• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Major v2 Çözüm Merkezi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yüzük 0.25mm traslanmadan dönmez. Bazı 510 pin tablaları farklı olan modlarda dönebilir. Ama genel olarak dönmüyor. Üretici bilinçli yapmış olablir zira oring tam tutmuyor biraz traslayinca altından kaçak oluşabiliyor bu durum için bilinçli yapılmış olabilir. Ben traslattikdan sonra oring altına teflon sararak o kaçağı da onledim. Şu an herşeyiyle miss gibi bir majör sahibiyim. 2 majör verseler elimdeki cihaza vermem yani o derece memnunum. Darısı memnun olmayan arkadaşlara inşallah.

510 connector’ün yüksek olduğu modlarda dönüyor. Bende iki tane Pico var. İkisinde de dönmüyor. Drag2’nin 510 connector’ü 1mm kadar yukarıda. Onda dönüyor.

4 tane modda denedim. Pico ve Therion da hava yüzüğü dönmüyor. Pico x ve Epetite de dönüyor. Sürekli içim sıkılığı değiştirmediğimden benim için sıkıntı yok :) Çoğunlukla drop kit ile kullanıyorum. Oringlerde sıkıntı yok. Hava kaçağı yok. Kurulumu çözdüm elim alıştı 2-3 dakikade teli pamuğu takıyorum. Drop kit ile alttan dolum çok daha rahatlaştı, deck e ortanca oringlerden takınca, hava yüzüğü oringlerinden tutup ters çevirip açabiliyorum. Driptip olarak ultem expromizer driptipi kullanıyorum. Driptip oringlerinin altına 7şer tur dikiş ipliği sardım, driptipten tutup kaldırınca çift pilli modu bile çok rahatça taşıyor. Ağıza likit gelme meselesini expromizer ultem driptip ile çözdüm. Atomizerin son hali artık sorunsuz ve tatminkar olarak Dvarw'dan sonra rotasyona girdi. Kolay kolay satmayacağım bir atomizer diyebilirim. Sorunsuz halde buharlamaya devam. Herkese bol buharlar :)

Ohm değerine bakarak muhtemelen TC modda kullanmıyorsunuz. Kanthal telde sıkıntı çıkartacak bir değer değil, 0.82'nin 0.86 olması da makul karşılanabilir ama 0.96 görmesi, sıkıntı çıkartmasa bile makul değil. Decki söküp, alt tarafını iyice temizleyip, alttan açma aparatını takarak ve pense ile tutarak iyice sıkmayı denediniz mi? (Sarımı dry burn yapıp kontrol etmişsinizdir diye onu direk es geçtim)

Dediklerinizi yaptım, teşekkür ederim. 0.8 ohma anında geri döndü :) Ultem drop kit ile aromada sıkıntı yaşayan var mı ?

Ramazam kardesim Oring lazim , deck altindaki uzun vida 1 tur tel sarmak zorunda kaldim ohm sorunundan varsa biraz uzununu istiyorum
Birde ramazanim, atoyu cikarirken moddan deck alti modda kaliyor o kadar u cubukla siktigim halde :D
@Uzi Mods

4 tane modda denedim. Pico ve Therion da hava yüzüğü dönmüyor. Pico x ve Epetite de dönüyor. Sürekli içim sıkılığı değiştirmediğimden benim için sıkıntı yok :) Çoğunlukla drop kit ile kullanıyorum. Oringlerde sıkıntı yok. Hava kaçağı yok. Kurulumu çözdüm elim alıştı 2-3 dakikade teli pamuğu takıyorum. Drop kit ile alttan dolum çok daha rahatlaştı, deck e ortanca oringlerden takınca, hava yüzüğü oringlerinden tutup ters çevirip açabiliyorum. Driptip olarak ultem expromizer driptipi kullanıyorum. Driptip oringlerinin altına 7şer tur dikiş ipliği sardım, driptipten tutup kaldırınca çift pilli modu bile çok rahatça taşıyor. Ağıza likit gelme meselesini expromizer ultem driptip ile çözdüm. Atomizerin son hali artık sorunsuz ve tatminkar olarak Dvarw'dan sonra rotasyona girdi. Kolay kolay satmayacağım bir atomizer diyebilirim. Sorunsuz halde buharlamaya devam. Herkese bol buharlar :)

Şu U şeklindeki alet ile 510 u çok sıkmazsanız. Tüm modlarda dönüyor. Yüzük boyu normal aslında ama tabanı çok sıktığımızda içeri giriyor. Buda yüzüğün moda temas etmesini sağlıyor..
Eğer pin kısmında çok sıkıp vidaların tolare edeceği kadar tork ile sıkarsanız sorun kalmaz tahminim, bir deneyin isterseniz..

Geri