MoNoT10
Council
Gercekten öyle ????????O defter hep kapanıp sonra geri açılıyor ????
Gercekten öyle ????????O defter hep kapanıp sonra geri açılıyor ????
Bizim defterler defter değil 7 ortalı harita metod defteri. ????Gercekten öyle ????????
Ya ama gelmeyin üstüme son 1.5 yilda aldigim sadece major ve klon kf mini v3Bizim defterler defter değil 7 ortalı harita metod defteri. ????
Valla 1,5 yılda sadece bu kadarsa süper gerçekten.Ya ama gelmeyin üstüme son 1.5 yilda aldigim sadece major ve klon kf mini v3
Hatta dwarw i arkadaş a kaptirdigim icin majör u beklerken mini siparis ettim gümrükten dolayi gelirse benim gelmezse majör le berserker i kullanirim diodum onun da gececegi tuttu ????
Ben napayim tek atoyla da olmazdi yani dimi ama ????
Bende aynı şekilde drop kiti pek kullanmayanlardanım, düz tank kullanımı daha zevkli geliyorSelamlar herkese,
Haftasonu geldi, foruma bilgisayardan girebiliyorum madem söz verdiğim yazıyı yazayım.
Darılmaca gücenmece yok değil mi @Uzi Mods
Önyazı: Sek Nbase içmeye başladığım için elimde pek aromalı likit olmamasından ötürü satın aldığım 10 farklı likite haiz olan deneme seti ile denemeleri elimdeki tüm tellerle (26 28 30 32 ga, Ni80, Ka1, SS cinsi, Clapton, Twisted, SS Clapton gibi farklı tellerle, 2, 2.5, 3mm klavuzlara bitişik ve ayrık sara sara, 3 grup likit (tütün, pastahane, meyve) ve Rayon pamuk ile denedim. Bununla uğraşırken hanımdan da fırça yedim ne bununla uğraşıp duruyorsun diye de neyse, olsun varsın artık
Yeniden eskiye doğru gideyim;
Drop kiti sevemedim, bunun sebebi de orijinal Majör'dür. Drop kitte likiti alttan doldurmak icap ettiği için çıkarmak takmak benim gibi beceriksiz birisi için pek kolay değilmiş Elime ilk aldığım gibi 15'lik yazan contalar ile değiştirdim üzerindeki contaları, iyice likitledim öyle denedim ama @roadless hep dediği ve Gus'u gömdüğü kullanıcı dostu olma kısmında biraz yoruyor. Boğaz vurumu sarıma ve tel pozisyonuna göre değişse de pek tatmin edici değil ama pastahane likitlerinde özellikle öneririm. Drop Kit ile en zevk aldığım sarımı @Uzi Mods 'un ürettiği sarım klavuz ile ayrık 28ga Ka1 ve Ni80 ile pastahane tarzı likitlerde elde ettim, meyve bazlı likitlerden hiç haz etmesem de hiçte fena değil, en azından içebildim. Ziyan olmadı likitler.
Majör'ün orjinal bacası ise en sevdiğim 2 atomizerden biri oldu diyebilirim. Birisi Dwarv2 diğeri de bu oldu. Günlük kullanıyorum ikisini de.
Bu atomizeri tütün bazlı aromalarda anlatmaya gerek yok zaten bu konuda ihtisaslaştı fakat hayret ettiğim şekilde pastahane bazlı likitleri farklı yorumlayarak, aa bu bumuymuş la diye tepki verdirtti. Özellikle Boba's'ta Drop Kit ile arasında bariz fark var. İkisi de farklı veriyor, farklı notaları öne çıkarıyor. Boğaz vurumu ise bence yumuşak sert. Ne salak bir laf yumuşak sert ama şöyle tarif edeyim, Dwarv2'nin 5ml uzun bacalı tankı ile aynı Nbase'den aldığım boğaz vurumu tekme tokat gelirken, Majör'de suratıma top çarpmış gibi geliyor, umarım anlatabilmişimdir
Bu üründe en sevdiğim sarım ise bitişik 2 yada 2.5mm Ka1 28Ga tel ile oldu. Teli de hava kanalından olabildiğine yukarı doğru çekiyorum, gayet tatmin edici oluyor benim için. Ha Majör orijinal baca mı Drop kit mi ( orijinal baca de demek ise ) derseniz, her zaman aşağıda fotoğraflarını koyduğum ürün olacaktır.
