Sukru1515
Community
svag kitselam
modunuz nedir hocam
svag kitselam
modunuz nedir hocam
hocam şimdi swag kullanmadım lakin okuduklarıma nazaran öğrendiğim stabilite konusunda çok başaralı bir mod değil. Kullandığınız tel kalın ise örn:26 ga gibisvag kit
28 ga khantal tel kalın deilhocam şimdi swag kullanmadım lakin okuduklarıma nazaran öğrendiğim stabilite konusunda çok başaralı bir mod değil. Kullandığınız tel kalın ise örn:26 ga gibi
tel mtl bir tanka göre kalın olabilecek bir tel sayılır.
Kalın bir tel kullanıyorsanız ısınması ve soğuması zaman alıcağından tel soğuyana kadar aldığınız 2-3 pufta telin ısınma ve soğuma durumuna göre ohmah konusunda oynamalar olabılır.
Eğer kullandığınız tel yukarıda yazıldığı gibi bir telse bu sorunu bence buyüzden yaşıyorsunuz.
edit:telinizin kalın olduğunu düşünerek örneği vermeye çalıştım.
peki sarımıza göre ohm kitleme özelliği varmı modunuzun.28 ga khantal tel kalın deil
svag kitin oyle bir ozelligi varmı bilmiyorumpeki sarımıza göre ohm kitleme özelliği varmı modunuzun.
tel ve mod üzerinden gitmemin sebebi sizin atomizer üzerinde yapılması gerekenleri yaptığınızı belirttiğiniz için.
Çünki atomizeri modöre yollasanız bile üretici atomizerin üzerinde aynı şeyleri yapacak.
ilk atoyu takınca old load new load yazıo + - basınca ohm okuyor bu sekılde calısıyor cıhaz ztn sarımı yapıp pamuklamayı ve likiti yaptıktan sonra 1.06 ohm yakalıyorum sonra atoyu cıkarıp taktıgımda 1.20 den baslıyor 1.06 ohm kadar kendı kendı dusuyorbu şekilde birşey buldum.
Ekli dosyayı görüntüle 23492
modunuzda preheat yani ön ısıtma modu açık olabilir.ilk atoyu takınca old load new load yazıo + - basınca ohm okuyor bu sekılde calısıyor cıhaz ztn sarımı yapıp pamuklamayı ve likiti yaptıktan sonra 1.06 ohm yakalıyorum sonra atoyu cıkarıp taktıgımda 1.20 den baslıyor 1.06 ohm kadar kendı kendı dusuyor
ilk atoyu takınca old load new load yazıo + - basınca ohm okuyor bu sekılde calısıyor cıhaz ztn sarımı yapıp pamuklamayı ve likiti yaptıktan sonra 1.06 ohm yakalıyorum sonra atoyu cıkarıp taktıgımda 1.20 den baslıyor 1.06 ohm kadar kendı kendı dusuyor
Hocam daha acil çözülmesi gereken bir şey yoksa, önceden drop kiti olanlara deck için nasıl yapalım?arkadaşlar eksiği sıkıntısı olan var mı özel mesaj ve mail atanların camları eksikleri hazırlandı bugün önemli bir toplantım var sıkıntısı olan özel mesaj atsın gitmeden hallediyim
Kimler onlar tamamını bulabilsek...Hocam daha acil çözülmesi gereken bir şey yoksa, önceden drop kiti olanlara deck için nasıl yapalım?
Merhaba hocam kolay gelsin. Atomizeri 1-2 kez deneme fırsatı buldum cam sağlamlığı, bir anda sökülmesi gibi sıkıntıları hiç yaşamadım ancak hava kaçağı gerçekten çok üst seviyede. Bütün o ringlerle deneme yaptım ancak hava kaçağını bir türlü çözemedim. Bütün delikler kapalı şekilde içsem dahi sıkı içim vermiyor. bunun için bir çalışma olacakmı acaba?
BenKimler onlar tamamını bulabilsek...
Evet tombul olan camTombul cam mı bu?