• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevabınız için teşekkür ederim. Fakat ben aradığım cevabı bulamadım mesajınızda. Konunun tamamını okuyorum fakat iplik, bant sarmadan kutudaki oringler ile sağlıklı bir şekilde kullanabilen yok gördüğüm kadarıyla. Bu durumda ürünü kullanmadan iade kabul ediyor musunuz ? Yoksa ikinci elde satışa mı çıkarmalıyım.

Amacım burada çıkıntılık yapmak değil ve iyi niyetinizden şüphem yok. bugüne kadar 50ye yakın atomizer kullandım elimde diğer yerli üreticilerin atomizerleride var. Bu yazan sorunlarla hiç karşılaşmadım dolayısıyla bir üretim hatası olduğunu düşünüyorum ve bu şekilde kullanmayı düşünmüyorum. İade kabul etmezseniz anlarım sadece "beğenmeyen yazsın" dediğiniz için soruyorum.

Yorumlardan etkilenen ve eline alip ben yapamam diyen herkes kargoyu geri cevirebilir para iadesinide hemen yaparım o konuda hiçbir şüpheniz olmasin

@Uzi Mods dün drop kit ile kullanmıştım. (İlk gün check atomizer sorunu bende yaşadım, ama deck altı vidalar ile oynayınca sorun kalmadı, ohm atlama vs yok) Bugünde normal tank ile kullanmaya başladım. (Ben oring değiştirmedim, tüm oringlerin altına 2-3 tur iplik sarıp, aynı oringleri tekrar taktım.) Cam ve hava ayar yüzüğü gevşekliği yok, hava kaçağı neredeyse sıfır (en küçük delikte ben içemedim) Tam bir fiyat-performans ürünü. Elimde V 1.0 - V 1.1'de mevcut, hepsi benim için birbirinden değerli ve koleksiyon olarak kalacak daima.

Cam, yüzük gevşek sorunu yaşayanlar paketten çıkan diğer oringleri denesin, ya da benim gibi oring altına 2-3 tur ince iplik atsın. En fazla 5 dakikanızı alır, sonra da rahat rahat kullanırsınız. Büyütülecek problemler değil, emin olun .

Tekrardan böyle f/p bir atomizer için size teşekkür ediyorum...

Burada ne üreticiye nede alıcıya kızmak gerek. Üretici zaten bütün imkanları zorluyor elinden geleni yapıyor tüketici ise yaşanan sorunu dile getiriyor ama üslubu ile ama farklı şekilde yukarıda allah var ramazan bey her konuda her şekilde yardımcı oluyor birazda burada bize iş düşüyor aksilikler olabilir evet hoş görü ve birazda sabır gerektiriyor herşey benimde kargoda cam'ım kırıldı sağolsun kendisi göndermiş bile belkide 5 liralık cama 10 lira kargo ödedi kendisi yani demek istediğim herkesin gönlünü yapmaya çalışıyor bu devirde her ne kadar zor olsada aksilikleri hep birlikte aşarsak daha güzel olur bizler burada bir çatı altında yardımlaşma vakit geçiriyoruz herşey için teşekkürler sorunlarla daha karşılaşmadım deneyemedim ama hiç problem değil bir tık uzağımızda @Uzi Mods dert etmeyin derim fazla

Henüz atom yok deneyemedim ama faydası olursa;

Penodat Solid Tank
Ekli dosyayı görüntüle 23374
Ekli dosyayı görüntüle 23375

Coppervape Spica Pro Solid Tank
Ekli dosyayı görüntüle 23376
Ekli dosyayı görüntüle 23378
ben araştırdım ama alt kısımda cıkıntı olduğunda penodat ve spicanın olmuyor diyor kullanıcalar tabikide birebir denemek daha faydalı olur diye düşünüyurum uzun gelirse zımpara yardımı ile inceltilebilir :=)

hocam gözden kacan bişeyler var gibi yada üretimde sıkıntı olmuş olabilir
siz en güzeli üreticiye yazın
0.85 ohmluk Mtl telle 0.84 yakaladım ve hareketli değil sabitlendi. Acaba ince tellerde mi ohm atlaması yapıyor. Ohm bozulmadan hemen atoyu denemek istiyorum.aromasını merak ediyorum????

Ekli dosyalar

• 15767699989198703277042259016588.jpg
    15767699989198703277042259016588.jpg
    24.4 KB · Görüntüleme: 33
  • 1576770052561517289649152640064.jpg
    1576770052561517289649152640064.jpg
    19.5 KB · Görüntüleme: 33
0.85 ohmluk Mtl telle 0.84 yakaladım ve hareketli değil sabitlendi. Acaba ince tellerde mi ohm atlaması yapıyor. Ohm bozulmadan hemen atoyu denemek istiyorum.aromasını merak ediyorum????
düzelmesine sevindim
umarım sıkıntısız boyle kalır
eğer boyle devam ederse önceki sarımla ilgili ufak bir gözden kacan bişey olcagını düşünüyorum
ilerleyen tadilatlarım ise alt tablanın yivine veya baska yerine hada iyi sabitlemek için teflon bant sarmak
ve hava kacagını azaltmk için
ben ilk versiyonunuda kullandım
alt tabla zamanla gevşiyor moddan sokerken alt tabla 510 pininde kalabiliyordu :)
orayı tas gibi sokulmeyecek hale getirirken o bölgedeki kacakları bitireceğim

Geri