• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam şimdi swag kullanmadım lakin okuduklarıma nazaran öğrendiğim stabilite konusunda çok başaralı bir mod değil. Kullandığınız tel kalın ise örn:26 ga gibi
tel mtl bir tanka göre kalın olabilecek bir tel sayılır.
Kalın bir tel kullanıyorsanız ısınması ve soğuması zaman alıcağından tel soğuyana kadar aldığınız 2-3 pufta telin ısınma ve soğuma durumuna göre ohmah konusunda oynamalar olabılır.
Eğer kullandığınız tel yukarıda yazıldığı gibi bir telse bu sorunu bence buyüzden yaşıyorsunuz.

edit:telinizin kalın olduğunu düşünerek örneği vermeye çalıştım.

hocam şimdi swag kullanmadım lakin okuduklarıma nazaran öğrendiğim stabilite konusunda çok başaralı bir mod değil. Kullandığınız tel kalın ise örn:26 ga gibi
tel mtl bir tanka göre kalın olabilecek bir tel sayılır.
Kalın bir tel kullanıyorsanız ısınması ve soğuması zaman alıcağından tel soğuyana kadar aldığınız 2-3 pufta telin ısınma ve soğuma durumuna göre ohmah konusunda oynamalar olabılır.
Eğer kullandığınız tel yukarıda yazıldığı gibi bir telse bu sorunu bence buyüzden yaşıyorsunuz.

edit:telinizin kalın olduğunu düşünerek örneği vermeye çalıştım.
28 ga khantal tel kalın deil

peki sarımıza göre ohm kitleme özelliği varmı modunuzun.

tel ve mod üzerinden gitmemin sebebi sizin atomizer üzerinde yapılması gerekenleri yaptığınızı belirttiğiniz için.
Çünki atomizeri modöre yollasanız bile üretici atomizerin üzerinde aynı şeyleri yapacak.
svag kitin oyle bir ozelligi varmı bilmiyorum

ilk atoyu takınca old load new load yazıo + - basınca ohm okuyor bu sekılde calısıyor cıhaz ztn sarımı yapıp pamuklamayı ve likiti yaptıktan sonra 1.06 ohm yakalıyorum sonra atoyu cıkarıp taktıgımda 1.20 den baslıyor 1.06 ohm kadar kendı kendı dusuyor
modunuzda preheat yani ön ısıtma modu açık olabilir.
buda puflama anında çeşitli güç verimi olabilir tabi.

ilk atoyu takınca old load new load yazıo + - basınca ohm okuyor bu sekılde calısıyor cıhaz ztn sarımı yapıp pamuklamayı ve likiti yaptıktan sonra 1.06 ohm yakalıyorum sonra atoyu cıkarıp taktıgımda 1.20 den baslıyor 1.06 ohm kadar kendı kendı dusuyor

pico modda aynısını yaşıyordum. ateşlemeye bastıkça ohm oynaması oluyordu. yihi chip setli moda geçtim. öyle bir sorun kalmadı.
@GURCANN üstadımın dediğine katılıyorum. bencede sorun modunuzda.

Merhaba hocam kolay gelsin. Atomizeri 1-2 kez deneme fırsatı buldum cam sağlamlığı, bir anda sökülmesi gibi sıkıntıları hiç yaşamadım ancak hava kaçağı gerçekten çok üst seviyede. Bütün o ringlerle deneme yaptım ancak hava kaçağını bir türlü çözemedim. Bütün delikler kapalı şekilde içsem dahi sıkı içim vermiyor. bunun için bir çalışma olacakmı acaba?

@Uzi Mods ramazan hocam bizim seninle tanışıklığımız ilk major v1.0 a dayanır 52 nolu majorum hala durur hala zevkle buharlarım benim için yeri ayrıdır. Sonra 1.1 i çikardın onuda aldım 1.1 geri dönuşleri çok iyi değerlendirdiğin üst kısmı ve hava ayar yuzüğünü bilen bilir 1.0 da tutacak yer olmadığı için donmesinde sikintı yasaniyordu bunları giderdiğin hakkaten guzel bir guncelleme oldu daha sonra drop kit çıkardın onuda aldım hatta hatırlarsın bana sehven bir prototip gönderilmişti hatta ben o prototipi uzun bir dönem kullanmıştim ama bazi sorunlarla karşılaştığımda sana yazmiştım faceten de arkadaşız zaten hatta sende prototip olduğunu farkedince baya bi gülmüştuk seninle ve hemen değiştirmiştin bunanla birlikte 1.0
kullanan bir dostum benden v1.1 in hava ayar yuzüğünü almiştı senden rica etmiştim sen bana hiç satışta olamasina rağmen ayriyetten bir tane 1.1 in hava ayar yüzüğünü gondermiştin şimdide v2 yi aldim bunları neden uzun uzadiya anlatıyorum. Çünkü şunu çok çok iyi biliyorum ki sen kullanıcı geri
dönüşlerini çok iyi değerlendiren birisisin. Bu sorunlarında çözüleceğinden hiç şuphem yok seni taniyan kişilerde bu atomizeri böyle ağır bir şekildede eleştiriyorsa forumda bundan kimse şu algıyı çikartmasın böyle atomizermi olur ne biçim üretilmiş. Ben ve eminim ki benim gibi arkadaşlar eleştiri yaparken senin bunları not aldığı ve gerekeni yapacağını bildiği içindir.

Geri