• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar tek konuda toparlamak istiyorum herkesi

Dün akşamdan sonra her yere yetişemiyorum (mailler özel mesajlar yorumlar)

Kargo konusunda sınıfta kaldığımın farkındayım ama telafisi yapılmayacakmış anlamına hiçbir zaman gelmiyor herkesin kırılan camları kaybolan ürünleri ertesi gün ücretsiz bir şekilde kişilere ulaştırılıyor

Kargosu çalınan kaybolan arkadaşların telafisi ben tarafından yapılacaktır

Dün akşamdan sonra kullanıcıların çoğunluğunun %70 nin yeni ve ilk defa major kullanıcısı olduğunun farkına vardım onun için oXelight videosunu link olarak alt kısma yerleştircem

Burada anlatacaklarım yaşadığınız sorunların çözümleri olacak

#İlk gelen Chimney v1 v1.1 Sistemi ile aynıdır Oring üzerine kurulan bir sistem naziktir plexisi cam sistemi olmadığından dolayı cam sistemde daha kolay açılabilir

çözümü deck le oringin birleştiği noktadaki oringi değiştirebilirsiniz

#Yada ben bu kadar nazik sevmiyorum derseniz kutu içeriğinde DROP KİT eklendi onunla kullanabilirsiniz

- Yüzüğüm cok dönüyor hava kaçağı sevmiyorum ben ne yapmam lazım ?

# Kırmızı paketlerin içinde 14x1.5 14.5x1.5 15x1.5 16x1.5 mevcut oradakileri değiştirebilirsiniz v1 kullanıcı bu konuda çok muzdarip olduğu için güncelleme getirilmiştir. Oradaki oringlerle istediğiniz gibi nasıl dönmesini isterseniz ayarlayabilirsiniz

- Kargom geldiğinde cam kırıktı ne yapmam lazım ?

# Sipariş numaranızı bana gönderirseniz ücretsiz olarak 1 adet cam gönderebilirim

-Kargom kayboldu İhbarnamesi yok yazıyor ?

# Telaş etmenize gerek yok kaybolursa sorumluluk bize ait ama bazı kullanıcıların ki 1-2 günde eline ulaştı

-Temizlik İçin kutupları söktüm geri takamıyorum ?

# Biz genelde özel aparatla üstten kutup tutup alttan sıkıyorduk sizin yapmanız gereken pense yardımı ile kutubu tutup alttan vidaları sıkmak

- Check Atomizer hatası yaşıyorum bunun için yardımcı olur musunuz ?

#Eger söktükten sonra bu konuda sorun yaşıyorsanız kırmızı paketteki alt açma aparatı ile iyice sıkıştırın olmuyorsa mutlaka [email protected] mail yada burdan özel mesaj atın

- Drop kitin neden dişleri az açılmış tam oturmuyor camı kırdım oturturken ?

# Drop kit sürekli beslemeli sistemdir alttaki dişlerin eksikliği o yüzdendir

oXelight Videosu V1

İlerleyen süreçte plexi ve ultem üretilecek

Kimseyi madur etmedim etmemde kırılan dökülen çalınan ürünler benim sorumluluğumda beğenmezseniz bile yazın arkadaşlar

V2 nazlıdır 2. seçenek koyduğum drop kiti unutmayın hangisini kullanmak isterseniz ona dönersiniz dropta sorun yaşayan kimse görmedim şuana kadar

[Şunuda asla unutmayın ben buralardayım ve her zaman destek vericem ]

-
Bi ultem listesi başlatsak mı ustam...

Bu sorunların hiçbirini yaşamadım, yaşamayacağım anlamına gelmiyor anca kısaca bende bahsetmek isterim naçizane;

Öncelikle ato gelir gelmez drop ve normal tankı söktüm, üzerlerindeki o ringleri çıkartıtım bir kaba koydum,

Sonrasında base kısmında oringleri ve ve hava ayar yüzüğünü söktüm.

Alt tarafı aparatla açtım, 2 adet vida yı kutup başlarını ve deck i tutan vidalara kadar ayırdım sırasıyla camlar hariç kaynar su -> sirke -> süt -> kaynar su uzun süre durulama ve hazır su ile durulama gerçekleştirdim. İyice kuruttuktan sonra (saç kurutma makinası dahil) nem bırakmadım ilerleyen süreçlerde sıkıntı yaşamamak adına.