Bir süre önce artık E-sigarayı amacına uygun olarak, nefsi tatmin ederek sigara içme ihtiyacını karşılaması için kullanma kararı alıp elimdeki pek çok şeyi çıkarıp, sade bir hale dönüşme kararı aldığım için Dwarv2 ve Majör ile devam etme kararını rahatça aldım, Drop kiti satar mıyım, tabi ki hayır. Kalsın bir kenarda, canım aromalı likit çektikçe, boğazım yoruldukça hem Drop kit'i hem de Dwarv2'nin Warmhole denen o ultem zamazingosunu kullanmaya devam edeceğim. Artık bir şeyler alma devri benim için kapanmıştır.
Aşağıya telefondan bir kaç fotoğraf ekleyeceğim, Sarım, pamuklama, likit doldurma konusunda belki ışık olur sorun yaşayan arkadaşlara.
Belki ekleme çıkarma yaparım ileride ama kabaca 200 Liraya satılan bir ürün için 350 liralıktan fazla performans veriyor. Amaç hayk ent denen ürünleri kullanmak değil de uygun fiyata sigarayı bırakmak ise alınabilir bir ürün.
Klavuza sararken acayip zorlandım, yılların alışkanlığı yerini kolay kolay bırakmıyor olsa gerek. Burada 26ga Ni80 kullanmıştım.
Ekli dosyayı görüntüle 26994
Kullandığım diğer atomizeri pamuklamak beni çok üşendiriyor ama bu cidden çok kolay, teli pamuğu atomizerin üstüne fırlatsan kendiliğinden kurulacak gibi. Tıpkı Siren2 gibi en kolay sarılabilir atomizerlerden.
Ekli dosyayı görüntüle 26993
Ekli dosyayı görüntüle 26996
Pamuk uçlarını hep tiftiklerim, hiç pamuk yanması ile karşılaşmadım. Ne kadar beceriksiz olduğum tel sarımından da belli zaten
Ekli dosyayı görüntüle 26997
Bunu örnek olsun diye attım, likit koymadan, bacayı en alta kadar indirmek iç basıncın önüne geçecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 26999
Üst parçayı taktıktan löpçük diye taktıktan sonra bacayı çevirip beslemeyi açıyorum. Öyle ters çevir, Çorum'a doğru döndür, 3 İhlas 1 Fatiha okuyarak dönder falan yok. Bam güm oluyor her şey, fokurdamaya rastlamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 27000
Velhasılı bu kadar.
Elinize, dilinize sağlık ama yorumlarınızı acaba kullanıcı kulübüne de kopyalasanız mı ki? Orası daha hareketli, burada kaybolur gibi geldi bana.Selamlar herkese,
Haftasonu geldi, foruma bilgisayardan girebiliyorum madem söz verdiğim yazıyı yazayım.
