• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Uzi Mods ramazan hocam bizim seninle tanışıklığımız ilk major v1.0 a dayanır 52 nolu majorum hala durur hala zevkle buharlarım benim için yeri ayrıdır. Sonra 1.1 i çikardın onuda aldım 1.1 geri dönuşleri çok iyi değerlendirdiğin üst kısmı ve hava ayar yuzüğünü bilen bilir 1.0 da tutacak yer olmadığı için donmesinde sikintı yasaniyordu bunları giderdiğin hakkaten guzel bir guncelleme oldu daha sonra drop kit çıkardın onuda aldım hatta hatırlarsın bana sehven bir prototip gönderilmişti hatta ben o prototipi uzun bir dönem kullanmıştim ama bazi sorunlarla karşılaştığımda sana yazmiştım faceten de arkadaşız zaten hatta sende prototip olduğunu farkedince baya bi gülmüştuk seninle ve hemen değiştirmiştin bunanla birlikte 1.0
kullanan bir dostum benden v1.1 in hava ayar yuzüğünü almiştı senden rica etmiştim sen bana hiç satışta olamasina rağmen ayriyetten bir tane 1.1 in hava ayar yüzüğünü gondermiştin şimdide v2 yi aldim bunları neden uzun uzadiya anlatıyorum. Çünkü şunu çok çok iyi biliyorum ki sen kullanıcı geri
dönüşlerini çok iyi değerlendiren birisisin. Bu sorunlarında çözüleceğinden hiç şuphem yok seni taniyan kişilerde bu atomizeri böyle ağır bir şekildede eleştiriyorsa forumda bundan kimse şu algıyı çikartmasın böyle atomizermi olur ne biçim üretilmiş. Ben ve eminim ki benim gibi arkadaşlar eleştiri yaparken senin bunları not aldığı ve gerekeni yapacağını bildiği içindir.
+1
Yerli üreticilerden bu denli ilgi gösteren satıcı rastlamadım aldığım kullandığım ürünler oldu var
@Uzi Mods gibi problemleri çözmek için uğraşan ve sabırlı satıcı rast gelmedim
İlgisinden dolayı düz boru çıkarsa alırım bence kişiliği ile herşeyden önce bizlerin gönlünü kazanması yeterli ürünü bana göre harika mod atomizer eksikleri sorunları çözülemeyecek sorunlar değil ????

Beğenen olmuş, beğenmeyen olmuş, şikayet eden olmuş, ama ben
Majör v2 yi sevdim. Asla satmayacağım Atomizer. İçimi keyifli sıkılığı boğaz vurumu harika.
@Uzi Mods emeğine sağlık.
Hele geri dönüşleri taktire şayan.
İyi ki Varsın

Son düzenleme:
Üzülerek söylüyorum ki cam işi olmamış. Birini kırdım öbürü de mevcut oringlerle tutmuyor. Kayıp çıkıyor. Neyse ki elimde ultem vardı. Bu sayede atomizerden tatmin edici bir performans aldım. Kullandıkça niye 1 senedir peşinde olduğumu anlamaya başladım. Arkadaşların ortalıkta niye ikinci el bırakmadığı belli. Tüm majörcü dostlara selam olsun...

Ekli dosyalar

• 20191220_124149.jpg
    20191220_124149.jpg
    23.3 KB · Görüntüleme: 76
Üzülerek söylüyorum ki cam işi olmamış. Birini kırdım öbürü de mevcut oringlerle tutmuyor. Kayıp çıkıyor. Neyse ki elimde ultem vardı. Bu sayede atomizerden tatmin edici bir performans aldım. Kullandıkça niye 1 senedir peşinde olduğumu anlamaya başladım. Arkadaşların ortalıkta niye ikinci el bırakmadığı belli. Tüm majörcü dostlara selam olsun...
Hocam özelden Uzimod'a yazın. Yardımcı olacağına inanıyorum.

majörü biraz içip keyfine varınca bütün o olumsuz görünen hususlar insanı hiçte rahatsız etmiyor. heleki @Uzi Mods kardeşimin yaklaşımı tavırları. yukarıda da @Seydi.03 kardeşimin yazdığı gibi düz boru çıkarsa sırf adamlığı, esnaflığı, insanlığı için alırım. bende vardı zaten kullanıyordum. (@sihirbaz dünya turuna çıkana kadar) yaklaşık 1 aydır içememiştim. bu arada ne kadar çok özlediğimi tekrar anladım. bir daha kimseye vermem kıymetlimisiiiiii :D :D :D :D

Sıkılık konusunda net bir çözüm bulundumu acaba? tüm oring ölçüleri ile deneme yapmama rağmen hava kaçağı hala mevcut. Çözümü bulan varsa aydınlatırsa seviniriz :D