2 nokta önemli bence 1-aparatla seri numaralarının yazdığı kısımı sıkıca sıkmak, 2- deckleri tutan vidaları sıkmak.

Haricinde bir problem olmadı hatta söktüğüm oringleri takarak kullanıyorum bir tık hava kaçırma mevcut ama zaten en sıkı da içim yapmıyorum.

Problem var mı? Bence var. Arkadaş bu ato çok soğuk :D Biliyorum bu soğukluk için millet 1000 lira veriyor ama yok yani soğuk :D Diş eti çekilmesi tedavisi 6.000 lira ama ben bunu göze alıyorum akşam bir tavsiye üzerine 2.5 kılavuz bitişik sarım 0.6 civarı sarıcam bakalım ısınacak mı :D

Ayrıca kargoda kırmızı drop kitim ve yedek camım kayboldu derhal tarafıma iadesini istiyorum hocam. Yoksa DUŞA GİRECEM BAK !!!!!

@Uzi Mods üstadım, siz hepimize karşı bu kadar açık ve naif davranırken inanın size sorun iletmeye çekiniyorum.

Ben camın hem alt hem üstüne 16x1,5 luk oringleri taktım ama buna rağmen atomizer çok kolay dağılıyor. Üstü 15 altı 16 mı takmalıydım? Dikiş ipi, teflon bant gibi çözümleri çok sağlıklı bulmuyorum açıkçası. Nasıl bir öneriniz olur? Bir şekilde 16x2 lik oring mi bulup denemeliyim? Hatta moda takılı atomizere likit koyup topcap takarken bile dağılabiliyor :(. Tabi bu benim acemliğimden de olabilir.
Ayrıca, bazı arkadaşların camları tam otururken bazılarımızın ki daha gevşek? Yine bir cam golü mü yediniz acaba?
Kimse çekmedi sizin şu camdan çektiğiniz kadar :cry:

@Uzi Mods üstadım, siz hepimize karşı bu kadar açık ve naif davranırken inanın size sorun iletmeye çekiniyorum.

Ben camın hem alt hem üstüne 16x1,5 luk oringleri taktım ama buna rağmen atomizer çok kolay dağılıyor. Üstü 15 altı 16 mı takmalıydım? Dikiş ipi, teflon bant gibi çözümleri çok sağlıklı bulmuyorum açıkçası. Nasıl bir öneriniz olur? Bir şekilde 16x2 lik oring mi bulup denemeliyim? Hatta moda takılı atomizere likit koyup topcap takarken bile dağılabiliyor :(. Tabi bu benim acemliğimden de olabilir.
Ayrıca, bazı arkadaşların camları tam otururken bazılarımızın ki daha gevşek? Yine bir cam golü mü yediniz acaba?
Beş dakka oringler le ılık suda bekletin, Oringler şişer sorun kalmaz

Çözüm merkezi ama aklımdaki bir düşünceyi paylaşmak istedim sizlerle bu sayfada.

Bir ultem driptipin 45+ kargo, ultem camın 80+ kargoya satıldığı ülkemde 4 farklı çeşitte kullanılabilen extra driptipli bir set kargosu dahil 410 liraya satıldı.
Üreticisi aramızda. Her soruna koşmaya çalışıyor. Saklanmıyor. Sorun yaşayan herkese imkanları dahilinde çözüm sunuyor. Beğenmediyseniz geri alırım diyor.
İllaki herkes beğenmek zorunda değil. Ama yorum yaparken bu kadar çok acımasız olmayı bir türlü anlayamıyorum

Son düzenleme:

üstadım alt ve üst oringlerin altına 3 4 sıra siyah ip sarıp oringi öyle takarak sıkılaştırabilirsiniz :)

Öncelikle @Uzi Mods hocam üründen önce ilgi ve alakası insanı mest ediyor ???? böylelikle güzel ürün ve oluşumlara imza attığı için teşekkür ederim problemler aksaklıklar olması gayet normal çözülmeyecek problemler değil yaşananlar sadece biraz geç kavuşmuş olacağız oda bence öyle büyük problemler değil ????
Yaptığı güzel çalışma ve ilginiz için teşekkür ederim

