi var ama ben zaten cok sıkı içemiyorum. Drop kiti henuz denemedim normal bacada cam biraz gevsek hissi veriyor ama camdan tutatarak modu kaldirabiliyorum.

Kargo geldiginde ben isteydim gece 12 yi zor ettim. Eve gelene kadar butun gun burada yazilanlari okudum dedim harun ayvayı yedin bu arizalar sende cikarsa zaten son mermiyi bu atomizere sıktın bakalim ne yapican. Kargo posedini actim acarken anladimki camların kargoda kirilmasi cok normal cunku kutularin kapaklari kendiliginden aciliyor ve icinden atomizer firliyor. Hizli bir temizlik yaptim bol dua ile. standart sarim ve pamuklamadan sonra deneyimim en son expro 1.1 de bir kac firt bu soguklukta buhar deneyimim olmustu bunu cok sevdim. Aroma sahane denilemez tabi biraz kullanmak lazim buna yorum yapmak icin ohm okumama yada atlama gibi bir sorun yasamadim. Hava kacagi var ama ben zaten cok sıkı içemiyorum. Drop kiti henuz denemedim normal bacada cam biraz gevsek hissi veriyor ama camdan tutatarak modu kaldirabiliyorum.

Hocam aynı durumda almışız kargoları. Ben kargo poşedini elime aldığımda içinde bir sürü şey vardı dışardan hissedince. Aha dedim renkli şeylerdende yolladı heralde ramazan hoca. Bi açtım kapaklar açılmış herşey saçılmış. Allahtan cam kırılmamış kargoda.

Arkadaşlar,
Sorun ve çözümler:
Deck sıkışması çözümü: Decik altındaki sıkma aparatını hava ayar yüzüğünü çıkarıp en büyük hava deliğine sokun bir eliinizle camı veya topcapi tutun diğer eliniz ile o aparat yardımı ile çevirin hemen açılıyor

Sıkı içim için, en ufak hava deliğinin yarısına getirip tam sıkı oluyor ama çok hassas ayarlamanız lazım fazla kapatınca hava kaçıyor tam açınca normal sıkı oluyor tam kapatınca yine hava kaçıyor, Yüzük sistemi çok ilginç olmuş acaba içinde hafif çıkıntılarmı var anlamadım gitti tam kapalıyken hiç hava karımaması lazım en azından sıkı olması lazım, oringten kaçırmıyor bunuda test ettim parmağınız ile hava kanalını kapatıp üfleyin veya çekin hava kaçağı yok gibi neredeyse deneyin görün..

Drop kit fokurdama sorunu: Pamuğu biraz kısa tutun fokurdama düzeliyor , yalnız hava kanalına likit sızıntısı olabiliyor, onun içinde denemelere devam ediyorum,
aklımda 2 tane daha pamuklama yöntemi var yarın deneyeceğim aksilik çıkmazsa,

1-drop kit fazla besleme yaptığı için pamuk kanalından aşağıya yoğun pamuk ile besleme alanını doldurup beslemeyi en aza indirip deneyeceğim

2-pamuğu havuza hafif girecek şekilde kısa keserek kalın pamuklama ile deneyeceğim

sök tak test etmekten yorulduğum için 2mm klavuz ile denedim hepsini, 2.5 mm klavuz ile denemedim belki çözümü 2.5 mm klavuz ile buluruz,
drop kitteki sorun besleme kanalı çok açık kalıyor fazla beslemeden dolayı fokurduyor benim tahminim bunlar, pamuğu kalın yapsan fokurduyor kısa tutsan veya tiftiklesen fokurdama geçiyor bu seferde bir süre sonra likit hava kanalına akıyor,görüş ve önerilerinizi bekliyorum...

Normal chimneyde herşey stabil...
1- denedim az önce, uyku tutmadı :D
Sonuç: Fokurdama biraz azaldı ama halen devam ediyor, son olarak 2 nci pamuklama kaldı, ondan umudum var akıtmadan başarabilirsem sorun çözülmüş olur , en kötü ihtimal pamuklamayı kısa tutunca düzeliyor akıtmadan başabilirsem hayırlısı ile :D

Kac
Kac Ga tel kac ohm sardiniz?

Hocam aynı durumda almışız kargoları. Ben kargo poşedini elime aldığımda içinde bir sürü şey vardı dışardan hissedince. Aha dedim renkli şeylerdende yolladı heralde ramazan hoca. Bi açtım kapaklar açılmış herşey saçılmış. Allahtan cam kırılmamış kargoda.
Sen adamsın, löpçük diye bırakmışsın yazıyı 9. Köye :)

İstanbul Avrupa tarafında olup da sorun yaşayan varsa benimle irtibata geçsinler birlikte çözelim.

arkadaşlar hale ohm oynamasını çözmüş degilim aynı şeyleri yazıp duruyorum ama şimdi teli güzelce sarıp vidalıyorum fazlalıklarını ucundan kesiyorum pamuklamayı güzelce yapıyorum , deck altındaki vidaları da güzelce sıktım ama hale ohm degişip duruyor varmı bu konuda yardımcı olabilecek

arkadaşlar hale ohm oynamasını çözmüş degilim aynı şeyleri yazıp duruyorum ama şimdi teli güzelce sarıp vidalıyorum fazlalıklarını ucundan kesiyorum pamuklamayı güzelce yapıyorum , deck altındaki vidaları da güzelce sıktım ama hale ohm degişip duruyor varmı bu konuda yardımcı olabilecek
selam
modunuz nedir hocam

Geri