• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kalın oringle takmayın zor çıkıyor :D
alt tarafını vapeband ile tutun, üstten çevirin, azıcık dönerse camdan döne döne çıkıyor

Tesekkur ederim,
Takili oringleri degistirmeden direkt likitleyip kurulumu yaptim. Ancak boyle bir sorun yasiyorum....
Atomizeri yeni alip kuracak arkadaslarin bu konuya dikkat etmesini oneririm. Yedek cam hala satista degil. Cam elinizde kalabilir...

Biraz atomizer ile vakit geçirmek gerekiyor sanırım.. ben dün bu haliyl kullanmam diye düşünüyordum ama sevmeye başladım diyebilirim şuan.. içim olarak tabi ki.. ama yine diyorum, boyle sorunların olmaması gerekirdi kanaatimce, yani ato geldikten sonra sarimini yapıp kullanması kalmaliydi tüketiciye; yok oringi idi yok cami, hava kaçağı idi vs uğraşmamasi gerekirdi yani..
Ama boğaz vurrumu hastası biri olarak ba yıl dımmm atomizere, aroma da cabası..
Ama yine diyorum, sorunlarla uğraşmak biraz can sıkabiliyor :/
Ve farklı sarimlarla farklı aparatlarla(ahşap kutu içerikleri) farklı likitlerle denemek gerekiyor.. velhasıl insan seviyor bir süre sonra..
Herkese hayırlı akşamlar..

Tesekkur ederim,
Takili oringleri degistirmeden direkt likitleyip kurulumu yaptim. Ancak boyle bir sorun yasiyorum....
Atomizeri yeni alip kuracak arkadaslarin bu konuya dikkat etmesini oneririm. Yedek cam hala satista degil. Cam elinizde kalabilir...
bende küçük oring takılı gelmişti. sizin ultem chimney sıkışmış belli ki :) dropkit tarzında chimneyi olan tankları takarken camla oringi paralel yapıp biraz yavaş takmak, sonuna kadar sıkmamak en güzel çözüm galiba. ben tahta kutu aldım ama çeliğe alışmışım ultemle kullanırken bir tedirginlik oluyor :)

bende küçük oring takılı gelmişti. sizin ultem chimney sıkışmış belli ki :) dropkit tarzında chimneyi olan tankları takarken camla oringi paralel yapıp biraz yavaş takmak, sonuna kadar sıkmamak en güzel çözüm galiba. ben tahta kutu aldım ama çeliğe alışmışım ultemle kullanırken bir tedirginlik oluyor :)

Ultem chimneyin disleri gus'larinki gibi.
Dediginiz gibi, nasil olsa likitledik diyip dis kaptirmis da olabilriim.

Majorüm bugün geldi,@Uzi Mods Ramazan kardeşim, Eline sağlık aroma ve içimi güzel herşey güzel, ufak tepek makina izleri olsada sorun değil, ürün on numara ,Drop kit daha denemedim onunda iyi olacağına inanıyorum.
Akıtma sızma yok
Ohm atlama yok, Ohm sabit
Malzemesi ve dizaynı güzel
Serin buhar tam mtl atomizer
Çok seçenek var
Tipi güzel, kutu içeriği güzel ve çok Oring seçeneği ve drop kit pakete dahil olması güzel
Herşey çok güzel, Yalnız Ne yaptıysam Hava kaçağını önleyemedim, Tüm oringleri denedim Deck iyi sıkıştırdım ve Hava ayar yüzüğünü tüm yönlerini denedim kapalı yönünde denedim Hava kaçağı keyfimi kaçırdı Yardımcı olursan sevinirim
Tek derdim hava kaçağını önlemek, çeksende üflesende hava kaçağı var
Teşekkürler şimdiden
Emeklerine sağlık.
Yardımını bekliyorum....
Sorunu çözdüm sayılır, komple parçalayıp tekrar kurdum sıkılık normale döndü ama çok hafif bir hava kaçağı kaldı ama rahatsız etmiyor, şuan içimi mükemmel
Drop kitide denedim efsane olmuş,
Anlamadığım tek sorun kaldı: aynı sarım ve pamuklama ile drop kiti takıp kullanınca hafiften fokurdama sesi geliyor sadece aynı sarıma normal chimney takınca olmuyor acaba pamuklamayımı değiştirmek gerekiyor drop kit için?
onuda çözeceğim inşallah ,
Fiyat performans olarak fiyatından fazlası var gerçekten hakettiği fiyatın yarı fiyatına satışa sunmuş olduğunuz ürün için çok çok çok teşekkür ederim, ayrıca herkese her konuda destek çıktığınız içinde çok teşekkür ederim kardeşim, başarılarının devamını dilerim ALLAH'tan

Ultem chimneyin disleri gus'larinki gibi.
Dediginiz gibi, nasil olsa likitledik diyip dis kaptirmis da olabilriim.
ben bastırıp denedim hocam parça sert nasıl olsa bu ultem parçayı çok kullanmam diye hoyrat davrandım, diş kaptırmak için çok büyük güçle zorlamak gerek :) muhtemelen son dişte sıkıştı sizinki, boştayken birkaç deneme yapıp olayı kavrarsınız :)

Diğer konularda da yazmıştım. Kargo geldi, kutudan çıkarıp temizleyip kuruluma geçeceğim sırada atomizeri sökerken, cam kırıldı. Hiç kullanmadan öylece duruyor. Hevesimiz kursağımızda kaldı. Umarım birşekilde kullanırım cam falan uydurarak.

