• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaslar 26 ga 8 tur 2mm 0.95ohm cikmasi lazim teli sardim fotoda gozuktugu gibi pili takim actigimda 0.95 ohm yazdi sonra pili cikarip taktigimda 1.06 ohm yazio sonra tekrar pili cikarym 0.92 yazio telin ucleri dibinden kesildi sikintik yok deck altindaki vidalar sikili
Anormal bisi yok deck ustunde kalan demir parcasida yok ne dioyonuz bu ise dravww mtlmi denedim cihazda bisi varmi die onnda sikinti cikmiyor

Deck altindaki vidalar gevsekmi olcak aacaba

@azash
hocam kaç tur attırdın :)
sorunun tam çözümü olarak yazmadım ama tur cok fazla geldi bana
eğer 8den fazlaysa aromayı genelde olumsuz etkileyebiliyor

Dün bir problem yoktu ama bugün Drop kitte ciddi besleme sorunu yaşıyorum. Bir çözüm öneren var mıdır, yeniden ve daha seyreltilmiş bir şekilde pamuklama mı yapmak gerekir?

Arkadaslar 26 ga 8 tur 2mm 0.95ohm cikmasi lazim teli sardim fotoda gozuktugu gibi pili takim actigimda 0.95 ohm yazdi sonra pili cikarip taktigimda 1.06 ohm yazio sonra tekrar pili cikarym 0.92 yazio telin ucleri dibinden kesildi sikintik yok deck altindaki vidalar sikili
Anormal bisi yok deck ustunde kalan demir parcasida yok ne dioyonuz bu ise dravww mtlmi denedim cihazda bisi varmi die onnda sikinti cikmiyor

Deck altindaki vidalar gevsekmi olcak aacaba

@azash
Üstadım. Geldiği gibi kullanıyorum. Ohm atlama yok. Vidaları kontrol ettiğimde deck içi her iki vidanın da sıkı sıkıya takılı olduğunu görüyorum. Deck altını da aparatla açtım ve sonrasında yine aparatla sıkıca geri taktım.
Deck içi vidaya tel sararak sorunu çözemiyor veya bu işe el yatkınlığınız yoksa @Uzi Mods üstada ÖM yoluyla durumu bildirin lütfen. Kendisi benzer sorun yaşayan bir kaç buharcı arkadaşımızın, yanlış hatırlamıyorsam ürününü kontrole çağırmıştı.
Heyecanla beklediğiniz üründe yaşadığınız bu olumsuzluk için çok üzüldüm kendi adıma.
Umarım en kısa sürede Majörünüzü sorunsuz ve keyifle kullanmaya başlarsınız.
Lütfen ustaya ÖM yoluyla durumu bildirmeyi ihmal etmeyin.
Saygılarımla.

Dün bir problem yoktu ama bugün Drop kitte ciddi besleme sorunu yaşıyorum. Bir çözüm öneren var mıdır, yeniden ve daha seyreltilmiş bir şekilde pamuklama mı yapmak gerekir?
Üstad 2.5 mm ve üzeri bir kalınlığa bir de sıkı pamuklama yapıp, pamuk deliklerini de uzun pamukla beslemişseniz bu sorunu yaşamış olabilirsiniz.
2 mm de uzun süre kullandım. Besleme sıkıntısı hiç yaşamadım. CB Prime pamuk. 28 ga kanthal tel.
Az ve uzun olmayan pamuk benim tercihim.

şunu denedim decki tanka takıyorum güzelce sıkıyorum 0,92 cıkıyor decki az gevsetıyom 0,94 oluyor az daha gevsetıyom 1 ,00 ohm oluyor
alt tablayı iyice sıkın
hatta teflon band bişey varsa onun yiv üzerine
yada yivine sadece 1 tur sarıp sonuna kadar sıkın hocam
o tabla sıkı olsun
zaten ohm atlama hep oradan oluyor
içerideki daha dışarda olan vidanın alt tablaya tam değmemesinden
zaten 1 tur tel sarmanın sebebide ordaki teması sorunsuzlaştırmak
sizin sarımdada cok fazla tur var
sağlıklı durmuyor

şunu denedim decki tanka takıyorum güzelce sıkıyorum 0,92 cıkıyor decki az gevsetıyom 0,94 oluyor az daha gevsetıyom 1 ,00 ohm oluyor
Üstad;
Decki tanka sıktıktan sonra gevşetiyorum dediğiniz eğer driptipden likit beslemeyi açmak ise ve bu durumda ohm oynama yapıyorsa sarım yaptığınız tel chimneyin iç duvarına temas ediyor olabilir. 8-9 tur kadar sarım yapmışsınız resimde gördüğüm.
lütfen 5-6 tur kadar sarıp coili de hava kanalından 1-1,5 mm kadar yukarıda kalacak şekilde konumlandırarak deneyebilir misiniz.