Darılmaca gücenmece yok değil mi @Uzi Mods
Önyazı: Sek Nbase içmeye başladığım için elimde pek aromalı likit olmamasından ötürü satın aldığım 10 farklı likite haiz olan deneme seti ile denemeleri elimdeki tüm tellerle (26 28 30 32 ga, Ni80, Ka1, SS cinsi, Clapton, Twisted, SS Clapton gibi farklı tellerle, 2, 2.5, 3mm klavuzlara bitişik ve ayrık sara sara, 3 grup likit (tütün, pastahane, meyve) ve Rayon pamuk ile denedim. Bununla uğraşırken hanımdan da fırça yedim ne bununla uğraşıp duruyorsun diye de neyse, olsun varsın artık
Yeniden eskiye doğru gideyim;
Drop kiti sevemedim, bunun sebebi de orijinal Majör'dür. Drop kitte likiti alttan doldurmak icap ettiği için çıkarmak takmak benim gibi beceriksiz birisi için pek kolay değilmiş Elime ilk aldığım gibi 15'lik yazan contalar ile değiştirdim üzerindeki contaları, iyice likitledim öyle denedim ama @roadless hep dediği ve Gus'u gömdüğü kullanıcı dostu olma kısmında biraz yoruyor. Boğaz vurumu sarıma ve tel pozisyonuna göre değişse de pek tatmin edici değil ama pastahane likitlerinde özellikle öneririm. Drop Kit ile en zevk aldığım sarımı @Uzi Mods 'un ürettiği sarım klavuz ile ayrık 28ga Ka1 ve Ni80 ile pastahane tarzı likitlerde elde ettim, meyve bazlı likitlerden hiç haz etmesem de hiçte fena değil, en azından içebildim. Ziyan olmadı likitler.
Majör'ün orjinal bacası ise en sevdiğim 2 atomizerden biri oldu diyebilirim. Birisi Dwarv2 diğeri de bu oldu. Günlük kullanıyorum ikisini de.
Bu atomizeri tütün bazlı aromalarda anlatmaya gerek yok zaten bu konuda ihtisaslaştı fakat hayret ettiğim şekilde pastahane bazlı likitleri farklı yorumlayarak, aa bu bumuymuş la diye tepki verdirtti. Özellikle Boba's'ta Drop Kit ile arasında bariz fark var. İkisi de farklı veriyor, farklı notaları öne çıkarıyor. Boğaz vurumu ise bence yumuşak sert. Ne salak bir laf yumuşak sert ama şöyle tarif edeyim, Dwarv2'nin 5ml uzun bacalı tankı ile aynı Nbase'den aldığım boğaz vurumu tekme tokat gelirken, Majör'de suratıma top çarpmış gibi geliyor, umarım anlatabilmişimdir
Bu üründe en sevdiğim sarım ise bitişik 2 yada 2.5mm Ka1 28Ga tel ile oldu. Teli de hava kanalından olabildiğine yukarı doğru çekiyorum, gayet tatmin edici oluyor benim için. Ha Majör orijinal baca mı Drop kit mi ( orijinal baca de demek ise ) derseniz, her zaman aşağıda fotoğraflarını koyduğum ürün olacaktır.
Bir süre önce artık E-sigarayı amacına uygun olarak, nefsi tatmin ederek sigara içme ihtiyacını karşılaması için kullanma kararı alıp elimdeki pek çok şeyi çıkarıp, sade bir hale dönüşme kararı aldığım için Dwarv2 ve Majör ile devam etme kararını rahatça aldım, Drop kiti satar mıyım, tabi ki hayır. Kalsın bir kenarda, canım aromalı likit çektikçe, boğazım yoruldukça hem Drop kit'i hem de Dwarv2'nin Warmhole denen o ultem zamazingosunu kullanmaya devam edeceğim. Artık bir şeyler alma devri benim için kapanmıştır.
Aşağıya telefondan bir kaç fotoğraf ekleyeceğim, Sarım, pamuklama, likit doldurma konusunda belki ışık olur sorun yaşayan arkadaşlara.
Belki ekleme çıkarma yaparım ileride ama kabaca 200 Liraya satılan bir ürün için 350 liralıktan fazla performans veriyor. Amaç hayk ent denen ürünleri kullanmak değil de uygun fiyata sigarayı bırakmak ise alınabilir bir ürün.
Klavuza sararken acayip zorlandım, yılların alışkanlığı yerini kolay kolay bırakmıyor olsa gerek. Burada 26ga Ni80 kullanmıştım.
Ekli dosyayı görüntüle 26994
Kullandığım diğer atomizeri pamuklamak beni çok üşendiriyor ama bu cidden çok kolay, teli pamuğu atomizerin üstüne fırlatsan kendiliğinden kurulacak gibi. Tıpkı Siren2 gibi en kolay sarılabilir atomizerlerden.