üstadım alt ve üst oringlerin altına 3 4 sıra siyah ip sarıp oringi öyle takarak sıkılaştırabilirsiniz :)
Çözüm öneriniz için gerçekten teşekkür ederim. Açıkçası, o tarz bir çözüm birinci tercihim olamayacak, ancak geçici ara çözüm olabilir. Hadi ben kabul etsem bile eşim (ki kendisi doktor teşhisli temizlik ve düzen hastasıdır) asla kabul etmez :cry::cry:. Benim bir şekilde bu sorunu çözmem gerekiyor. Bilsem ki 16x2 lik oring çözecek, bulup onu alacağım ama çözüm olacak mı yoksa kalın gelip camı mı kıracak? İşte onu bilemiyorum :unsure:

@Uzi Mods selamlar. Diğer konuda sordum fakat mesajlar arasında kayboldu buradan da sorayım. Seri üretim öncesi, cam, oring, 510 pin gibi sorunlar için beta versiyon yapıp test yaptınız mı ?

Kargomuz ulaştığında bu sorunlardan biri ile karşılaşırsak iade edebilir miyiz ?

Kullanan arkadaşlara saygı duymakla beraber, ben pozitif kutuba tel sarma, ip geçirme gibi çözümleri sağlıklı bulmuyorum. Atomizeride ince oringle camı tutmayan, kalın oringle hava yüzüğü dönmeyen bir şekilde kullanmayı tercih etmem.

Teşekkürler.

Şöyle anlatıyım ben bir atomizeri 1 yıl kullanmadan kimseye satışa cıkarmam hatta bugüne kadar satma taraftarı bile olmadim buna sbtv ve esf yöneticileride şahittir prototipler 4_5 kisiye dagıtılır en azindan 3 aydan fazla kalır eksikleri + ları bakılır ama burda cam problemi var farkındaysanız üreticiylede görüştüm
Almadan hiçbir fabrika cam konusunda ölcü veremiyor bunu cam üreticilerin hepsine sorabilirsiniz ısıdan sonra bazı camlar havadaki nemden genişleyip bazı camların düsük cıkabilecegini söyluyorlar tabiki ben önlemimi oringden yana kullandım ve extra dropkit ekledim drop normalde kutu içeriginde olmamasi gereken bir parça extra satılıyor ben bunları düsünmüycek karakterde yada paranın peşinde biri degilim bire birde tanısaniz emin olurdunuz.
Check atomizer sorunu 3 kişide oldu ve hemen geri cagırdim 300 adet satilan bir üründe 3 tane cıktı olursa yine ücretsiz bir şekilde gönderip probleme bakıyorum mükemmel degilim farkindayım ama fark ettiyseniz hiç yanlız bırakmadım

Çözüm öneriniz için gerçekten teşekkür ederim. Açıkçası, o tarz bir çözüm birinci tercihim olamayacak, ancak geçici ara çözüm olabilir. Hadi ben kabul etsem bile eşim (ki kendisi doktor teşhisli temizlik ve düzen hastasıdır) asla kabul etmez :cry::cry:. Benim bir şekilde bu sorunu çözmem gerekiyor. Bilsem ki 16x2 lik oring çözecek, bulup onu alacağım ama çözüm olacak mı yoksa kalın gelip camı mı kıracak? İşte onu bilemiyorum :unsure:
geçici çözüm tabiki. bu arada sabır diliyorum sana. aynısı bende de var :D

Şöyle anlatıyım ben bir atomizeri 1 yıl kullanmadan kimseye satışa cıkarmam hatta bugüne kadar satma taraftarı bile olmadim buna sbtv ve esf yöneticileride şahittir prototipler 4_5 kisiye dagıtılır en azindan 3 aydan fazla kalır eksikleri + ları bakılır ama burda cam problemi var farkındaysanız üreticiylede görüştüm
Almadan hiçbir fabrika cam konusunda ölcü veremiyor bunu cam üreticilerin hepsine sorabilirsiniz ısıdan sonra bazı camlar havadaki nemden genişleyip bazı camların düsük cıkabilecegini söyluyorlar tabiki ben önlemimi oringden yana kullandım ve extra dropkit ekledim drop normalde kuti içeriginde olmamasi gereken bir parça extra satılıyor ben bunları düsünmüycek karakterde yada paranın peşinde biri degilim bire birde tanısaniz emin olurdunuz.
Check atomizer sorunu 3 kişide oldu ve hemen geri cagırdim 300 adet satilan bir üründe 3 tane cıktı olursa yine ücretsiz bir şekilde gönderip probleme bakıyorum mükemmel degilim farkindayım ama fark ettiyseniz hiç yanlız bırakmadım
ben cozdum cozulmeyecek problem değil check atomizer hatası hocam
guzel urun emeginize sağlık

