• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üstad 2.5 mm ve üzeri bir kalınlığa bir de sıkı pamuklama yapıp, pamuk deliklerini de uzun pamukla beslemişseniz bu sorunu yaşamış olabilirsiniz.
2 mm de uzun süre kullandım. Besleme sıkıntısı hiç yaşamadım. CB Prime pamuk. 28 ga kanthal tel.
Az ve uzun olmayan pamuk benim tercihim.
müdürüm
hava delikleri ni biraz aç hava almadan nasıl beslesin cnm sende :D

Abiler 2 mm 28GA 6 tur ayrık sarım. Sanırım pamuğu bir miktar fazla tuttum.

Gürcan Hocam en geniş deliğe aldım, çıkarıp pamuğa bakıyorum kupkuru. Ama çözeceğiz, vazgeçmek yok.

Evet
Evet abi peki diyelim sardik pamukladik icime hazir 1 0hm diyelim
Pili cikarip takinca 1.25 oluyor bu sorun neyden kaynaklida bu kadar sapma oluyor pili cikarip takinca
Sonra kendi.kendine ekranda dusuyor ama 1ohm kadae gelmiyor misal 1.12 de kaliyor
Üstad tabi ki normal değil. Ama biz pili sokup takarak değişen ohmun sebebini de pek bulamayabiliriz.
O sebeple önerdim zaten ve fenizde veya elinizde 2. Bir mod varsa onunla deneyin diye. Sorunun atomizer kaynaklı olduğuna eminseniz ureticiyle irtibata gecin. Çünkü bir süredir bu durumu yaşıyorsunuz ve benzer sorunu yaşayan insanlara önerilen çözüm önerileri sizin sıkıntınizi gidermiyor.
Keşke yakın olsak ve deneyebilsek sizde ki atomizeri. Bulunduğunuz yerde kullanıcı gurupları varsa onların bir bulusmasinda da sorunu cozebilirsiniz. Yakın zamanda varsa.

Üstad tabi ki normal değil. Ama biz pili sokup takarak değişen ohmun sebebini de pek bulamayabiliriz.
O sebeple önerdim zaten ve fenizde veya elinizde 2. Bir mod varsa onunla deneyin diye. Sorunun atomizer kaynaklı olduğuna eminseniz ureticiyle irtibata gecin. Çünkü bir süredir bu durumu yaşıyorsunuz ve benzer sorunu yaşayan insanlara önerilen çözüm önerileri sizin sıkıntınizi gidermiyor.
Keşke yakın olsak ve deneyebilsek sizde ki atomizeri. Bulunduğunuz yerde kullanıcı gurupları varsa onların bir bulusmasinda da sorunu cozebilirsiniz. Yakın zamanda varsa.

Mod yok ama dravww da bu sorun olmuyordu
Ramazam.beyle irtibata gectim pazartesi kadar daha denicem olmasaa yolucam tesekkurler

Gürcan Hocam en geniş deliğe aldım, çıkarıp pamuğa bakıyorum kupkuru. Ama çözeceğiz, vazgeçmek yok.
Üstad, acaba pamuk boyunuzun kalmış ve pamuk deliğine uzun kısımları sıkıca yerleştirmiş olabilir misiniz?
Yada yuvalara tel parçası falan mı kaçtı ki?
28 ga 2 mm ile Drop kitte oldukça ıslak çıkar bende pamuk.
Merak ettim şimdi.

Besleme kanalları küçük olduğu için pamuğu mümkün olduğunca az kullanmak gerek. Dibe kadar inmesin pamuk, alttan likitin gireceği delikler açık kalsın ve chimneyi dipte bırakmayın, besleme deliği tamamen açılana kadar yukarı kaldırın. Eğer elinizde mevcutsa emiciliği daha kuvvetli olan Cotton Bacon gibi pamukları kullanın. Rayon pamukta bende besleme sorunu yaşadım, CB Prime da sıkıntı yok.

merhaba aciklamayi ve ilk sayfayi okudum. benim atomizerim de no atomizer hatasi veriyor. parcalari sokup tekrardan sıktım (kutuplar harici) eger sadece kutuba tel falan sarilarak cozuluyorsa atomizeri geri gonderecegim, o tarz seyleri hem beceremem hem de sevmem. sorunun baska bir cozumu 11 sayfada konusuldu mu?

merhaba aciklamayi ve ilk sayfayi okudum. benim atomizerim de no atomizer hatasi veriyor. parcalari sokup tekrardan sıktım (kutuplar harici) eger sadece kutuba tel falan sarilarak cozuluyorsa atomizeri geri gonderecegim, o tarz seyleri hem beceremem hem de sevmem. sorunun baska bir cozumu 11 sayfada konusuldu mu?

Deck açma aparatı ile decki söktükten sonra uzun vidayı birazcık gevşetin sonra parçayı tekrar takın.

Kargoyu bugün teslim aldım, az önce kurulum için genel bir temizlik yapıp coili taktım fakat ne yazık ki check atomizer hatası alıyorum. Paketin içinceki aparat ile alttan sıkmayı denedim, hava yüzüğünü çıkarıp moda taktım, başka modda denedim ama nafile.. @Uzi Mods ne yapabiliriz?

Üstad, acaba pamuk boyunuzun kalmış ve pamuk deliğine uzun kısımları sıkıca yerleştirmiş olabilir misiniz?
Yada yuvalara tel parçası falan mı kaçtı ki?
28 ga 2 mm ile Drop kitte oldukça ıslak çıkar bende pamuk.
Merak ettim şimdi.

Hocam pamuğu tabana değdirdim, hatta sanırım biraz da kabarık oldu. Spica'yı çok az pamukla pamuklarım. Bu gözüme biraz fazla geldi. Eve gidince revize edeceğim mecbur. Tel parçası kalma ihtimali yok hocam.

Besleme kanalları küçük olduğu için pamuğu mümkün olduğunca az kullanmak gerek. Dibe kadar inmesin pamuk, alttan likitin gireceği delikler açık kalsın ve chimneyi dipte bırakmayın, besleme deliği tamamen açılana kadar yukarı kaldırın. Eğer elinizde mevcutsa emiciliği daha kuvvetli olan Cotton Bacon gibi pamukları kullanın. Rayon pamukta bende besleme sorunu yaşadım, CB Prime da sıkıntı yok.

Drop kit kullanıyorum hocam. Chimneyi oynatma şansım yok.

Eve ulaştım ve gelir gelmez pamuğu daha az bir vaziyette kullandım. Karşılaştırma olması için görsel atıyorum.

IMG_20191219_190516.jpg
Sorun çıkaran pamuklama.

IMG_20191220_201940.jpg
Sorun çıkarmayan pamuklama.

Gürül gürül besliyor mübarek. Pamuk yuvaya sadece girdi, tabana asla değmedi. Ve sonuç muazzam.

Geri