Sorunu çözdüm sayılır, komple parçalayıp tekrar kurdum sıkılık normale döndü ama çok hafif bir hava kaçağı kaldı ama rahatsız etmiyor, şuan içimi mükemmel
Drop kitide denedim efsane olmuş,
Anlamadığım tek sorun kaldı: aynı sarım ve pamuklama ile drop kiti takıp kullanınca hafiften fokurdama sesi geliyor sadece aynı sarıma normal chimney takınca olmuyor acaba pamuklamayımı değiştirmek gerekiyor drop kit için?
onuda çözeceğim inşallah ,
Fiyat performans olarak fiyatından fazlası var gerçekten hakettiği fiyatın yarı fiyatına satışa sunmuş olduğunuz ürün için çok çok çok teşekkür ederim, ayrıca herkese her konuda destek çıktığınız içinde çok teşekkür ederim kardeşim, başarılarının devamını dilerim ALLAH'tan
Aynı fokurdama bende de var üstad drop kitte ama normal chimney de olmuyor bulursanız bir yol bizleride bilgilendirirseniz süper olur

Diğer konularda da yazmıştım. Kargo geldi, kutudan çıkarıp temizleyip kuruluma geçeceğim sırada atomizeri sökerken, cam kırıldı. Hiç kullanmadan öylece duruyor. Hevesimiz kursağımızda kaldı. Umarım birşekilde kullanırım cam falan uydurarak.
Aynısı da bana oldu ohm atlaması falan aşamasına gelemedik ato yatıyor cam bulabilirsem kullanicam. Daha önce majör denemiştim çok keyifli zaten boğaz vurumu hoşuma gitmişti neyse cam ayarlarsak kullanırız. Camlar gerçekten çok kötü @uzimods hocam bunu dikkate alın lütfen

CHECK ATOMİZER VE ATOMİZER GÖRMEME SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR Bİ BAKIN HELE.

Kutu içinden çıkan U şeklindeki aparat ile deck altını sökün. Orada izolatörlü olan vida (+) kutup vidası olan, onu sökün elinize alın. ŞİMDİ DİKKAT EDİN O VİDANIN DİBİNE ELİNİZDE BULUNAN 26 GA VE ÜZERİ TELLERDEN 1 TUR YADA 2 TUR SARIN, (1 TUR BANA ÇÖZÜM OLDU) EVET VİDANIN KAFA ALTINA SARIN. SONRASINDA GAYET SIKICA VİDAYI YERİNE TAKIP SIKIN. Deck'in altından U aparat ile söktüğümüz parçayı takın. Sonra da bi çay yapın, kulağımı çınlatın.

HA BU ARADA, BENİM HAVA KANALI MOD ÜZERİNDE AYARLANABİLİYOR. İSTEYENE 500 GAYME'DEN SATARIM. HADİ SELAMETLE :)
Dediğimin aynısı değil mi ? :)

Aynen hocam. Aslında benim aklıma geldi yapacaktım ama ürün sıfır olunca ne bileyim bi yediremedim ister istemez. Birde ıslak olabileceğini falanda düşündüm onları bi keseyim sonra olmazsa sararım dedim ama yok. Optisyen bi arkadaşım var umarım onda bu vidalardan vardır.

@Uzi Mods hocam rica etsem vida ölçülerini yazar mısınız? Metrik kaç ve uzunluğu nedir?

Arkadaşlar,
Sorun ve çözümler:
Deck sıkışması çözümü: Decik altındaki sıkma aparatını hava ayar yüzüğünü çıkarıp en büyük hava deliğine sokun bir eliinizle camı veya topcapi tutun diğer eliniz ile o aparat yardımı ile çevirin hemen açılıyor

Sıkı içim için, en ufak hava deliğinin yarısına getirip tam sıkı oluyor ama çok hassas ayarlamanız lazım fazla kapatınca hava kaçıyor tam açınca normal sıkı oluyor tam kapatınca yine hava kaçıyor, Yüzük sistemi çok ilginç olmuş acaba içinde hafif çıkıntılarmı var anlamadım gitti tam kapalıyken hiç hava karımaması lazım en azından sıkı olması lazım, oringten kaçırmıyor bunuda test ettim parmağınız ile hava kanalını kapatıp üfleyin veya çekin hava kaçağı yok gibi neredeyse deneyin görün..

Drop kit fokurdama sorunu: Pamuğu biraz kısa tutun fokurdama düzeliyor , yalnız hava kanalına likit sızıntısı olabiliyor, onun içinde denemelere devam ediyorum,
aklımda 2 tane daha pamuklama yöntemi var yarın deneyeceğim aksilik çıkmazsa,

1-drop kit fazla besleme yaptığı için pamuk kanalından aşağıya yoğun pamuk ile besleme alanını doldurup beslemeyi en aza indirip deneyeceğim

2-pamuğu havuza hafif girecek şekilde kısa keserek kalın pamuklama ile deneyeceğim

sök tak test etmekten yorulduğum için 2mm klavuz ile denedim hepsini, 2.5 mm klavuz ile denemedim belki çözümü 2.5 mm klavuz ile buluruz,
drop kitteki sorun besleme kanalı çok açık kalıyor fazla beslemeden dolayı fokurduyor benim tahminim bunlar, pamuğu kalın yapsan fokurduyor kısa tutsan veya tiftiklesen fokurdama geçiyor bu seferde bir süre sonra likit hava kanalına akıyor,görüş ve önerilerinizi bekliyorum...

Normal chimneyde herşey stabil...

Geri