Almadan hiçbir fabrika cam konusunda ölcü veremiyor bunu cam üreticilerin hepsine sorabilirsiniz ısıdan sonra bazı camlar havadaki nemden genişleyip bazı camların düsük cıkabilecegini söyluyorlar tabiki ben önlemimi oringden yana kullandım ve extra dropkit ekledim drop normalde kutu içeriginde olmamasi gereken bir parça extra satılıyor ben bunları düsünmüycek karakterde yada paranın peşinde biri degilim bire birde tanısaniz emin olurdunuz.
Şu esnaflığın yarısına sahip olmayıp, 2 kat daha çok kazan birkaç kişi biliyorum.

Check Atomizer Sorunu Yaşayan Majorcü Buhardaşlar Bu Tarafa

bende de check atomizer hatası vardı
soktum dağıttım baya ugrastım ama yaptım
baseyi sökünce daha dışarda olan vidadaydı sorun
o base alt zeminindeki pozitif kutuba değmediği için çalışmıyordu
o daha dışarda olan vidayı söktüm.vidaya bikac tur ince kanthal tel sardım
uclarını direk kesmedim vidayı tekrar vidaladım
sonra uclarını az uzun kestim
uzun kalan kısımları vidanın tam üzerine yatırdım
bu sayede temas etmesi gereken zemin hem az yükselttim , hemde biraz büyüttüm
Güzel bir işcilikle yaptıktan sonra sıkıntı olmaz
Çünkü basenin alt tablasını vidalayınca orasını sabitleyecek
vidalarıda tamamen sıkmak gerekiyor değilse ohm atlaması gibi istenmeyen sorunlar olusur

Not:Uzun bırakılan tel ucları cok önemli onlar dış duvara değmeyecek
sadece sarılı olanın vidanın üzerinde kalsa yeter
bu sayede iletimi tamamlıyoruz
Hocam dediğinizi yaptım okumasına okuyor ama 1.33 sardığım teli ateşlediğim an ilk önce 1.55 sonra 1.48 e en son 1.42 ye getiriyor

@Uzi Mods kesinlikle güzel iş cikarmissin Ramazan kardeşim ellerine emeğine sağlık.

Benim Majorlerin tüm serisinde ve yeni serisinde karşılaştığım tek sevmediğim noktası havadar olması en küçük delikte bile benim içim tarzıma göre çok havadar, onun haricinde bana hitap etmedigi bir nokta yok.

Bu proje geçti artık, Minör projesinde mtl kitli sökülüp takılabilen bir daraltici aparat eklenebilir deckdeki hava kanalına kanaatindeyim.

Tekrar eline sağlık teşekkür ederim şahsım adına.

Cevabınız için teşekkür ederim. Fakat ben aradığım cevabı bulamadım mesajınızda. Konunun tamamını okuyorum fakat iplik, bant sarmadan kutudaki oringler ile sağlıklı bir şekilde kullanabilen yok gördüğüm kadarıyla. Bu durumda ürünü kullanmadan iade kabul ediyor musunuz ? Yoksa ikinci elde satışa mı çıkarmalıyım.

Amacım burada çıkıntılık yapmak değil ve iyi niyetinizden şüphem yok. bugüne kadar 50ye yakın atomizer kullandım elimde diğer yerli üreticilerin atomizerleride var. Bu yazan sorunlarla hiç karşılaşmadım dolayısıyla bir üretim hatası olduğunu düşünüyorum ve bu şekilde kullanmayı düşünmüyorum. İade kabul etmezseniz anlarım sadece "beğenmeyen yazsın" dediğiniz için soruyorum.

tam sabitlenmemiştir hocam altı tamamen sıkın
ve tel sardıgınız vidanın tam sıkı olması grekek
Var gücümle iyice sıktım hocam devam ediyor aynı hareketi yapmaya hatta foto atayım daha iyi olur

Ekli dosyalar

• 15767650955066943997699072610736.jpg
    15767650955066943997699072610736.jpg
    21.3 KB · Görüntüleme: 70
  • 15767652873673729138392472502687.jpg
    15767652873673729138392472502687.jpg
    24.4 KB · Görüntüleme: 69
Geri