Votka
Community
Bi ultem listesi başlatsak mı ustam...Merhaba arkadaşlar tek konuda toparlamak istiyorum herkesi
Dün akşamdan sonra her yere yetişemiyorum (mailler özel mesajlar yorumlar)
Kargo konusunda sınıfta kaldığımın farkındayım ama telafisi yapılmayacakmış anlamına hiçbir zaman gelmiyor herkesin kırılan camları kaybolan ürünleri ertesi gün ücretsiz bir şekilde kişilere ulaştırılıyor
Kargosu çalınan kaybolan arkadaşların telafisi ben tarafından yapılacaktır
Dün akşamdan sonra kullanıcıların çoğunluğunun %70 nin yeni ve ilk defa major kullanıcısı olduğunun farkına vardım onun için oXelight videosunu link olarak alt kısma yerleştircem
Burada anlatacaklarım yaşadığınız sorunların çözümleri olacak
#İlk gelen Chimney v1 v1.1 Sistemi ile aynıdır Oring üzerine kurulan bir sistem naziktir plexisi cam sistemi olmadığından dolayı cam sistemde daha kolay açılabilir
çözümü deck le oringin birleştiği noktadaki oringi değiştirebilirsiniz
#Yada ben bu kadar nazik sevmiyorum derseniz kutu içeriğinde DROP KİT eklendi onunla kullanabilirsiniz
- Yüzüğüm cok dönüyor hava kaçağı sevmiyorum ben ne yapmam lazım ?
# Kırmızı paketlerin içinde 14x1.5 14.5x1.5 15x1.5 16x1.5 mevcut oradakileri değiştirebilirsiniz v1 kullanıcı bu konuda çok muzdarip olduğu için güncelleme getirilmiştir. Oradaki oringlerle istediğiniz gibi nasıl dönmesini isterseniz ayarlayabilirsiniz
- Kargom geldiğinde cam kırıktı ne yapmam lazım ?
# Sipariş numaranızı bana gönderirseniz ücretsiz olarak 1 adet cam gönderebilirim
-Kargom kayboldu İhbarnamesi yok yazıyor ?
# Telaş etmenize gerek yok kaybolursa sorumluluk bize ait ama bazı kullanıcıların ki 1-2 günde eline ulaştı
-Temizlik İçin kutupları söktüm geri takamıyorum ?
# Biz genelde özel aparatla üstten kutup tutup alttan sıkıyorduk sizin yapmanız gereken pense yardımı ile kutubu tutup alttan vidaları sıkmak
- Check Atomizer hatası yaşıyorum bunun için yardımcı olur musunuz ?
#Eger söktükten sonra bu konuda sorun yaşıyorsanız kırmızı paketteki alt açma aparatı ile iyice sıkıştırın olmuyorsa mutlaka [email protected] mail yada burdan özel mesaj atın
- Drop kitin neden dişleri az açılmış tam oturmuyor camı kırdım oturturken ?
# Drop kit sürekli beslemeli sistemdir alttaki dişlerin eksikliği o yüzdendir
oXelight Videosu V1
İlerleyen süreçte plexi ve ultem üretilecek
Kimseyi madur etmedim etmemde kırılan dökülen çalınan ürünler benim sorumluluğumda beğenmezseniz bile yazın arkadaşlar
V2 nazlıdır 2. seçenek koyduğum drop kiti unutmayın hangisini kullanmak isterseniz ona dönersiniz dropta sorun yaşayan kimse görmedim şuana kadar
[Şunuda asla unutmayın ben buralardayım ve her zaman destek vericem ]
-