Ekli dosyayı görüntüle 26993
Ekli dosyayı görüntüle 26996
Pamuk uçlarını hep tiftiklerim, hiç pamuk yanması ile karşılaşmadım. Ne kadar beceriksiz olduğum tel sarımından da belli zaten
Ekli dosyayı görüntüle 26997
Bunu örnek olsun diye attım, likit koymadan, bacayı en alta kadar indirmek iç basıncın önüne geçecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 26999
Üst parçayı taktıktan löpçük diye taktıktan sonra bacayı çevirip beslemeyi açıyorum. Öyle ters çevir, Çorum'a doğru döndür, 3 İhlas 1 Fatiha okuyarak dönder falan yok. Bam güm oluyor her şey, fokurdamaya rastlamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 27000
Velhasılı bu kadar.
Olabilir hocam, atayımElinize, dilinize sağlık ama yorumlarınızı acaba kullanıcı kulübüne de kopyalasanız mı ki? Orası daha hareketli, burada kaybolur gibi geldi bana.
Arkadaslar sagolsun ramazan kardesim deck ohm ve kutup sorunumu cozdu , simdi teli sardim cek ato dedi 510 pinini 2 kere vurdum duzeldi yaptigim dogrumu yada neden bole oldu
Üstad bende U aparatla söktükten sonra deckin o içindeki orta kısımda bulunan aparatla sert oringin arasına bir metal sokarak arayı açıp ohm okumama hatasını o şekilde çözmüştüm. Yüksek ihtimalle siz vurduğunuzda da 510 u aynı işlemi yapmış oldunuz pin orta aparatı yerinden biraz çıkarmış oldu ve vida ile temasını sağlamış oldu.Arkadaslar sagolsun ramazan kardesim deck ohm ve kutup sorunumu cozdu , simdi teli sardim cek ato dedi 510 pinini 2 kere vurdum duzeldi yaptigim dogrumu yada neden bole oldu
Drop kitte likiti alttan doldurmak icap ettiği için çıkarmak takmak benim gibi beceriksiz birisi için pek kolay değilmiş Elime ilk aldığım gibi 15'lik yazan contalar ile değiştirdim üzerindeki contaları, iyice likitledim öyle denedim ama @roadless hep dediği ve Gus'u gömdüğü kullanıcı dostu olma kısmında biraz yoruyor.
TesekkurlerPozitif kutup iletimi, deck altındaki, U aparat ile sökülen orta parça ile yapılıyor. O temas etmezse ohm okumaz. Muhtemelen az sıkma ile alakalı temassızlık söz konusuydu, siz alttan vurunca teması tamamladı. Vurmak tabii ki sağlıklı bir çözüm yöntemi değil, eğer bu kadar hassas bir temas/temassızlık söz konusu ise her an sıkıntı çıkartabilir(ohm okumaz) ya da çıkartmayadabilir.
Evet bakalim birdaha yapacakmiÜstad bende U aparatla söktükten sonra deckin o içindeki orta kısımda bulunan aparatla sert oringin arasına bir metal sokarak arayı açıp ohm okumama hatasını o şekilde çözmüştüm. Yüksek ihtimalle siz vurduğunuzda da 510 u aynı işlemi yapmış oldunuz pin orta aparatı yerinden biraz çıkarmış oldu ve vida ile temasını sağlamış oldu.
garanti bir çözüm olarak bende görmesem de umarım yapmaz hocamEvet bakalim birdaha yapacakmi
sagolsun ramazan kardeşim ohm ve kutup sorunu vardı yolladım yaptı stabil şuan , 1 kere cek ato deince 510 vurdum duzeldi altını sokmeyi korkuyorum sokunce sıkamıyorum ohm oynama olur diegaranti bir çözüm olarak bende görmesem de umarım yapmaz hocam
su an sıkıntısız kullanmanıza sevindim
510 pin bazen gevşiyor atomizer takıp çıkarır iken, muhtemelen o gevşemiştir.Herkese selamlar atomizerimde hic problem yokken arada ohm okumama sorunu oluyor cozumu varmidir bir onerisi olan varsa cok sevinirim