@Uzi Mods ramazan hocam bizim seninle tanışıklığımız ilk major v1.0 a dayanır 52 nolu majorum hala durur hala zevkle buharlarım benim için yeri ayrıdır. Sonra 1.1 i çikardın onuda aldım 1.1 geri dönuşleri çok iyi değerlendirdiğin üst kısmı ve hava ayar yuzüğünü bilen bilir 1.0 da tutacak yer olmadığı için donmesinde sikintı yasaniyordu bunları giderdiğin hakkaten guzel bir guncelleme oldu daha sonra drop kit çıkardın onuda aldım hatta hatırlarsın bana sehven bir prototip gönderilmişti hatta ben o prototipi uzun bir dönem kullanmıştim ama bazi sorunlarla karşılaştığımda sana yazmiştım faceten de arkadaşız zaten hatta sende prototip olduğunu farkedince baya bi gülmüştuk seninle ve hemen değiştirmiştin bunanla birlikte 1.0
kullanan bir dostum benden v1.1 in hava ayar yuzüğünü almiştı senden rica etmiştim sen bana hiç satışta olamasina rağmen ayriyetten bir tane 1.1 in hava ayar yüzüğünü gondermiştin şimdide v2 yi aldim bunları neden uzun uzadiya anlatıyorum. Çünkü şunu çok çok iyi biliyorum ki sen kullanıcı geri
dönüşlerini çok iyi değerlendiren birisisin. Bu sorunlarında çözüleceğinden hiç şuphem yok seni taniyan kişilerde bu atomizeri böyle ağır bir şekildede eleştiriyorsa forumda bundan kimse şu algıyı çikartmasın böyle atomizermi olur ne biçim üretilmiş. Ben ve eminim ki benim gibi arkadaşlar eleştiri yaparken senin bunları not aldığı ve gerekeni yapacağını bildiği içindir.
Atomizerin seklinden cok icim keyfi ile ilgilenen bir adam buyrunuz ????????????
Biz bu elimizdeki aletleri o ecigi keyifli bir sekilde doygun tatmin edici,icimi sorunsuz olsun diye kullaniyoruz,ister aromali olsun ister aromasiz
Bu atomizerin neden adinin cirkin kral
Oldugunu anlatan durumudur
Bir baskasi icin Cunku dis guzellik ic guzellikten onemli olmustur ???? daha da uste bisey demeye gerek yok..

Son düzenleme:
Ben
alt tablayı iyice sıkın
o tabla sıkı olsun
sağlıklı durmuyor
Denemek.icin sardim oylesine ama ohm oynama her turlu sarimda var

Bu
Üstad;
Decki tanka sıktıktan sonra gevşetiyorum dediğiniz eğer driptipden likit beslemeyi açmak ise ve bu durumda ohm oynama yapıyorsa sarım yaptığınız tel chimneyin iç duvarına temas ediyor olabilir. 8-9 tur kadar sarım yapmışsınız resimde gördüğüm.
lütfen 5-6 tur kadar sarıp coili de hava kanalından 1-1,5 mm kadar yukarıda kalacak şekilde konumlandırarak deneyebilir misiniz.
bu Hayliyle decki tam sikip biraz gevsetip dmeek istedim abi

Ekli dosyalar

• IMG_20191220_160943.jpg
    IMG_20191220_160943.jpg
    27.2 KB · Görüntüleme: 27
alt tablayı iyice sıkın
o tabla sıkı olsun
sağlıklı durmuyor
Alt.taba derken ustam neresi gosterebilirmisn rica etsem

Drop ultem yivleri herkesde böylemi acaba?
Deck e oturuyotmu bakmadım camları kırmıyım diye eve geçince bakıcam ama merak ettim herkes bu şekildemi kullanıyor.IMG_20191220_161328.jpgIMG_20191220_161328.jpg

Üstadım. Geldiği gibi kullanıyorum. Ohm atlama yok. Vidaları kontrol ettiğimde deck içi her iki vidanın da sıkı sıkıya takılı olduğunu görüyorum. Deck altını da aparatla açtım ve sonrasında yine aparatla sıkıca geri taktım.
Deck içi vidaya tel sararak sorunu çözemiyor veya bu işe el yatkınlığınız yoksa @Uzi Mods üstada ÖM yoluyla durumu bildirin lütfen. Kendisi benzer sorun yaşayan bir kaç buharcı arkadaşımızın, yanlış hatırlamıyorsam ürününü kontrole çağırmıştı.
Heyecanla beklediğiniz üründe yaşadığınız bu olumsuzluk için çok üzüldüm kendi adıma.
Umarım en kısa sürede Majörünüzü sorunsuz ve keyifle kullanmaya başlarsınız.
Lütfen ustaya ÖM yoluyla durumu bildirmeyi ihmal etmeyin.
Saygılarımla.
Abi iki tane vida var hangisine saracagim vidayi disari komple cikarip mi saracam

Bu
bu Hayliyle decki tam sikip biraz gevsetip dmeek istedim abi
Üstadım.
Decki moda taktıktan sonra tekrar gevşetmek yok.
Eğer gevşetirseniz ohm oynar. Bende de oynar.
Deck moda aşırı sıkı olmayacak (çıkartması zor olur) ama sabir kalacak ölçüde sıkıca takılacak ve öyle kalacak.

Geri