@Uzi Mods ramazan hocam ohm atlaması düzelmiyor 1.15 lik ohm ilk önce 1.35 sonra 1.23 1.17 1.13 yapıyor . İlginç bi şekilde dün 0.85 lik mtl teli sabitledi bugün işten gelip deneme yaptım 0.89 0.94 arası gidip geldi . Diğer telleri denemek için tekrar kurulum yaptım ve sonuç hüsran . İade için iletişime geçelim lütfen

Evet mesela yaptığınız çok şık bir hareket sıkıntılar olmasına rağmen cam konusunda çözüm üretmek bize yakışanda bu illaki üretici yardım edecek ama şu yoğunlukta saldırmayıp çözüm aramak şahane

Majör'ü o kadar hakes eleştirmiş ki sanki diğer firmaların ürünleri hiç hatalı değilmiş gibi.
Spica pro'yu da severek kullanıyorum. Spica pro'nun vidaları beni deli ediyor. Spica pro da sanki hiç kimse cam kırmamış, spica pro nun camı nasıl kırılmadan çıkarılır diye videosu bile var. Penodatı sökmek için hava deliğine tornavida türü şeyler sokup anca sökebiliyorum. Troya mv2 sökerken ellerim kesik içinde yara bere içinde kalıyor. İon v2
Deck'te ki vida yerleri ters açılmış ve tel sararken insan bayağa zorlanıyor.
Bu atoların hepsi bende var ve hepsi sorunlu. Eleştiri yaparken az objektif olun

Son düzenleme:
Majör'ü o kadar hakeız yere eleştirmişler ki sanki diğer firmaların ürünleri hiç hatalı değilmiş gibi.
Spica pro'yu da severek kullanıyorum. Spica pro'nun vidaları beni deli ediuor. Spica pro da sanki hiç kimse cam kırmamış, spica pro nun camı nasıl kırılmadan çıkarılır diye videosu bile var. Penodatı sökmek için hava deliğine tornavida türü şeyler sokup anca sökebiliuordum. Troya mv2 sökerken ellerimi kesik içinde yara bere içinde bırakıyordu. İon v2
Deck'te ki vidaları ters açılmış ve tel sararken insan bayağa zorlanoyor.
Bu atoların hepsi bende var ve hepsi sorunlu. Eleştiri yaparken az objektif olun
Kimse onlara bu kadar yaygara yapmadı ama. Hep dediğim gibi yüz-astar olayı. B*kunu çıkaracağız toplum olarak yoksa olmuyor

majörü biraz içip keyfine varınca bütün o olumsuz görünen hususlar insanı hiçte rahatsız etmiyor. heleki @Uzi Mods kardeşimin yaklaşımı tavırları. yukarıda da @Seydi.03 kardeşimin yazdığı gibi düz boru çıkarsa sırf adamlığı, esnaflığı, insanlığı için alırım. bende vardı zaten kullanıyordum. (@sihirbaz dünya turuna çıkana kadar) yaklaşık 1 aydır içememiştim. bu arada ne kadar çok özlediğimi tekrar anladım. bir daha kimseye vermem kıymetlimisiiiiii :D :D :D :D
Abi şu senin V2 yi bi tur versene, benimki daha gelmedi de ????????

O kadar net konuşma :cool::cool:

1250no

Ahsap kutu drop kit icinden cikan cam sizlere omur ilk kullanim cabamda. Bu da niye oldu biliyorum deck’e kalin oring takin dendi ve cikartirken sonuc bu

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    30.9 KB · Görüntüleme: 68
@Uzi Mods Hocam bugun kargom geldi fakat bir adet major çıktı benim siparişim iki adet majordü ödemesinide o şekilde yaptım ve açıklamayada iki sipariş numarasını yazdım aynı zamanda mail ve özel mesaj yoluyla bildirdim size başka sms gelmediğine göre adıma başka kargoda yok

Arkadaslar 26 ga 8 tur 2mm 0.95ohm cikmasi lazim teli sardim fotoda gozuktugu gibi pili takim actigimda 0.95 ohm yazdi sonra pili cikarip taktigimda 1.06 ohm yazio sonra tekrar pili cikarym 0.92 yazio telin ucleri dibinden kesildi sikintik yok deck altindaki vidalar sikili
Anormal bisi yok deck ustunde kalan demir parcasida yok ne dioyonuz bu ise dravww mtlmi denedim cihazda bisi varmi die onnda sikinti cikmiyor

Deck altindaki vidalar gevsekmi olcak aacaba

@azash

Ekli dosyalar

• IMG_20191220_151911.jpg
    IMG_20191220_151911.jpg
    21.2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20191220_151906.jpg
    IMG_20191220_151906.jpg
    23.2 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Geri