• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar tek konuda toparlamak istiyorum herkesi

Dün akşamdan sonra her yere yetişemiyorum (mailler özel mesajlar yorumlar)

Kargo konusunda sınıfta kaldığımın farkındayım ama telafisi yapılmayacakmış anlamına hiçbir zaman gelmiyor herkesin kırılan camları kaybolan ürünleri ertesi gün ücretsiz bir şekilde kişilere ulaştırılıyor

Kargosu çalınan kaybolan arkadaşların telafisi ben tarafından yapılacaktır

Dün akşamdan sonra kullanıcıların çoğunluğunun %70 nin yeni ve ilk defa major kullanıcısı olduğunun farkına vardım onun için oXelight videosunu link olarak alt kısma yerleştircem

Burada anlatacaklarım yaşadığınız sorunların çözümleri olacak

#İlk gelen Chimney v1 v1.1 Sistemi ile aynıdır Oring üzerine kurulan bir sistem naziktir plexisi cam sistemi olmadığından dolayı cam sistemde daha kolay açılabilir

çözümü deck le oringin birleştiği noktadaki oringi değiştirebilirsiniz

#Yada ben bu kadar nazik sevmiyorum derseniz kutu içeriğinde DROP KİT eklendi onunla kullanabilirsiniz

- Yüzüğüm cok dönüyor hava kaçağı sevmiyorum ben ne yapmam lazım ?

# Kırmızı paketlerin içinde 14x1.5 14.5x1.5 15x1.5 16x1.5 mevcut oradakileri değiştirebilirsiniz v1 kullanıcı bu konuda çok muzdarip olduğu için güncelleme getirilmiştir. Oradaki oringlerle istediğiniz gibi nasıl dönmesini isterseniz ayarlayabilirsiniz

- Kargom geldiğinde cam kırıktı ne yapmam lazım ?

# Sipariş numaranızı bana gönderirseniz ücretsiz olarak 1 adet cam gönderebilirim

-Kargom kayboldu İhbarnamesi yok yazıyor ?

# Telaş etmenize gerek yok kaybolursa sorumluluk bize ait ama bazı kullanıcıların ki 1-2 günde eline ulaştı

-Temizlik İçin kutupları söktüm geri takamıyorum ?

# Biz genelde özel aparatla üstten kutup tutup alttan sıkıyorduk sizin yapmanız gereken pense yardımı ile kutubu tutup alttan vidaları sıkmak

- Check Atomizer hatası yaşıyorum bunun için yardımcı olur musunuz ?

#Eger söktükten sonra bu konuda sorun yaşıyorsanız kırmızı paketteki alt açma aparatı ile iyice sıkıştırın olmuyorsa mutlaka [email protected] mail yada burdan özel mesaj atın

- Drop kitin neden dişleri az açılmış tam oturmuyor camı kırdım oturturken ?

# Drop kit sürekli beslemeli sistemdir alttaki dişlerin eksikliği o yüzdendir

oXelight Videosu V1

İlerleyen süreçte plexi ve ultem üretilecek

Kimseyi madur etmedim etmemde kırılan dökülen çalınan ürünler benim sorumluluğumda beğenmezseniz bile yazın arkadaşlar

V2 nazlıdır 2. seçenek koyduğum drop kiti unutmayın hangisini kullanmak isterseniz ona dönersiniz dropta sorun yaşayan kimse görmedim şuana kadar

[Şunuda asla unutmayın ben buralardayım ve her zaman destek vericem ]

-

Hocam Majör V2 almadım, almayı da düşünmüyorum, normalde ESF üyesiyim, bu forumda kullanıcı olduğunuzu öğrendiğim için sırf kolaylıklar dilemek adına bu foruma üye oldum. Sorunlar normal, desteğiniz umutlandırıcı, şansınız bol olsun.

Rochling Sastone Drop Kit alan arkadaşlarım (kırmızı mavi sarı dropkitler) Kurulum yaptığınızda Drop Kite biraz zaman verin. kendini bulması tahmini bir 250 300 pufu buluyor. İçim sıklığınıza göre yarım gün ila bir gün arası sürer.
Bir defaya mahsus birşey. Aynı durum ultem malzemelerde de olur genelde.

Ardından kendini bulduğunda memnun kalırsınız. ultem Dropkitlere benziyor minimal farklar var. Isınma olarak daha az ısınıyor diyebilirim.

Öncelikle @ProdigyBOSS arkadaşıma teşekkür ederim. Cam için bulduğu çözüm harika penodat in pleksi tankını taktım. Mod gerçekten keyifli kuru buhar ve vurum, gerçekten çok keyifli bir ato. Ama camlara acil çözüm bulması lazım uzimods un bide alıntı bırakalım asagiyaEkli dosyayı görüntüle 23641
Rica ederim kardeşim , önemli değil, burada birbirimize yardımcı olacağız elbette, hayırlı olsun.

Öncelikle @ProdigyBOSS arkadaşıma teşekkür ederim. Cam için bulduğu çözüm harika penodat in pleksi tankını taktım. Mod gerçekten keyifli kuru buhar ve vurum, gerçekten çok keyifli bir ato. Ama camlara acil çözüm bulması lazım uzimods un bide alıntı bırakalım asagiyaEkli dosyayı görüntüle 23641
Diş fırçasına macun sür bol bol iç tarafını fırçala parlsk ve şeffaf oluyor bilginize :)

Bendekinde besleme olayı çok enteresan :D Besleme deliklerinden değilde chimney nin etrafından baloncuklar çıkıyor. Beslemeyi 1 turda açsam 2 turda açsam farketmedi. Kafasına göre sağdan soldan besliyor. Bunun nedeni nedir acaba ?

37FB2D5E-1A66-47A1-ABCE-0971831D6402.jpeg

Fotoğraf ile daha doğru ifade edebilirim diye düşündüm. Ok ile gösterdiğim yerde besleme kanalları var. Ordan beslemiyor. U ile gösterdiğim yerden besliyor :D nasıl oluyo bu iş çözemedim. Fikri olan var mı ?

Ekli dosyayı görüntüle 23664

Fotoğraf ile daha doğru ifade edebilirim diye düşündüm. Ok ile gösterdiğim yerde besleme kanalları var. Ordan beslemiyor. U ile gösterdiğim yerden besliyor :D nasıl oluyo bu iş çözemedim. Fikri olan var mı ?
Büyük ihtimal pamuğu çok sıkı yapmış olabilirsiniz. Doğal olarak pamuk ıslanmayınca yiv kısımlarından likit sızıyorsa ordan besleme yapıyordur.

Geri